- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
1. Of be ne büyütüyorlar yok bebeğim avokado kadar yok artık bağırsakları gelişti artık rahatlıkla pırt yapabilir diye çekip orada burada yayınlıyorlar dedim.Kaydet istersen bu yazdıklarını. Bakalım kaçını yapacaksın
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.
Ama kaka mevzusu önemli. İki ay sonunda kendiliğinden kaka yapınca sevinçten şaşırıp fotoğrafını çekip aile grubuna atmıştık O günden beri gerçekten doğal ve düzgün beslemeye çalışıyorum.
Bulantıların bitip hafifte karnın çıkınca çok farklı hissedeceksin. Çok zor ama çok güzel bir şey insan yetiştirmek. Koşulsuz sevmek ve sevilmek. Üstteki arkadaş demiş ya hayran hayran bakıyor diye. Gerçekten bakıyor. Güzelsin, çirkinsin, zayıfsın, kilolusun farketmiyor. Sadece “sen” olduğun için seviyor.
Not: Yürürken elini karnına koyanlarla dalga geçmeyi unutmuşsun
2. Baby Loading falan tarzı tişörtler giyenler için "ayy ne kadar sevindirik ya" dedim.
3. Bebekli kurabiyeler falan yapıp kocasına hediye kutusu içinde emzik patik falan sunarak hamilelik haberi verenlere göz devirdim.
4. Bebeklere "anasının bir tanesi", "babasının aşkitosu" , "teyzesinin kurban olduğu" falan yazan çıtçıtlı atletler giydirenlerle dalga geçtim. (Ama Allah'ım lütfen bunu yapmayayım yalvarırım)
5. Göbeğine kurdele bağlayan ablayla olabilecek her yerde dalga geçtim.
Yaa daha neler neler yaptım da işte...
Allah affetsin.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için