• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyleyiz?

Ben o dönemde tanımıyordum onu dediğim gibi anlattığı ve sonrasında benim hatırladığım kaba şekilde anlatıyorum.
ya siz bu adamla evlenmişsiniz
adama doktor kısırsın demiş, o darbe günü ortalık 1 milyon olmuşken

insan bi güzel doktora gidip sperm sayımı, film tahlil bir kontrolden geçip, neyin ne olduğunu öğrenmez mi?

"ya işte doktor kansersin demiş, ama ben çok hatırlamıyorun kabaca böyle ,biz de üstüne düşmedik"...evli bir çifte kısır denmesi bundan çok çok daha basit bişey değil ki!

hakketen şurada dediğiniz şeyler o kadar ilkokul çocuğu kompozisyon ödevi yazıyor tadında ki...

neden böylesiniz
el cevap
e hayatı böyle yaşamışsınız hep, ondan.

Hayır ben genel olarak evlenmeyi hiç düşünen birisi olmadım. Çünkü birine hiç sevgi hissetmedim. Kimseyle kafa yapısı olarak uymadım. Bu yüzden de hiç çeyiz yapmadım. Yani olayı nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum.
Algilayamadim inanin. Ben de evlenmeyi düşünen çeyiz yapan birisi değildim hiç bir zamanda olmadım ama hayatıma aldigim adamlara da gözüm kapalı inanmadım. Sizin konu yesilcamdan fırlamış gibi bana çok saçma geldi. Zaten beni ilgilendirir mi ilgilendirmez orası da ayrı saçma 😀

yaşınız 26 görünüyor
büyük 2.5 yaşında olduğuna göre 22 gibi evlenmişsiniz

iyi ki düşünmüyormuşsunuz evlenmeyi, düşünseniz 18i doldurmayı zor bekleyecektiniz demek

yahu insan bi 35 olur da der "ben evlenmeyi düşünmedim hiç "filan

bu yeni nesil beni benden alıyor gerçekten...ne kadar seviyorsunuz büyük büyük konuşmayı herşeyi hızlı hızlı yaşamayı.
Eşimle tanışmadan önce okulumu okumuştum zaten işimi baya ünlü bir ismin yanında icra etmiş sonra uzak olması ve yol sıkıntılı diye bırakmıştım. Evet 26 yaşındayım, lakin düşünmemek için illa 35 olmama gerek yok, burda tüm hayatımı oturup size anlatacak değilim o konuları keşke bilmeden yargılsmasanız. Lakin eşimle yine diyorum sevgili olmayı bile düşünmedim, o bir gün beni karşısına alıp içini döktü ve bir kaç olayı anlattı ben de anlattım derken yakınlaştık. Duygusal olarak ilk kez bu kadar net ifade etmişti bana kendini. Onu etkilemek için bir şey yapmadım oda beni. Ama her zaman yanımda oldu hep elimi tuttu. Daha sonra kayınbabamın o dönemde eline yüklü bir miktar geçti. Normalde daha uzayacaktı süreç ama eşim gelip hazır para varken düğün yapalım dedi, babamda öyle olmaz dedi, sonra kayınvalidemin ameliyat olması gerekti para oraya gitti zaten, eşimle aramızda neredeyse bir şehir fark var İstanbul'un iki ayrı ucundaydık korona da zaten çıkmak yasaktı, sonra ben o dönemde büyük bir iş teklifi aldım eşimin evinede baya yakındı ve ailemde nikah yok olmaz öyle dedi kayınvalidemde oğlanı göndeririz kariyeri için önemli ben bu şansı kaybetmesini istemem kızımın dedi, sonra eşimle konuştuk zaten evlenicez ha 4 ay önce ha 4 ay sonra diyip nikah yaptık. Ve o iş sayesinde gerçekten önemli bir projede yer aldım. Şuan mesela bu konuda pişman değilim.

Algilayamadim inanin. Ben de evlenmeyi düşünen çeyiz yapan birisi değildim hiç bir zamanda olmadım ama hayatıma aldigim adamlara da gözüm kapalı inanmadım. Sizin konu yesilcamdan fırlamış gibi bana çok saçma geldi. Zaten beni ilgilendirir mi ilgilendirmez orası da ayrı saçma 😀
Kimse güvenmemiştir elbette ama nasıl diyeyim hani belki meslek dolayısıyla belki başka sebep bilmiyorum ama ama bazı insanlar sevgilileriyle hayal kurarlar ya mesela evlenicez çocuğumuz olacak işte bir kız bir oğlan, hani böyle konuşmalara girildiğinde ben olay yerini terk ederdim. Aslında eşim bile yavaş yavaş çeyiz yap dediğinde ben hiç gerek görmedim bir gün beni bırakacaktı bana göre. Evet bırakmadı, hatta ben her kaçtığımda evlilikten anneme şikayet etti resmen beni.

ya siz bu adamla evlenmişsiniz
adama doktor kısırsın demiş, o darbe günü ortalık 1 milyon olmuşken

insan bi güzel doktora gidip sperm sayımı, film tahlil bir kontrolden geçip, neyin ne olduğunu öğrenmez mi?

"ya işte doktor kansersin demiş, ama ben çok hatırlamıyorun kabaca böyle ,biz de üstüne düşmedik"...evli bir çifte kısır denmesi bundan çok çok daha basit bişey değil ki!

hakketen şurada dediğiniz şeyler o kadar ilkokul çocuğu kompozisyon ödevi yazıyor tadında ki...

neden böylesiniz
el cevap
e hayatı böyle yaşamışsınız hep, ondan.
Biz bunları ilk arkadaşça dertleşmemizde konuştuk. Sonra zaten konusu açılmadı. Evlendikten sonra da zaten ben çoğu saat evde yoktum. Çocuk çok sever eşim. Kalkıpta konuyu tekrar açmakta istemedim. Sonra zaten öğrendik hamileyim. Yani bu olaylar bütünü çok uzun soluklu değil. Örneğin işim sebebiyle balayı bile yapamadık mesela. Evlilik izni diye bir şey yok bizde. Hani aaa ben doktora gidicem diyip izin alınmıyor proje bazlı

Boşanmak çözüm değil ilk olarak bunu önerenleri anlamıyorum . Her evlilik zor zamanlardan geçer . Bir de üstüne çok büyük iki nimetiniz var neden korunmadım etmedin demekte saçma onların dünyaya geleceği Allah tarafından belirlenmişti engel olamazsın. Keşke yanında bir kardeşin senle kalıp yardımcı olabilcek kuzen vs olsaydı beraber dolanırdınız sosyalleşirdin. Bunalımdan eşine takmış gibisin bu günlerde geçer yaşınız küçük çocuklar küçük bence biraz sabır lazım . Etrafımda böyle peşpeşe çocuk sahibi olan kişilerdr hep gördüğüm şeyler ama şimdi büyüdüler o günler unutuldu . Yaşarken zor ama sen ne istiyorsun yuvanı ayakta tutucaksan güçlü olman gerekiyor hatta eşine bile destek vermen gerekebilir bazen adam dizi izleyip bişeler yaptığını düşğnüyor o da bişey bence

Back