• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım ve perişan 😩😭😔

kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,
Ciddi bir tedavi görmeniz gerekiyor, eşinizi severek mi evlendiniz bilmiyorum ama asla sevmediğiniz dilini bile doğru dürüst öğrenmediğiniz Almanya’da yaşamak ağır geliyor size, bunu defalarca açtığınız depresyon içerikli konularınızda dile getirmişsiniz, aldatmanızın hiçbir haklı gerekçesi yok ama eşiniz de normal biri değil.
Almanya’ya dönmek istemiyorum ama oğlum orda dönsem bile bakamam ki ona,eşimle de sorunlarımız oldu daha önce çalışmıyorum diye bana ahlaksız teklifte bulundu internetten chat sitelerine girip para kazanmam için ve eniştesinin logistik deposundan malları çalıyor internette satıyor,ben zaten saf salak gibi birşeyim herşeyi sineye çektim,aileme anlattım hemen boşan diyorlar ama boşansam oğlum orda kalacak,

Çocukluğundan beri depresyonda olan biri neden evlenir neden bakamayacağı bir çocuk yapar anlamıyorum, hadi hepsi oldu neden tedavinizi sürekli yarıda kesiyorsunuz ?

Komşunuzun evli oğluyla alkol almanıza girmiyorum dahi, hadi bir gece çıktınız hiçbir şey olmadan eve döndünüz, diğer gece niye çıktınız? Oğlunuz eşiniz Almanya’daydı anladığım kadarıyla, siz tek geldiniz Türkiye’ye, sizin yanınızda eşiniz yoktu o yüzden ama insan evli olan komşu oğluna eşin de gelsin demez mi?
Her şeyde kendinizi güçsüz ve saf olarak nitelendiriyorsunuz da 40 yaşındaki kadının da saflığının bir sınırı olmalı.

Muhtemelen aldatmaktan ziyade tanıdıkla olduğu için ortaya çıkma korkusu yaşıyorsunuz, annenize anlatacak kadar akıl edebiliyorsanız elin adamıyla 2 gece üst üste içki içmeye gitmemeniz gerektiğini de akıl edersiniz, kusura bakmayın.

Arkadaşlar merhaba ben intiharın eşiğindeyim hiç bir şey avutmuyor beni,lütfen yorum yaparken sağduyulu olun,ben evliyim ve geçen yaz annemle birlikte bir arkadaşımın yanına Antalya’ya gittik,bir kaç gün kız arkadaşım da kaldık,bu arada ben depresyondaydım ama iyileşmeye yakındım,daha sonra bizim eski mahallemizde ki komşularımız da seneler önce Antalya’ya taşındılar samimi komşularımızdı,hadi onları da ziyaret edelim dedik gitmez olaydım,komşumuzun oğlu var evli hadi abla biraz çıkalım eğlenelim dedi,içimde kötülük olmadığı için tamam dedim,biraz içtik alkol aldık eve geldik,ertesi akşam yine çıktık meğer niyeti benden faydalanmakmış,araba sürerken elini bacağıma koydu neden tepki vermedim diye çok kızdım kendime,arabayı ıssız bir yere park etti,yani olan oldu alkolün etkisiyle ve biz ilişkiye girdik,şuanda çok ağır bir depresyondayım,bir oğlum var eşimin oğlumun yüzüne bakamıyorum,çok perişan bir durumdayım,nasuh tövbemi ettim estağfirullah diyorum hep içimden,anneme anlattım bunu çok kızdı ben sana çıkma demedim mi diye ama üstüme fazla gelmedi çünkü durumum çok kötüydü😞ne yapıcam ben unutamıyorum,birde tanıdık olması beni kahrediyor,keşke zamanı geri alabilsem kendimden nefret ediyorum,ben bu acıyla nasıl yaşayacağım yaşamak istemiyorum,normalde en ufak şeyde depresyona giren bir insanım,daha önce çok kez yaşadım depresyonu ama bunu kaldıramıyorum,suçluluk,utanç,pişmanlık midem okadar kötü ki,eşime söylemek istiyorum ama cesaretim yok,kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,Allah rızası için Ağlamaktan bıktım,ellerim titriyor,midem bulanıyor kafam çok dalgın,hayat boyu nasıl dayanıcam dayanılmaz acılar çekiyorum,bu zamanla geçer mi artık birşeyin anlamı yok ayakta duramıyorum 😭tek çare ölüm gibi😭😔
Hanfendi eşinize iyi hissetmediğinizi ,ayrılmak istediğinizi söyleyip bosanin. Yaptığınız günahı sakın ha sakın, bir daha kimseye anlatmayın.(psikolog,psikiyatr haric) Profesyonel destek alin, dünyanın sonu değil tövbe edin,sakinleşin. Oğlunuzu,ailenizi,kendinizi seviyorsanız eğer kendinize gerçekten değer verin,size iyi gelen şeyler yapın.. biliyorum çok basit ve sıradan bu açıklamalar ama şunu bilin ki dünyanın sonu değil,hiçbir şey sizden kıymetli değil, derdin büyükse eğer Allahtan büyük hiçbir şey yok,Ona sığının tövbe edip

Ben aldatıldığım için boşandım. Keşke çocuklarımın babası bu kadar pişman olsaydı ve ben duymasaydım. Genelde aldatan bir daha aldatıyor. Senin ki öyle değil anladığım kadarıyla. Bence dürüstlük yapıp söyleme bari. Ama illa da içime sinmiyor dersen yine söyleme direkt boşan. Hem bir çocuğun da var galiba ondan da utanırsın ileride erkekler aşırı arsız. Dürüst oldu söyledi boşanayım demez yani. Burnundan getirir bence.

Obaa sen başka bir kafadansın. Boşuna depresyonu kendine bahane etme . Tamamen timsah gözyaşları. Adamdan da boşan. Çocuğun velayetinin de adama ver. Daha kendine sahip çıkamıyorsun küçücük çocuğu da saçma sapan hallere sokarsın. Adama da anlatma yediğin naneyi .

BOŞAN . İntihar bişeyi değiştirmez ,ama bu şekilde devam etmek kocana da haksızlık olur.Vicdanını biraz olsun rahatlatmak istiyorsan boşan

Obaa sen başka bir kafadansın. Boşuna depresyonu kendine bahane etme . Tamamen timsah gözyaşları. Adamdan da boşan. Çocuğun velayetinin de adama ver. Daha kendine sahip çıkamıyorsun küçücük çocuğu da saçma sapan hallere sokarsın. Adama da anlatma yediğin naneyi .

Arkadaşlar merhaba ben intiharın eşiğindeyim hiç bir şey avutmuyor beni,lütfen yorum yaparken sağduyulu olun,ben evliyim ve geçen yaz annemle birlikte bir arkadaşımın yanına Antalya’ya gittik,bir kaç gün kız arkadaşım da kaldık,bu arada ben depresyondaydım ama iyileşmeye yakındım,daha sonra bizim eski mahallemizde ki komşularımız da seneler önce Antalya’ya taşındılar samimi komşularımızdı,hadi onları da ziyaret edelim dedik gitmez olaydım,komşumuzun oğlu var evli hadi abla biraz çıkalım eğlenelim dedi,içimde kötülük olmadığı için tamam dedim,biraz içtik alkol aldık eve geldik,ertesi akşam yine çıktık meğer niyeti benden faydalanmakmış,araba sürerken elini bacağıma koydu neden tepki vermedim diye çok kızdım kendime,arabayı ıssız bir yere park etti,yani olan oldu alkolün etkisiyle ve biz ilişkiye girdik,şuanda çok ağır bir depresyondayım,bir oğlum var eşimin oğlumun yüzüne bakamıyorum,çok perişan bir durumdayım,nasuh tövbemi ettim estağfirullah diyorum hep içimden,anneme anlattım bunu çok kızdı ben sana çıkma demedim mi diye ama üstüme fazla gelmedi çünkü durumum çok kötüydü😞ne yapıcam ben unutamıyorum,birde tanıdık olması beni kahrediyor,keşke zamanı geri alabilsem kendimden nefret ediyorum,ben bu acıyla nasıl yaşayacağım yaşamak istemiyorum,normalde en ufak şeyde depresyona giren bir insanım,daha önce çok kez yaşadım depresyonu ama bunu kaldıramıyorum,suçluluk,utanç,pişmanlık midem okadar kötü ki,eşime söylemek istiyorum ama cesaretim yok,kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,Allah rızası için Ağlamaktan bıktım,ellerim titriyor,midem bulanıyor kafam çok dalgın,hayat boyu nasıl dayanıcam dayanılmaz acılar çekiyorum,bu zamanla geçer mi artık birşeyin anlamı yok ayakta duramıyorum 😭tek çare ölüm gibi😭😔
Zaten ıcımde kötuluk yok
Kalbım temız diyenden korkacaksın
Sen kimsin de kendı kendıne teraziye koymussun kendını, tartmıssın
Demıssın ki temızım

Alkolün etkisiyle biriyle mesajlaştım telefonla konuştum desen belki bir nebze affı olurdu ama adamla arabada beraber olmak ne demektir Allah esirgesin. Seni yatıştıracak bir yorum da yapamıyorum kusura bakma böyle bir durumda

İntahar etmek ne demek eşinizle sorunmu var alemin oğluyla dışarı çıktınız ne diyeyim nasıl diyeyim yani bence boşanmanız size de iyi gelir çünkü o vicdan azabı bitmez size kötü insan diyemem çünkü öyle olsanız zerre vicdan olmazdı sizde.Bosanip yeni bir başlangıç yapın zaten belliki çok pismansiniz yada eşinize anlatın diyecegim de o karar versin diyeceğimde adami tanımıyorum olaki kötü birsey yapar kendine size karşı tarafa cinnet geçirir bunu diyemiyorum bilip bilmeden.Fake olsanız keşke

Tamam olan olmuş artık. Tövbe de etmişsin. Farkındasın hatanın da. Artık bu durumu kafaya takıp daha fazla uzatma. Dinen tövbe edersen eşine itiraf etmen gerekmiyor diye biliyorum bir araştır istersen. Karşı taraf da gidip söyleyecek yeri yok. Kendisi de evli hem etik bir durum değil. Depresyonun için profesyonel tedavi almanı öneririm.

Depresyondaki insanın ülke değiştirerek tatile gidip, her gece hazırlanarak alemlere akıp , üstüne komşunun oglunu baştan çıkarıp arabada sevişecek enerjisi olur mu bilemedim? Ben bı kere girdim, tam 2 ay yataktan çıkıp duş bile alamamiştim, yatağıma getirdikleri yemeği yiyemiyordum kendi kokumdan ordan biliyorum yani sizinki gibi depresyona can kurban....Onun dışında evliliğinizi hemen bitirin, çocuğu babaya bırakın, istediginiz gibi takılın kime ne?

Başka bir şeyleri bahane edip ayrılmak en iyisi olacaktır.

Eski konulariniza baktim, sirtinizi depresyona dayamissiniz, calismak , dil ogrenmek hicbirsey yok, simdi de esinizi aldatiyorsunuz, sucu yine depresyona atiyorsunuz. Yillarca ise yaramis gibi gorunuyor, bunda ise yarar mi bilmiyorum.

Bu kafayla sana birşey olmaz. Sevişirken depresyon da değildin galiba. Sevisme bitince geri geldi depresyon demek ki..

Hadi diyelim ki ben bu boku yedim annemi geç kimseye söylemem gelip taa buralara konu falan açmam madem çok pişman ve tövbe etmişsin neden günahını yayıyorsun buda çok garip yaptım pişmanım ee biz napalim

İki tarafta evli ve eşleriniz yanınızda olmadan dışarıya alkol almaya çıkıyorsunuz olacaklar az çok belliymiş zaten. Eşiniz başka bir kadınla çıksa bu şekilde iyi niyet olarak karşılar mıydınız? En azından eşinizi karşınıza alın konuşun bu durumu iyi kötü sonuçlanır siz de devamlı ne yapıcam kaygısı ile düşünüp durmazsınız.

Kusura bakmayın öncelikle ama siz bir durumla başa çıkamayınca hemen depresyon denilen ama aslında depresyon olmayan tamamen suçluluk psikolojisinin arkasına sığınan bir insansınız gibimr geldi lütfen çocuğunuz için ve eşiniz için kendinize gelin olmulla ölmüşe bir çare yok unutmaya çalışın ya da psikolojik bir destek alın ama her halükarda suçlusunuz ben evli bir kadınım eşinden başa birine arzu duyması ve ya birlikte olma saçmalığını anlayamıyorum nefsimize sahip çıkamayacaksanız evlenmeyin siz tamamen macera aramışsınız

Kusura bakmayın öncelikle ama siz bir durumla başa çıkamayınca hemen depresyon denilen ama aslında depresyon olmayan tamamen suçluluk psikolojisinin arkasına sığınan bir insansınız gibimr geldi lütfen çocuğunuz için ve eşiniz için kendinize gelin olmulla ölmüşe bir çare yok unutmaya çalışın ya da psikolojik bir destek alın ama her halükarda suçlusunuz ben evli bir kadınım eşinden başa birine arzu duyması ve ya birlikte olma saçmalığını anlayamıyorum nefsimize sahip çıkamayacaksanız evlenmeyin siz tamamen macera aramışsınız

Back