- 12 Temmuz 2006
- 56.224
- 216.155
- 1.223
- 52
Ciddi bir tedavi görmeniz gerekiyor, eşinizi severek mi evlendiniz bilmiyorum ama asla sevmediğiniz dilini bile doğru dürüst öğrenmediğiniz Almanya’da yaşamak ağır geliyor size, bunu defalarca açtığınız depresyon içerikli konularınızda dile getirmişsiniz, aldatmanızın hiçbir haklı gerekçesi yok ama eşiniz de normal biri değil.kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,
Almanya’ya dönmek istemiyorum ama oğlum orda dönsem bile bakamam ki ona,eşimle de sorunlarımız oldu daha önce çalışmıyorum diye bana ahlaksız teklifte bulundu internetten chat sitelerine girip para kazanmam için ve eniştesinin logistik deposundan malları çalıyor internette satıyor,ben zaten saf salak gibi birşeyim herşeyi sineye çektim,aileme anlattım hemen boşan diyorlar ama boşansam oğlum orda kalacak,
Çocukluğundan beri depresyonda olan biri neden evlenir neden bakamayacağı bir çocuk yapar anlamıyorum, hadi hepsi oldu neden tedavinizi sürekli yarıda kesiyorsunuz ?
Komşunuzun evli oğluyla alkol almanıza girmiyorum dahi, hadi bir gece çıktınız hiçbir şey olmadan eve döndünüz, diğer gece niye çıktınız? Oğlunuz eşiniz Almanya’daydı anladığım kadarıyla, siz tek geldiniz Türkiye’ye, sizin yanınızda eşiniz yoktu o yüzden ama insan evli olan komşu oğluna eşin de gelsin demez mi?
Her şeyde kendinizi güçsüz ve saf olarak nitelendiriyorsunuz da 40 yaşındaki kadının da saflığının bir sınırı olmalı.
Muhtemelen aldatmaktan ziyade tanıdıkla olduğu için ortaya çıkma korkusu yaşıyorsunuz, annenize anlatacak kadar akıl edebiliyorsanız elin adamıyla 2 gece üst üste içki içmeye gitmemeniz gerektiğini de akıl edersiniz, kusura bakmayın.