• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım ve perişan 😩😭😔

kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,
Ciddi bir tedavi görmeniz gerekiyor, eşinizi severek mi evlendiniz bilmiyorum ama asla sevmediğiniz dilini bile doğru dürüst öğrenmediğiniz Almanya’da yaşamak ağır geliyor size, bunu defalarca açtığınız depresyon içerikli konularınızda dile getirmişsiniz, aldatmanızın hiçbir haklı gerekçesi yok ama eşiniz de normal biri değil.
Almanya’ya dönmek istemiyorum ama oğlum orda dönsem bile bakamam ki ona,eşimle de sorunlarımız oldu daha önce çalışmıyorum diye bana ahlaksız teklifte bulundu internetten chat sitelerine girip para kazanmam için ve eniştesinin logistik deposundan malları çalıyor internette satıyor,ben zaten saf salak gibi birşeyim herşeyi sineye çektim,aileme anlattım hemen boşan diyorlar ama boşansam oğlum orda kalacak,

Çocukluğundan beri depresyonda olan biri neden evlenir neden bakamayacağı bir çocuk yapar anlamıyorum, hadi hepsi oldu neden tedavinizi sürekli yarıda kesiyorsunuz ?

Komşunuzun evli oğluyla alkol almanıza girmiyorum dahi, hadi bir gece çıktınız hiçbir şey olmadan eve döndünüz, diğer gece niye çıktınız? Oğlunuz eşiniz Almanya’daydı anladığım kadarıyla, siz tek geldiniz Türkiye’ye, sizin yanınızda eşiniz yoktu o yüzden ama insan evli olan komşu oğluna eşin de gelsin demez mi?
Her şeyde kendinizi güçsüz ve saf olarak nitelendiriyorsunuz da 40 yaşındaki kadının da saflığının bir sınırı olmalı.

Muhtemelen aldatmaktan ziyade tanıdıkla olduğu için ortaya çıkma korkusu yaşıyorsunuz, annenize anlatacak kadar akıl edebiliyorsanız elin adamıyla 2 gece üst üste içki içmeye gitmemeniz gerektiğini de akıl edersiniz, kusura bakmayın.

Her türlü ortamı sağlayıpta sonra pişmanım demekte ne bileyim.Elin adamıyla ne demeye içmeye gidersiniz eşiniz bi bayanla içmeye gitse ne hissedersiniz.Sonuçta giderken alkollü degilsiniz.Arabada olanlara alkollü bile olsanız tepki verebilirdiniz.Eşlerinize üzüldüm.

Amacı sizinle birlikte olmakmış. Sizin amacınız neydi, pardon? Arabayla giderken önce bacak testi yapmış, bakmış ki kapılar açık, tamam demiş. Ben giderim şu kapıdan. Yok bir şey diyemedim, yok dondum kaldım bunlar işin safsatası. Kıracaktınız o elı bacağınızı okşadığında.

Geri dönüşü yok. Kırk hamamda kırk tas suyla da yıkansanız, evliyken elin adamıyla birlikte oldunuz, bu değişmeyecek. Boşanın.

Saflık, iyi niyet, vicdan, namus, dürüstlük, iyilik: Ben ne alaka?

İçkinin depresyonun arkasına sığınarak içinizi rahatlatmayın. Sıkılın biraz da üzülün artık napalım madem. Boşanın eşinizden de.

Anlattığınız olay zorla gibi görünmüyor. Bakın ben kendi bekarlık zamanımı düşünüyorum, bırakın çocuğu evliliği, komşumuzun oğluyla ne işim var gece gezmesinde? Arkadaşınız mı yok? İki gece üst üste çıkmışsınız, arabada yeşil ışık yakmışsınız, şimdi neyin pişmanlığı bu?

Alkol ve depresyon, yaptığınız şeyin sorumluluğunu yükleyebileceğiniz bahaneler değiller. Alkol kullanmayı siz tercih ettiniz, kendinize sahip olamayacaktınız madem içmeseydiniz. Depresyonu da bilmesem yiyeceğim. Depresyonda sevişecek enerjiyi, libidoyu nereden buldunuz bana da söyleyin de kronik depresyonum azdığında canım kocacığım sabırla sevişmemin gelmesini beklemesin, ben de uygulayayım sizin reçeteyi. Hiç inandırıcı değilsiniz. 😑

Sonuçlarına katlanamayacağınız şeyleri yapmamalıydınız. Şu halde, eşinize söylemelisiniz ve af dilemelisiniz. Bunu bilmeye hakkı var.

Arkadaşlar merhaba ben intiharın eşiğindeyim hiç bir şey avutmuyor beni,lütfen yorum yaparken sağduyulu olun,ben evliyim ve geçen yaz annemle birlikte bir arkadaşımın yanına Antalya’ya gittik,bir kaç gün kız arkadaşım da kaldık,bu arada ben depresyondaydım ama iyileşmeye yakındım,daha sonra bizim eski mahallemizde ki komşularımız da seneler önce Antalya’ya taşındılar samimi komşularımızdı,hadi onları da ziyaret edelim dedik gitmez olaydım,komşumuzun oğlu var evli hadi abla biraz çıkalım eğlenelim dedi,içimde kötülük olmadığı için tamam dedim,biraz içtik alkol aldık eve geldik,ertesi akşam yine çıktık meğer niyeti benden faydalanmakmış,araba sürerken elini bacağıma koydu neden tepki vermedim diye çok kızdım kendime,arabayı ıssız bir yere park etti,yani olan oldu alkolün etkisiyle ve biz ilişkiye girdik,şuanda çok ağır bir depresyondayım,bir oğlum var eşimin oğlumun yüzüne bakamıyorum,çok perişan bir durumdayım,nasuh tövbemi ettim estağfirullah diyorum hep içimden,anneme anlattım bunu çok kızdı ben sana çıkma demedim mi diye ama üstüme fazla gelmedi çünkü durumum çok kötüydü😞ne yapıcam ben unutamıyorum,birde tanıdık olması beni kahrediyor,keşke zamanı geri alabilsem kendimden nefret ediyorum,ben bu acıyla nasıl yaşayacağım yaşamak istemiyorum,normalde en ufak şeyde depresyona giren bir insanım,daha önce çok kez yaşadım depresyonu ama bunu kaldıramıyorum,suçluluk,utanç,pişmanlık midem okadar kötü ki,eşime söylemek istiyorum ama cesaretim yok,kafayı yemek üzereyim hiç bir şekilde iyi hissetmiyorum,eşim beni her zaman ki depresyonda sanıyor,Allah rızası için Ağlamaktan bıktım,ellerim titriyor,midem bulanıyor kafam çok dalgın,hayat boyu nasıl dayanıcam dayanılmaz acılar çekiyorum,bu zamanla geçer mi artık birşeyin anlamı yok ayakta duramıyorum 😭tek çare ölüm gibi😭😔
Tek çare eşinden boşanmak yaptığın şey dehşet kötü ayrıca benden faydalandı diye olayı hafifletme tecavüze tacize uğramamışsın tamam moderniz de evli barklı kadının başka evli barklı erkekle alkollü ortamlarda ne işi var kusurlusunuz bunu kabullenmemek için depresyona vurmayın kendinizi

Back