Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Ay yanlış söylemişim yaaa 13 + 5 oluyor benim

Daha öncesine randevu alma şansın var mı peki bilemedim ki şimdi ne desem yalan olur ama geç kalmış olmazsın herhalde ya. Bu arada daha onlar doğmadan bu kadar panik yapmamız aslında çok iyi anneler olacağımızı gösteriyor inşallah şu durumumuz düzelir biran önce.

Tabi panik kriz telefon zinciri derken 13 +5 oluyoruz biz deyince eşime bin defa arattırdım doktoru. Öylelikle carsambadan cumartesiye almışlar tarihi. Yani inşallah o zaman gittiğimizde 13+ 1 olmuş olacağız. Offf soğuk terler boşandı sırtımdan

Ayyy canım benim inan çok sevindim senin adına bence böylesi daha iyi oldu aklında olup stres olacağına hiç olmazsa için rahatlamıştır.

Ayyy canım benim inan çok sevindim senin adına bence böylesi daha iyi oldu aklında olup stres olacağına hiç olmazsa için rahatlamıştır.

Ay inşallah şimdiki hali ile de geç kalmamış olurum iyice pimpirik bişey oldum çıktım. 13+1 de geç mi olur acaba falan diye de kendimi yemekle meşgulüm şuan :) Yemek yiyemediğim için kendimi yiyorum :)

Ay inşallah şimdiki hali ile de geç kalmamış olurum iyice pimpirik bişey oldum çıktım. 13+1 de geç mi olur acaba falan diye de kendimi yemekle meşgulüm şuan :) Yemek yiyemediğim için kendimi yiyorum :)

Fazlada stres yapma bebişine günah geç değil ayrıca gideceğin zaman. Akşam yemek vakti yaklaştıkça stres basıyor beni yine yiyemeyeceğim yine aç kalacağım diye. Allahtan bugün bol bol meyve yedimde azıcık karnım doydu:)

Ay aynen ya. Akşam oldu mu içime kaygılar geliyor. Eyvah yine ne yiyeceğim diye. Ekmek arasına doydum artık ki son 1 haftadır onu bile çok çok zor yiyorum. Yine akşam yine yiyemiyorum diye düşünmek de kötü oluyor. Aaa cok sevindim senin adına meyve yiyebiliyorsun. Ben meyve de pek yiyemiyorum hele elma midemi mahvediyor

Valla aynen ya gerçi bu akşam sihirli bir değnek değdi gibi bana çok şükür azda olsa yiyebildim şimdilik midemde bulanmıyor. Eğer elma falan mideni bulandırıyorsa ayva yemeni tavsiye ederim hiç mide bulandırmıyor. Birde ben son 1 haftadır şunu gözlemledim kendimde yemek esnasında eğer su içersem kesinlikle midem bulanıyor ve yediğim durmuyor içimde yemekten en az 10 dk sonra su içmek daha iyi geliyor bana. Naçizane kendimde gözlemlediğim şeyler belki işine yarar.

Çok teşekkür ederim canım ilgin için sen nasılsın bulantılarla aran nasıl
Ahhh o kdr benzıyorumkı size, sanki gıtgıde artıyor bulantı, halsızlık, uyku ve duygusallik. Akşam 5te kahvaltı olurmu bu bebek neyle besleniyor hıc bisey ıstemıo mıdem ve surekli bır uyku halı gunduz uyu gece oturuyorum hıc olmuyor bunlar ınss duzelırız

Sut ıc bari canım bende aynı durumdayım yarın ılk ultrason var Kanada'da boyle 8 hafta olmadan goremiyorz nasl gıdıo bır fikrim yok benımde ıcım ıcımı yiyor ne diyecek doktor bakabılmısmıyım suphelı korkuyorum ha birde sabah o bulantı ıle 4 bardak suyu nasıl ıcıcem bılmıyorum durmazkı mıdemde

Benim bulantım dünden beri fena sayılmaz sanki azalır gibi oldu umarım tamamen biter. O halsizlik uyku halini hiç sorma bazen öyle bir oluyorum ki inan kolumu kaldırıcak halim olmuyor. Kolukta uyuyup kalıyorum falan. Desene yarın sende görüceksin bebeğini bizde yarın kısmetse 1 aydan sonra ilk defa görücez bebeğimizi. Şu son 1 haftadır çok stresli sıkıntılı geçti benim için çok korkuyorum bebeğime zarar vermişmiyimdir diye bu stres sıkıntıyla içim içimi yiyiyor yani biran önce yarının gelmesini bekliyorum birde 2'li tarama testimiz olucak. Allahım inşallah yarın ikimizde hayırlı haberler alırız canım. Bebişlerimiz sağlıklı sıhhatlidir inşallah.

Amınnn ıns canım suan burada saat gece 04:49 Turkiye'den 9 saat gerideyiz . Her zamanki gıbı ayaklarımın sıcagından ve wc derdinden uykum kactı bır bakayım kızlar nasıl dedım aman ıyı olun ıyı haberlerınızı alayım mutlu oluyorum bende. Yarın yaz cıkınca olur mu hadı Allah yardımcımız olsun.

Arada 9 saat fark olduğunu bilmiyordum canım sende gittiğinde bu ayak yanmanı bir söyle bakalım çünkü bende böyle bir şey hiç olmadı şimdiye kadar. Tamam canım yazarım mutlaka yalnız sende yaz doktordan gelince. İnan bende burda sizlerden güzel haberler alınca sanki ben almışım gibi seviniyorum.

Ne suyu içmem gerektiği kadar içebiliyorum ne de sütü... Çünkü olmuyor midem almıyor.Bu bebek parmak kadar kalacak Allah korusundiyorum hep. Ama biraz da bünye mi kısmet mi bilmiyorum. En yakın arkadasım da o kadar mızmızdı ki doktor balık ye diyordu asla ağzıma koyamam diyordu. Yemiyordu. Sütü doktorun dediği kadar içemiyordu öyle işin açıkcası kurallı bi şekilde doktorun dediklerini yiyen bi insan değildi ve 3.5 kilogram doğdu oğlu sağlıklı.Bunun yanında başka bir arkadasım o kadar uğrastı ki kilo aldırmaya bebeğine, ama almıyordu bebeği. Hatta doktoru son 2 ay sırasıyla hergün et balık tavuk yedirdi ve her 15 günde kontrole gittiler ama almadı bebek kilo. Doktor da bebek almıyor sen elinden geleni yaptın yapacak bişey yok demiş.
Zaten bire bir uymak da mümkün değil denilenlere. O yüzden rahatlıyorum.

Kızlar 7. Haftadayım su dahil herşey midemi bulandırıyor içim sıkılıyor artık devamlı bulantı bulantı çok kötü hissediyorum artık

Hepimiz inşallah daha güzel günler görürüz canım... Ben 12 hafta 4 günlüğüm canım ve hala aynı sorunlar var. Yani inşallah senin daha kısa sürede geçer.

Dün corba yaptırdım eşime içinde soğan vs yok ama o koku o kadar rahatsız etti ki beni bütün evi sardı bana göre ve içim kalktı içemedim bir kaşık bile inan ki. Gittim gene ekmek arası. Bazen dayanamayıp ağlıyorum ne zaman geçecek 3 ay da doldu diye ama benim hala geçmedi. Sabırla geçeceği dönemi bekliyorum. İnşallah senin bu kadar uzun sürmez, kal sağlıcakla...

Herkese iyi günler olsun dün çok şükür 1 aydan sonra yavrumu görebildim şükür Rabbime doktorumuz herşeyimize baktı ense kalınlığımızı ölçtü burun kemiğimize baktı herşey normal dedi kan verdim 2'li için kısmetse 10 gün sonra alıcaz onunda sonucunu doktorum bana decavit verdi vitamin ilacı çok mutlu bir şekilde evimize döndük .Umarım sizler ve bebişleriniz iyidir

Merhaba kızlar ben de ilk defa tanıştım minigimle 9+2olmusuz kalp atışlarıni gördüm ve duydum, o kadar küçük ki içim acidi guleyimmi aglayayimmi bilemedim:) yalnız benim tiroid hormonum yüksek çıktı tedavi olucam ilaca başladım bugün hayırlısı bakalım

Canım bende seni merak ediyordum güzel haberlerine çok sevindim maşallah kocaman olmuş kerata:) Hiç kafana takma onu ilaç vermiş doktorun kontrolde olduğun sürece sıkıntı yaşamazsın.

Maşallah cok sevindim güzel haberlerle dönmenize inşallah test sonuçların da güzel gelir :) Ben de decavit içiyorum. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin. Darısı başımıza. Biz de cumartesi gidiyoruz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…