- Konu Sahibi nazlisandal
-
Aynen canım ya bizimde arkadaşlar uyarıyor sürekli şunu almayın bunu almayın hiç işimize yaramadı kullanmadık falan diye. Zaten biliyorsun bu sektör almış başını gidiyor aklına gelmeyecek şeyler var çoğuda para tuzağı.
Bende magnet bakıyorum netten ama dediğin gibiiçime sinen birşey olmadı. Birde ne zaman doğacağıda belli olmadığı için üstüne tarihte yazdıramayacağım. Öyle olur mu acaba tarihsiz falan? Birde lavanta keseleri falan varmışacaba öyle birşey mi yaptırsam diyorum. Hastanaye çok gelen olmaz diye düşünüyorum ondan çikolata ya da lokum falan götürürüm gelenlere ikram etmek için. Birde yıllar öncesinde teyzemin bir arkadaşı doğum yapmıştı hastaneye gittiğimizde kızının ismi yazan havlulardan vermişti o zaman baya hoşuma gitmişti. Acaba diyorum bu tarz birşey mi yaptırsam. Hoş daha çocuğumun ismide belli değil bu gidişle doğumdan sonra koyucaz galiba:)
İşin özü şöyle güzel birşeyler yaptırmak istiyorum ama bu kararsızlık beni mahvediyor.
Kizlarrr o kadar ayrıntı varki alınacak yapılacak yurt disindayim ve yazdan itibaren nereye tasinacagimiz belli olacak, malum belirli bir valiz hakkimiz oluyor o sebeple herseye fazla dalamıyorum en acil ve olmazsa olmazlara bakıyorum şimdilik . Bu arada bende minyonum bunda da benziyoruz birbirimize:) gobus buyuyor artık gece sağdan sola donememeye başladım rahat yatamayinca büyük hamile yastıklarından aldım çok rahat ettim sizinde gece uyumada sıkıntı oluyorsa tavsiye ederim. Bebek için isim düşünmeye başlasak iyi olacak bu arada:) ben bundan yıllar önce ilk çocuğumun erkek olacağını ve isminin Yusuf olduğunu görmüştüm, ciddi ciddi düşünüyorum hem fiziksel hem ahlak olarak güzel olmasi niyetiyle bu ismi düşünüyorum, bir peygamber ismi sonuçta hem yüzü hem ruhu güzel olur inşaallah yavrularımiz.Ha birde eşim iki isim istiyor ilki Muhammed olucak ins.bu ismi söyledikce de s.a.v diyesim geliyor:)
Bu arada 2'li 3lu testlere hiç takilmayin kızlar çok ciddi birsey olsa belli ederdi kendisini ayrıntılı usg lerde.Allah korusun cokca dua edelim ins hem bebeğimiz hemde biz sag salim kavusalim birbirimize.
Birde hiç düşündünüz mu doğumu nasıl istiyorsunuz bu konuyu da masaya yatıralim birara:)
Ayyyyy ne güzel ya :) Yazmıyordun gene uzun süredir iyi oldu yazını görmek :) Bak rüya konusunda bile aynıyız. Ben hamile olmadan önce rüyamda oğlumun olduğunu ve adını Ahmet koyduğumu görmüştüm. Demek ki ismiyle geliyor diyor herkes. 2 isim düşünüyoruz. Biri Ahmet diğeri Yekta. Ahmet Yekta olacak inşallah. Tabi sonradan fikrimiz değişmezse. Yusuf ismi de çok çok güzel hatta eşim Yusufu çok istiyordu ama Ahmet ve Yusuf arasında kalınca Rüya isimin seçtik. Muhammed ne kadar güzel dediğin gibi peygamberimizin ismi. İsimler çocuklara yansıyor kesinlikle bu yüzden cok önemli. Ahmet de zaten peygamberimizin diğer adı
Ahhh kızlar. 4uncu ayım bitmek üzere fakat psikolojim çok bozuk sinirli hiç bi şi yapmak istemeyen biri oldum
Maasallah ismini sizde çok güzel secmissiniz canım adlariylariyla büyüsünler inş. Ahmet ismi verilen çocuklarda her yönlü güzel oluyor, dediğin gibi ismin sahibi dünya guzeli:)
dün misafirlikteydim çok yemedigim halde dönünce bir şişlik bir gaz sancısı gece boyu kıvrandım artık usuttum mu birsey mi dokundu bilmiyorum resmen patlayacak gibi oldum . Su hamilelik öyle birşey ki ne kimse gelse ne biz gitsek sonrasında mutlaka bir yerim ağrıyor.
Doğum konusunda da ben epidural normal düşünüyorum çünkü burda yalnız olucam kimse gelmeyecek eşim olucak yanımda sadece ameliyatli dikisli zor olur, kısa sürede kendime gelemem,zaten burada kolay kolay sezeryana yaklaşmiyor doktorlar .Insallah en hayırlı şekilde kolay bir doğumla kavuşuruz yavrularimiza:)
Bak lavanta da olabilir. Havluyu da cok önce görmüştüm sadece bir kişide. O zamanlar ben liseye gidiyordum o yüzden yarım yamalak hatırlıyorum. Neyseki zamanımız var hala :)
Benim de çok eksiğim var daha canım. Tamamlarız inşallah kendini kasma.Herşeyini de tamamlamak istemedim ben bilerek çok erken zaten ne bileyim batıl biliyorum ama.Evet canım zamanımız var daha. Ben merkeze gidince biraz araştırma yapmak istiyorum. Aman millet herşeyini tamamlamaya başlamış valla daha benim baya eksiiğim var ya.
Benim de çok eksiğim var daha canım. Tamamlarız inşallah kendini kasma.Herşeyini de tamamlamak istemedim ben bilerek çok erken zaten ne bileyim batıl biliyorum ama.
bir de ben bu aralar salopet elbiselere taktım. Çok istiyorum. Butikbebe de indirime girmişti. Sipariş ettik iban hatası vermiş ve iptal etmişler siparişimi ve bugün kampanya bitmiş cok sinir oldum ama nasıl sinir anlatamam. Çünkü cok özeniyorum.
Hamilelikten sonra da kullanılabiliyormuş ayarlıymış elbise. Şimdi bakyırum istedimi tarzlar 149 159 diye gidiyor eğer sitelerde dolaşırken indirimli görürseniz nolur bana haber edin arkadaslarım
Canım o batıl bende de var ve bu yüzden bende herşeyi tamamlamak istemiyorum. Ama bu ağrıdan sonra bana bi korku girdi. Bizim velet ya erkenden gelirse diye kurup duruyorum kafamda.:18: Haftaya kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum. Bu gidişimizde belki bizi nst'ye bağlayabilirlermiş artık etrafımdaki birçok kişi böyle söylüyor.
Aaaa üzüldüm ya iptal etmelerine. Tamam canım denk gelirsem haber veririm sana. Bende elbise almak istiyorum artık bahar geldi rahat rahat giyerim. Kışın korkmuştum üşütürüm falan diye almamıştım benimde içimde kalmıştı. Salopetlerde çok güzel hatta bulursam bende alırım.
Benim kontrolüm de cumartesi günü inşallah. Buarada dün o kadar yoğun bi bel ağrısı yaşadım ki anlatamam ağladım.. Hamileliğim boyunca yaşadığım en şddetli bel agırsı idi. Şükür bugün normal agrı haline geldi.
Ama yarım saattir yine ağlıyorum ay bu hormonlar mahvetti beni. O elbiseye taktım şimdi gerçekten taktım. Çok almak istiyorum ama pahalı geliyor. Ama almsam içimde kalıcak of of offf. Hamilelikte en özendiğim şey kot tulumdu. Zaten hamilelik sonrasında da giyilebiliyormuş bu kadar içinde kalmasına değmez dedi eşim de. Bilmiyorum galiba onu alcam gibi. Çünkü burda gezdim yok o tarz. abuk sabuk salopetler var
Konunun ilk açıldığı zamandan buyana çok zaman geçmiş bebişler bkocaman olmuştur şimdi hepsi geçmiştir ben ise 9. Haftama yeni girdim ve bunalımdayım. 24 saat süren mide bulantısı kokular tiksinti sinir hayattan nefret ediyor isyan ediyorum. Benim bulantım çok ciddi sağlığımı tehdit ediyor doktor gebeliği sonlandırman gerekebilir diyor. Hiç geçmicek sanki molu bişey söleyin gecicek diyin 3 haftadır canımdan bezdim
Kızlar kaç gündür siteye girmeye çalışıyorum daha doğrusu siteye giriyorum sifremi kabul etmiyor, sifreyi sifirlatip yeni şifre istedim mail adresinde gorunmedı sizede yazamıyorum kendi profilime giremedigim için tam başka hesap açayım derken yeni şifre verildi ve gelebildim şükür:)
Bel ağrısı falan yazmışsınız aman dikkat kızlar daha erken değil mi çok mu hareket ediyorsunuz yada neden olurmuş doktor birsey söylüyor mu neye dikkat edilmesi gerektiği konusunda? Fırsat buldukça uzanıp dinlenin. Benim de dün doğum gunumdu, eşim de dışarı çıkarmak istedi çıkmaz olaydım burda hala kar kış kıyamet araba ve gittiğimiz mekanlar sıcak olsa da inerken binerken usuttum sanırım bir basagrisi tuttu 2 ağrı kesiciyle bile geçmedi baya bir süre . Migren her zaman fırsat kolluyor birsey olsa da başlasam diye.
Canım oğlunla eşinle ve tüm sevdiklerinle birlikte olacağın nice güzel yıllar dilerim. Yeni yaşın kutlu olsun Esracım.
Bende zaten merak etmeye başlamıştım seni niye bu kız girmiyor diye. Siteyi bakıma almışlardı geçen gün sanırım ondan giremedin sende.
Umarım başının ağrısı geçmiştir canım. Benim belim berbat durumda buraya bahar geldi ama ağız tadıyla dışarı çıkıp dolaşamıyorum ki hemen belim başlıyor ağrımaya. Doktora sormuştum normal demişti birşeyde vermedi. Ama bu gittiğimde tekrar sorucam çünkü iyice artmaya başladı ağrısı. Tabi karnımın altıda ara ara ağrıyor. Bu ara ağrılardan gidiyorum bakalım hayırlısı. Sende kendine dikkat et madem daha oralarda kış aman üşütme sakın.
Sen benden daha önce görücen oğluşunu ne güzel. Canım o bel ağrısını hiç sorma ben 2 haftadır yoğun şekilde yaşıyorum. Bacağıma vuruyor artık ağrısı resmen uyuşuyor belim ağrıdan. Gidince yine söyleyeceğim doktoruma ve yine birşey vermeyecek biliyorum. Yattığım ve oturduğum yerden destek almadan kesinlikle kalkamıyorum.
Aman o ağlama bende de arttı son zamanlarda ağlanılmayacak şarkılarda bile ağlar hale geldim o derece yani
Canım içinde kalacağına al gitsin o zaman o salopeti. Başka birşeyden kısarsınız. Sonuçta bir daha hamile kalıp kalmayacağımız ne malum.
Bizimde biberon setimiz geldi ama bana delikleri çok küçük geldi ya nasıl içinden çekicek sıvıyı. 2 numarasıda aynı çok küçük delikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?