- Konu Sahibi nazlisandal
-
Allah yardımcın olsun canım... Bizler de başta bu bulantılardan cok sıkıntı çektik burda yazmıştık hatta. Ama tabi kendi evimizdeyiz şükür saolsun eşler de çok kahrımıızı cekti hala cekmekte. Kayınvalidenin dediklerini yaptıklarını bence hiç kafana takma ki bebeğin de etkilenmesin. Ne düşünürse düşünsün sonuçta o bulantılarla değil iş yapmak yaşamak bile zor. Yaşamayan bilmez. Demesi koaly uygulaması zor biliyorum ama ne olur kendini de bebeği de üzme bence
onun mutlulugunu bile yasayamiyorum su gunler hic gecmicek gibi hastaligim bile yalan geliyor her yerde beni kotuluyo pskolojm iyce bozuldu
Selam kızlar. Cumartesi randevumuz var ve doktor kan idrar tahlili istemişti. Bugün yaptırdık burda merkeze gitmeden. Kanda iyi çıktı değerler şükür. Ama idrarda "Bol amorf fosfat kristalleri" görüldü yazıyordu yani Türkçesi araştırdım kummuş. Kum döküyorum. Bol su içmek gerekiyormuş. Zaten içmeye çalışıyordum ama tabi malum kışın insanın canı o kadar da cok su istemiyor. Daha dikkat edeceğim. Sizlere tavsiyem suyu aksatmayın
Aman dikkat et canım usutmemeye çalış ve cokkk su iç Allahtan taş deil de ağrısı yoktur bununla geçmiş olsun, hamilelik işte her an hersey olabiliyor bende baş ağrısıyla uğraşıyorum migrenim büsbütün arttı.
Merhabalarrr, 17 + 2. günden merhaba :) dün kontrolümüz vardı. şükür herşey yolundaymış. Doktor kum için bol su iç dedi. Herşey güzel gelişim iyi dedi. Ben tüm rahatsızlıklarımı anlattıkça "normal, normal." dedi :) Migren diş eti kanamaları vs hersey normal.
Ben hala iştahsızım ama yemiş olmak için yiyorum öyle pek bişey canım istemiyor dedim. İsteyecek isteyecek düzelecek dedi :)
28 Ocağa tekrar randevu verdi, 20. hafta da tetanos aşısı oluyormuş. O zamana kadar bilgi veririm dedi. Öyle ayrıldık :) Bebeğimizi de gördük şükür, yine ters duruyordu yavrum :)
Çok şükür canim benim senden haber aldım rahatladım. O söylediğin migren, dis vs bende de var, bugün 14.hafta bitti, bende cok istahsizim, zorla yiyorum diyebilirim . Kum için de çok su ic, ins hiç sıkıntı vermeden geçer Senem ne yaptı acaba hiç sesi çıkmıyor inş bir sıkıntı yoktur.
Allah razı olsun Esracım :) Evet ya ben de böyle sizlerden haber alamadığım zaman endişeleniyorum. İnşallah o da iyidir...
inş iyidir bir sesi çıksa da rahatlasak walla hep aklıma takılıyor.
Nazlı sen elini karnına koyduğunda hareket falan hissediyor musun? Sanki arada birseyler kipirdiyor bana mı öyle geliyor acaba, cok sabırsızim hissetmek istiyorum artik:))
Selam kızlar yazdıklarınızı okudum iyi olduğunuza sevindim. Bizim internette sıkıntı vardı ondan giremedim. Bu ara benimde diş etim felaket kıpkırmızı ve şişti cuma günü bir şey çıkmazsa diş doktoruna gitmek istiyorum. Bunun haricinde uyku sorunum başladı geceleri çok iyi uyuyamıyorum ve bu bel ağrısı beni öldürüyor resmen. Dün akşam bel ağrısından yerimden kalkamadım ya ayağıma vuruyor artık ağrı. Karnım baya çıktı gören maşallahın var diyor ama sadece 1 kilo aldım. Veeee hala hissetmiyorum ben bu çocuğu ya acaba bende mi sorun var kızlar gerçi bizimki ultrasondan gördüğüm kadarıyla çok kıpır kıpır bir çocuk değil gibi ama bilmiyorum artık. Kısmetse ocak sonunda randevumuz var bakalım umarım iyidir ve bu sefer artık cinsiyetini öğreniriz. Benden haberler böyle kızlar.
Geçmiş olsun canım. Ben de ta ki karar verdim randevu alacaktım diş hekiminden o akşam azalmaya başladı şişlik. Şimdi az kaldı ve diş etlerim de ara ara kanamaya devam ediyor fırçalarken. Uyku sorunum da var. ERken yatmaya çalışıyorum sabah 6 30da kalktığım için ama nerdee dön dön dön gece yarıları geçiyor hala uyanığım. Ve üstelik gece enaz 4 kere ( Abartısızzzzz) tuvalete kalkıyorum. 4 kere uykum bölünüyor yaa. Bel ağrım cok yoğun benimde. Ben de 2 kilo aldım şimdiye kadar. Hissetmemen normal bebeği, yukarda yazdım mismondye de. 16 ile 20. hafta arası hissetmeye başlayabilirmişiz. Daha geç de olabilir tabi. Benim bir sonraki randevum da 28 Ocak. Haydi bakalım tüm bu sıkıntılara değecek inşallah diyoruz ve birbirimize dua etmeyi sakın unutmuyoruz! :) Ben her gece sizlere de dua ediyorum :)
Kızlarrr moralim çok çok bozukkk burda mısınız...
Hayırdır canım ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?