Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Canım bende aynıyım maşallahım var valla internette ne yazıyorsa hafta hafta takipteyim. Benimde diş etim berbat şekilde kanıyor fırçalamaya korkar oldum. Allahtan hamile kalmadan önce temizletmiştim yoksa kan gövdeyi götürecekmiş. Bir tek burnumda bir sıkıntım yok çok şükür o nasıl bende olmadı diye hayrette etmiyor değilim yani:) Bunların dışında iyiyim şükür bu çarşambaya randevu aldık doktordan eşim daha fazla dayanamadı yazık umarım bir aksilik çıkmazda gidebiliriz.

Ben de hamile kalmadan önce diş kontrolüne gitmiştim Allah'tan. Aynı ya valla aynı bir burun kanaması yok şükür :) Hadi bakalımmm kontrol sonrası burdasın hee merakta bırakma :)

Ben de hamile kalmadan önce diş kontrolüne gitmiştim Allah'tan. Aynı ya valla aynı bir burun kanaması yok şükür :) Hadi bakalımmm kontrol sonrası burdasın hee merakta bırakma :)

Maşallahımız var canım seninle zaten:) İnşallah bir mani çıkmayıp gidebilirsek ve bebeğimde iyiyse elbette gelir gelmez haber vericem.

Zor ancak geçici bir dönem, Allahım yar ve yardimcin olsun. 13.haftalarda yavaş yavaş azalmaya başlıyor, sonunu düşün sabretmeye çalış geçecek ins:)

Merhaba kızlar yazdıklarınızla ruh halimi tarif etmişsiniz üstüne bulantı yemek yememe ve sürekli uykuda eklendimi tam bir huysuz oluyorum :) kızlar 2 aylik hamileyim fakat Karnım çok sis doktor gazdan diyor ama yinede bi tuhaf geliyor 2 ayda bole 8.ayi düşünemiyorum :) birde kilo veriyorum yemek yemedigim için

Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin. Başlığı ben açmıştım o zamanlar senin kadardım sanırım ve yazdığım gibi inanılmaz kötüydüm. Şu son 2 haftadır Allahıma şükür cok daha iyiyim, arada oluyor gene bişeyler ama o zamanlar eser yok. Yemeğimi yapabiliyorum ve yiyorum ( bizim evde2 ay yemek pişmedi hiç, eşime dahi yaptırmadım acayip kokuyordu ev bana göre)
Arada ağlama krizleri duygusallık, baş ve bel ağrısı, diş eti kanamaları, rahim tarafı ağrıları, burun tıkanıklığı yerini alıyor daha sonra :)
Hiç merak etme geçiyor yaşadığın herşey. İnan bana. Ben demiştim ki yok benimki geçmeyecek ben 9 ay böyle olucam hatta hep böyle kalacakmışım gibi geliyor dedim. Ama herşey düzeliyor şükür.
Güzel haberlerini almak dileğiyle

Kizlarrrr selam..Bugün ultrason vardı dün geceyi geçiremedim bir türlü,acaba neyle karsilasicam nasıl durumu gelişimi vs.aksama kdr bir sürü şey okuyorum neler yaşıyor insanlar Allahım sabır versin, tabi etkileniyor insan neyseki gittim ve gördüm kıpır kipirdi maasallah:) dünyalar benim oldu çok şükür ense kalınlığı vs konularında da sıkıntı çıkmadı çok rahatladık eşimle . Bu arada iki gündür yine geldi o duygusallik bana, sebep yokken arayıp bulup aglıyorum 2 gündür...ülkemi, annemi, babamı çok özlüyorum . Suan burada gece 02:47 uykum kaçtı özlem vurdu başladım gene aglamaya

Oyy çok şükür hadi gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün canım darısı herkesin başına... Dün ben de söylemesi ayıptır komedi filmi izliyordum sonra annem aklıma geldi ağlamaya başladım. Eşim de diyor nolduuu? :) Böyle bi ağlakız hepimiz. Sen kaç haftalıksın benim kafam karıştı 12 mi 13 mü

Selam kızlar biliyorsunuz kontrolümüz 8 ocaktaydı ama ben bu ara iyice paranoyak olduğum için dayanamayıp dün gittim kontrole belki cinsiyetinide öğreniri diye. Çok şükür herşey yolunda bebişimi gördüm bu defa biraz daha hareketliydi ve sağlığı yerindeydi çok mutlu oldum. Ama bizim velet yine kendini göstermedi ya yavrum popoyu dikmiş havaya doktorumuz bi önünü döndürtemedi bir ara yüzüstü yattı sanki yüzüyormuş gibi ayaklarını falan oynattı ama işte bir türlü bize dönmedi. Artık 1 ay sonrasına kaldı cinsiyetini öğrenme umutları. Aman sağlığı iyi olsunda bekleriz artık. Bu arada o duygu patlaması bende de arttı sürekli gözlerim dolu bir şey bulsamda ağlasam durumundayım. Birde belim felaket ağrıyor bacağıma vuruyor arada. Bu arada sizlerinde iyilik haberlerini okudum mutluluğum bir kat daha arttı kızlar.

Ben bugun itibariyle 12+4um bacim ama 13 sayilir değilmi her biten haftada bir sonraki nin özelliklerini okuyorum:)

Allah razi olsun canım benim, bende sürekli sizi takip ediyorum. Cok sukur senin minikte iyiymiş, elimizde olsa karnimiza bir ekran koysak gece gündüz takip etsek ne iyi olur değil mi:))

kızlar merhaba.
geçen hafta size stres ve bunalımımdan bahsetmiştim. Ama şu 1 haftada neler değişti inanamazsınız.
Geçen hafta cuma günü işten çıkarıldım sürpriz bir şekilde. Şirket bazı birimleri kapatma kararı verdi. Çok bilindik bir medya kuruluşunda çalışıyordum. bu haftaki hükümet olayları vs üst üste böyle bir durum oldu. ve ben hamileliğin getirdiği stres sıkıntıdan uzaklaştım bu sıkıntıya yoğunlaştım.. hal böyle olunca can sıkıntısı tavan yaptı. evde durmaya asla alışkın deilim 10 senedir aralıksız çalışma hayatım var. ne yapıcam ne olacak hiç bilmiyorum. herşeyde bir hayır vardır diyorum ama insan emeğinin karşılığını bu şekilde alınca üzülüyor. Ayrıca hamile olmamdan kaynaklı müdürlere kadar çıktım. normalde hamile birini işten çıkarmamaları gerekiyor. ama şirketin hiç umrunda değil. tüm tazminatlarımı veriyorlar. ama hamile olduğum için hiçbi işe başvuramıcam ve bu durumda mağdur durumdayım diyorum. kimse umursamadı bende dava açmaya hazırlanıyorum.

işten çıkarıldıgım cumanın ertesi gün bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik. kontrol ve muayene oldum. doktorum her şey çok iyi dedi. baya büyümüş bebek dedi. ama ona bile sevinemedim.. bu arada uykusuzluk çekiyorum. günde 5 saatten fazla uyuyamıyorum. geceleri uykuya dalamıyorum vs.

bir de doktor geçen hafta benden bazı testler istedi. açlık kan şekeri, rubella, toxoplasma filan.özel sigortam var ama 2000 tl gibi bi rakam çıkardı. memorial hastanesi arzu ilknur özdemir hanıma gidiyorum. dışarda yaptırabilirsin testleri dedi devlet hastanesinde.
Doğum teminatım yüksek 8500 tl ama doğuma kadar bu limit yeterli gelirmi gelmez mi bilemedim. daha ikili üçlü testler filan var. devlette bu testleri yaptıranınız varmı? devlet hastanesindeki doktorlara çok muayene olmak istemiyorum açıkçası. sadece test yaptırmak için gitsem bile beni muayene etmek ister mi dersiniz? bazı takıntılı doktorlar var onlardan birine denk gelmem inşallah..

Yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm... Haklısın. Ben de öğretmenim. İşe bazı zamanlar gidemedim sağlık sorunlarından hamileliin ilk zamanları. Çalışma hayatı da cok zor. İnşallah davayı alırsın.
Bu arada o testleri ben özel hastanede yaptrıdım 180 tl tuttu. Devlette 40 tl tutmuş arkadasım yaptırmış. Ben 4. ayımdayım. 4 Ocakta kontrole gideceğim inşallah o zaman için doktorum test yazmıştı yine. Onları da gidip Aile sağlık merkezinde ücretsiz yaptır boşuna para verme sonuçlarını buraya getir dedi. Pzt ona gitmemiz lazım. İkili testimi de başka bir özel laboratuvarda yaptrdm 90 tl tuttu. 2000 tl cok abartı bi fiyat

12+5 gunluk hamileymm cok zor gunler yasiorm kayinvalidemle birlik duruyorum siddetli migde bulantlarm oluyor yataktan kalkamiorm 5kilo dan fazla kilo verdm is guc yapamiorum die kaynanam burnumdan getirio surati hep iki kars yapmadigi kalmadi dayanck gucum kalmadi kizlar cok kotuyum. agliorm hep odada bi basima cok yalnizim cok caresizim

Allah yardımcın olsun canım... Bizler de başta bu bulantılardan cok sıkıntı çektik burda yazmıştık hatta. Ama tabi kendi evimizdeyiz şükür saolsun eşler de çok kahrımıızı cekti hala cekmekte. Kayınvalidenin dediklerini yaptıklarını bence hiç kafana takma ki bebeğin de etkilenmesin. Ne düşünürse düşünsün sonuçta o bulantılarla değil iş yapmak yaşamak bile zor. Yaşamayan bilmez. Demesi koaly uygulaması zor biliyorum ama ne olur kendini de bebeği de üzme bence

onun mutlulugunu bile yasayamiyorum su gunler hic gecmicek gibi hastaligim bile yalan geliyor her yerde beni kotuluyo pskolojm iyce bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…