- Konu Sahibi nazlisandal
-
Kızlar yaa 12 haftadayım 3ayi bitirmiş gibi göbek çıktı hem de dediginiz gibi sivri.gerci erkek hissediyorum rüyamda da öyle görmüştüm ve 2kilo verdiğim halde erken değil mi bu göbek, belki de zayifim ondan olabilir değil mi.Soruyu size sordum ama bütün olasılıkları da sıraladım hiç dusundurupte yorarmiyim ben arkadaslarimi:))
Bu da mı aynı arkadaşım ilk denemeler tutmuş bizde :)) Ben de bikaç ay vermiştim kendime nasip iste:))
Kızlar yaa 12 haftadayım 3ayi bitirmiş gibi göbek çıktı hem de dediginiz gibi sivri.gerci erkek hissediyorum rüyamda da öyle görmüştüm ve 2kilo verdiğim halde erken değil mi bu göbek, belki de zayifim ondan olabilir değil mi.Soruyu size sordum ama bütün olasılıkları da sıraladım hiç dusundurupte yorarmiyim ben arkadaslarimi:))
Haydaaa hakkaten bu da aynı çıktı :) Biz gerçekten aynı sürelerde aynı yoldan geçiyoruzz, en büyük temennim güzel günleri de birlikte görmemizzz :) Bu arada ben de bel ağrısı yoğunlaşmaya başladı
Kizlarrr ben 5haftalik hamileyimm yeniii öğrendim çoook mutluyummmmm :) ama kasiklarim çok aciyor sanki dusecekmis gibi bebegim böyle bi sorun yaşayan oldu muuu rahmimin oldugu yer alt karnima vuruyor sanci
Canım o bel ağrısını hiç sorma ya bazen bir kilitleniyorum eyvah diyorum böyle kalıcam. Krem falanda kullanamıyoruz maalesef. İyice ağırlaşınca ne yapıcam hiç bilmiyorum ya. Migren bandını aldın mı ayrıca başın nasıl oldu? Bu arada seninle aynı haftalardayız dünden beri bebişimin olduğu yerde böyle pıt pıt birşeyler oluyor o sende de var mı canım? Acaba hareketleri mi yoksa yine bağırsaklar mı ? Artık hissetsek ne güzel olur:)
Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. O ağrılar her daim oluyor canım doktora sorduğumda normal olduğunu söylemişti çünkü bebiş büyüdükçe rahmine baskı yapıyor . Ama seninki hiç durmaksızın ve şiddetli bir şekilde ağrıyorsa istersen bi doktoruna sor yok eğer ara ara oluyorsa o normal bir şey.
Aldım canım bandı ama migren ağrısı bitti şükür. Şimdi normal baş ağrısı var. Buna alışığım artık. Bel için krem kullanamıyo muyuzzz bilmiyordum... Benim de birkaç kez seyirme gibi bişeyler oldu internette bebeğiniz hareketlendi ama rahim duvarına kuvvetli carpmadıgı için henüz hissedemezsiniz yazıyorBen de artık hissetmek istiyorum. Bir de ben de şu 2 3 gündür gene eskiye dönme var Senemcim napıcam ya moralim bozuk İştah gitti, koku hassasiyeti geri döndü....
Teşekkürler canimm allah hepimizinkini saglikla kucağımiza almayi nasip eder inşallah :) yok surekli değil ara ara doktor onemsiz her hamilelikte olur dedi ama bnm ilk bu bide küçüğm yaş olarak telaş yapıyoruz esimde benden beter stres oluyor resmen onu ben sakinlestiriyorum
Demekki her hafta nin ayrı rahatsızlıkları var ben aynen devam ediyorum akşam 5e kadar mide sonrada iki gündür kaslarim kemiklerim ağrıyor. Geçmiş olsun canım düz ve sert zeminde yat birde çok ağridiginda ılık duş al.Haydaaa hakkaten bu da aynı çıktı :) Biz gerçekten aynı sürelerde aynı yoldan geçiyoruzz, en büyük temennim güzel günleri de birlikte görmemizzz :) Bu arada ben de bel ağrısı yoğunlaşmaya başladı
Canım o bel ağrısını hiç sorma ya bazen bir kilitleniyorum eyvah diyorum böyle kalıcam. Krem falanda kullanamıyoruz maalesef. İyice ağırlaşınca ne yapıcam hiç bilmiyorum ya. Migren bandını aldın mı ayrıca başın nasıl oldu? Bu arada seninle aynı haftalardayız dünden beri bebişimin olduğu yerde böyle pıt pıt birşeyler oluyor o sende de var mı canım? Acaba hareketleri mi yoksa yine bağırsaklar mı ? Artık hissetsek ne güzel olur:)
Kizlarrr ben 5haftalik hamileyimm yeniii öğrendim çoook mutluyummmmm :) ama kasiklarim çok aciyor sanki dusecekmis gibi bebegim böyle bi sorun yaşayan oldu muuu rahmimin oldugu yer alt karnima vuruyor sanci
Hayırlı olsun arkadaşım, dediğin gibi ne kadar isteyerek olsun yada beklediğimiz bir sey yine de ilk kez yaşanacağı için tedirgin eden bir durum. Biz de yaşadık hep bunları hala yaşıyoruz. Hatta bugün rüyamda bebek uyumuyordu ben de uykusuz kalmıştım çok sinirliydim :)
Buarada benim de ilk denemede oldu şükür. Birkaç ayda anca olur diye düşünmüştük ama işte kısmet
Artık hissetmeye başlayın kızlar aaa olmuyor böyle siz hissedinki ben de peşinden hissetmeye baslayayim:))
Selamlar kızlar. Nasılsınız? Ben diş problemi çekiyorum 4 5 gün oldu kanama ağrııı, internette baktım 15. hafta gebelik diye. herşeyim bire bir tutuyor. Diş eti kanamaları ve diş hassasiyetleri, burun tıkanıklığı, burunda doluluk hissi, mide yanmasıve baş ağrısı cekebilirisiniz diyor. Evet hepsi var :)
Ahh canım ahh bir hissetsem dünyalar benim olucak ama hala tık yok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?