Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Kızlar yaa 12 haftadayım 3ayi bitirmiş gibi göbek çıktı hem de dediginiz gibi sivri.gerci erkek hissediyorum rüyamda da öyle görmüştüm ve 2kilo verdiğim halde erken değil mi bu göbek, belki de zayifim ondan olabilir değil mi.Soruyu size sordum ama bütün olasılıkları da sıraladım hiç dusundurupte yorarmiyim ben arkadaslarimi:))

Bende de bazen çıkıyor bazen iniyor. Doktora sormuştum ilk 3 4 ayda cıkan göbek şişlikten oluyor genelde arada iner arada şişer demişti. Bakalımmm kimlerin kızı kimlerin oğlu olacakkk :) Bu yıl o kadar cok erkek duydum ki

Bu da mı aynı arkadaşım ilk denemeler tutmuş bizde :)) Ben de bikaç ay vermiştim kendime nasip iste:))

Haydaaa hakkaten bu da aynı çıktı :) Biz gerçekten aynı sürelerde aynı yoldan geçiyoruzz, en büyük temennim güzel günleri de birlikte görmemizzz :) Bu arada ben de bel ağrısı yoğunlaşmaya başladı

Kizlarrr ben 5haftalik hamileyimm yeniii öğrendim çoook mutluyummmmm :) ama kasiklarim çok aciyor sanki dusecekmis gibi bebegim böyle bi sorun yaşayan oldu muuu rahmimin oldugu yer alt karnima vuruyor sanci

Canım ben 15. haftamdayım o göbek bende 13. haftadan beri çıkmaya başladı gören maşallah baya çıkmış diyor eşim dalga geçiyor 6 aylık hamile gibi duruyor bizim ki baya tosun olucak diye:) Nazlının dediği gibi bazende iniyor ama doktor normal demişti artık 4. ayın bitiminden itibaren tam manasıyla çıkmaya başlar.

Canım o bel ağrısını hiç sorma ya bazen bir kilitleniyorum eyvah diyorum böyle kalıcam. Krem falanda kullanamıyoruz maalesef. İyice ağırlaşınca ne yapıcam hiç bilmiyorum ya. Migren bandını aldın mı ayrıca başın nasıl oldu? Bu arada seninle aynı haftalardayız dünden beri bebişimin olduğu yerde böyle pıt pıt birşeyler oluyor o sende de var mı canım? Acaba hareketleri mi yoksa yine bağırsaklar mı ? Artık hissetsek ne güzel olur:)

Kizlarrr ben 5haftalik hamileyimm yeniii öğrendim çoook mutluyummmmm :) ama kasiklarim çok aciyor sanki dusecekmis gibi bebegim böyle bi sorun yaşayan oldu muuu rahmimin oldugu yer alt karnima vuruyor sanci

Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. O ağrılar her daim oluyor canım doktora sorduğumda normal olduğunu söylemişti çünkü bebiş büyüdükçe rahmine baskı yapıyor . Ama seninki hiç durmaksızın ve şiddetli bir şekilde ağrıyorsa istersen bi doktoruna sor yok eğer ara ara oluyorsa o normal bir şey.

Aldım canım bandı ama migren ağrısı bitti şükür. Şimdi normal baş ağrısı var. Buna alışığım artık. Bel için krem kullanamıyo muyuzzz bilmiyordum... Benim de birkaç kez seyirme gibi bişeyler oldu internette bebeğiniz hareketlendi ama rahim duvarına kuvvetli carpmadıgı için henüz hissedemezsiniz yazıyor Ben de artık hissetmek istiyorum. Bir de ben de şu 2 3 gündür gene eskiye dönme var Senemcim napıcam ya moralim bozuk İştah gitti, koku hassasiyeti geri döndü....

Teşekkürler canimm allah hepimizinkini saglikla kucağımiza almayi nasip eder inşallah :) yok surekli değil ara ara doktor onemsiz her hamilelikte olur dedi ama bnm ilk bu bide küçüğm yaş olarak telaş yapıyoruz esimde benden beter stres oluyor resmen onu ben sakinlestiriyorum

Aaaaa üzüldüm bak şimdi ya ne güzel düzelmiştin midende bulanıyor mu peki? Bende şükür şimdilik bir şey yok umarım bende eskiye dönmem. Belki bu ara için öyledir canım ya moralini bozma geçer. Migreninin geçmesine sevindim Nazlıcım. Ben en son gittiğimde doktora sormuştum bu bel ağrısı için krem falan o da krem yok ağrıdığında sırt üstü yat falan demişti Valla hissetsek artık hareketlerini ya çok merak ediyorum nasıl olucak diye.

Bizimde ilk bebeğimiz olucak kısmetse. Bende ilk haftalarda öyleydim gerçi hala aynı bi panik oluyorum bir tarafım ağrıdığı zaman ama bunlar tatlı heycanlar bana göre tatlı ağrılar o yüzden moralimi bozmamaya bebişimi strese sokmamaya çalışıyorum sende kafana takma ağrılarını çok fazla tadını çıkarmaya bak.

Demekki her hafta nin ayrı rahatsızlıkları var ben aynen devam ediyorum akşam 5e kadar mide sonrada iki gündür kaslarim kemiklerim ağrıyor. Geçmiş olsun canım düz ve sert zeminde yat birde çok ağridiginda ılık duş al.

Artık hissetmeye başlayın kızlar aaa olmuyor böyle siz hissedinki ben de peşinden hissetmeye baslayayim:))

Hayırlı olsun hiç panik yapma daha ne güzel ağrılar, sizilar , bulantılar seni bekliyor:)) bak güzel güzel anlatıyorum ki başına geldiğinde bu da neydi deme.saka bir tarafa bunlar geçici şeyler inş rahat atlatırsın.

Ben de arada saçma sapan rüyalar görüyorum :)) ama gitgide iyi oluyorum sanırım. bugün daha iyiyim mesela sabah sanki hamile olduğumu unutarak uyandım :) Ya işin ilginç tarafı ben normal hayatımda çok rahat bir insanımdır. kolay kolay stres yapmam, hiçbişeye takmam aman banane derim. Sanırım normale dönüyorum yavaş yavaş.
Dediğin gibi kader kısmet. biz ne kadar planlasak da o geleceği zaman geliyor demekki. bizim bebişler hazırda bekliyorlarmış :)

Desteğiniz için de çok teşekkür ederim ayrıca. bana herkes internetten uzak durmamı söylüyor. gerekli gereksiz şeyler okumuyorum zaten. Kitap aldım bir tane onu okuyorum. Ama aynı şeyleri hisseden ve yaşayan kişilerle konuşmak insana iyi geliyor cidden.

Selamlar kızlar. Nasılsınız? Ben diş problemi çekiyorum 4 5 gün oldu kanama ağrııı, internette baktım 15. hafta gebelik diye. herşeyim bire bir tutuyor. Diş eti kanamaları ve diş hassasiyetleri, burun tıkanıklığı, burunda doluluk hissi, mide yanmasıve baş ağrısı cekebilirisiniz diyor. Evet hepsi var :)

Canım geçmiş olsun gerçekten de öyle hafta hafta tutuyor sıkıntılar, ben mesela sizi takip ediyorum sizde ne varsa bir sonraki surecte onu yaşıyorum . Dişi ihmal etme bi görün doktora sonra daha çok sıkıntı vermesin.

slm kızlar, bende 7. haftamın içerisindeyim. bulantıdan perişan haldeyim, serum bağlatıyorum ara ara.. hamileliğin en zor günleri bence bu günler... ilk hamileliğimde de böyle olmuştum... ocak sonunu bir görsem Allahımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…