Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Aynen öyle, Allahım Yarabbim bize onların acılarını göstermesin inşallah :) Tatlı güzel bambaşka heyecanlar :) Bakın siz diyeyim cinsiyetini ne olursa olsun öğrenince daha da heyecanınız coşkunuz artıyor, moraliniz yükseliyor.Mesela ben hala yiyemiyorumi bugün özellikle midem çok çok yanıyor cok rahatsızım ama eskisi gibi takmıyorum :)

Amiiiiiiiiiinnnn canım. Moral konusuna gerçekten inanıyorum var ya ben en son geçen çarşamba gördüm meleğimi onu öyle görmek bile moral açısından çok iyi geldi. Perşembe günü haftalar sonra ilk defa mutfağa girip yemek yaptım:) Doktorum bana yavaş yavaş mide bulantıların geçicek ve iştahın açılır demişti hakikaten yavaş yavaş bulantılarım geçmeye başladı v kokuya karşı hassasiyetimde azaldı umarım tamamen geçerde başa dönmem. Birde balık yiyebilsem dün akşam yazık eşim iyi olmaya başladığımı görünce balık yaptı ama bir lokma almamla çıkarmam bir oldu Umarım şu balık meseleside biran önce normale döner. Demem o ki zamanla sende iyi olmaya başlayacaksın hakikaten dedikleri gibi ilk 3 aydan sonra azalmaya başlıyormuş şikayetler.

Senin adına gerçekten çok sevindim... :) Ama ben hala mutfağa giremiyorum onu bırak eşimi de sokmuyorum deneme yaptık birkaç kez yine yok olmadı dayanamıyorum... Bu arada balık için ufak bir tavsiyem var nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama burda küçük balıkların kilosunu 4 tl ye falan büyük balıkların da 3 tanesini o kadara ızgara yapıyorlar yada kızartıyorlar.Nasıl istersen. O şekilde eve gelirse yersin eminim. Ben o şekilde yiyebiliyorum

Umarım sende biran önce toparlarsın normale dönersin canım. Bizim ev bahçeli ondan eşim dışarda balığı pişiriyor ev hiç kokmuyor yani ona rağmen yinede yiyemiyorum. Ağzıma attığım anda bir şey oluyor o lokma gitmiyor bir türlü. Normalde her gün yesem bıkmazdım balıktan o derece seviyorum ailemdeki herkeste bilir çok sevdiğimi yiyemediğimi görünce onlar bile şaşırıyor.Umarım bu da geçer yoksa bebek için en gerekli besin bu ve ben yiyemediğim için kendime çok ama çok kızıyorum.

İnşallah dediğin gibi geçer bende de. Bazen korkuyorum geçmeyecek diye. Ama sana falan bakıyorum bak geçmiş diyorum inşallah öyle olur benim de. Tüm dualarımda her gün varsınız hamile arkadaslarım sizler de beni unutmazsanız dualarınızda sevinirim.

Evinizin bahçeli olması ne kadar güzelll, kıymetini bilin valla :) Balık 2 kere diyor haftada doktor. Ben normalde de öyle ayda falan 1 kere severim sık yersem tiksinirdim bakalım zorluyoruz balığa. Eğer yiyemezseniz balık yağı veriyormuş doktorlar

Canım bende hep dua ediyorum hepimiz için hiç sıkılma bak seninde zamanla geçicek ben inanıyorum. Sonraki kontrolde söyleyeceğim doktoruma balık yiyemediğimi belki banada verir balık yağı hapı. Bakalım bu hafta bir daha deneyeceğim yemeyi inşallah başarılı olurum:) Bu arada bende koku hassasiyeti bitti mide bulantımda geçer gibi oldu diye sevinirken şimdi de bel ağrısı başladı ya

Bel ağrısı bende de başladı son 1 haftadır. Bir de bugün hızla açılan kapı çarptı sırtıma sendeledim düşecektim... Hala sırtım acıyor ve yanıyor bel ağrısına ek olarak... Yere düşeceğim diye cok korktum karnımın üstüne zor durdum ayakta.

Ay inşallah herşey dediğin gibi olur canım yaa ben de düzelirim koku hassasiyetim hala azalmadı bekliyorum sabırla :)

Ay canım Allah korumuş bişeycik olmamış çok şükür büyük geçmiş olsun. O bel ağrısı normalmiş ama internette biraz araştırdımda mecbur çekicez artık. Biz sizden birkaç gün önden gidiyoruz ya gün büyüğü olarak:) benim şikayetlerim azalmaya başladı seninde azalıcak bak az kaldım canım

Çok teşekkür ederim biricik maricik arkadasım :) Bana gerçekten teselli oluyorsun ben de geçeceğini umuyorum senin yazdıklarını görerek :)
Hakkaten Allah korudu görünmez kaza oldu işte dikkat ederiz ederiz böyle olmadık bişey buluveririz biiz. Çocuğun biri hızla acınca tam da kapının önünden geçiyordum gitti sırtım... Eve gelmey i4 gözle bekledim.
İnşallah hepimiz çok güzel günler yaşacağız ve burda birbirimizle paylaşacağız :)

Ay canım ya burda zaten hepimiz birbirimize destek olalım diye varız bende burada rahatlıyorum, moral oluyoruz birbirimize. Valla verilmiş sadakanız varmış bir şey olmamış zaten ne kadar özen gösterip dikkat etsen o kadar üstüne üstüne gelir herşey. Ayetel Kürsi oku hem kendin için hem bebeğin için Allahım saklasın kourusun hepimizi. Güzel günleri düşündükçe zaten içim kıpır kıpır oluyor:)

Aman cokk geçmiş olsun arkadaşım doğru biz ne kadar dikkat eder üstüne düşersek o kadar şey geliyor başımıza, hani derler ya sakinan göze çöp batar diye aynen öyle, bununla geçmiş olsun.
nazlisandal ve maricik sizi gerçek hayatta tanımıyorum ama burasi bizim realitemiz oldu, cok yakin hissediyorum sizi kendime, ins birgün yüzyüze de görüşmek nasip olur:)
11 . haftadayım gündüz uyuyup gece oturuyorum ne zaman midemin bulanacagi belli olmuyor bu da başka çeşit bir hamile bugun 4ten sonra güç kuvvet geldi bana kalktim yemek yaptım sanırım geçecek az kaldı kızlar ha gayret:))

Çok teşekkür ederim sevgili missmondy Allah korudu işte görünmez kaza...

Ben de sizleri kendime çok yakın hissediyorum, iyi ki bu forum var, iyi ki sizler varsınız... Ben 13 + 5 teyim. Senin bulantılarının olması cok normal ben de hala oluyor ara ara.

3. ay uyku ayı derler ama ben 4. aya girdim nasıl uyku delisi oldum. Oturduğum yerde sızıyorum... :) Hele okulda sormayın içim uyuyor :)

Buaradaaaaaaaaaa sizlerle paylasayım bugün ilk kez 2 aydan sonra evimde yemek yaptım :) Kokudan rahatsız oldum ama gene de eskisi kadar rahatsız olmadım çok çok çok sevinçliyim cok büyük bişey gibi :) Bakalım inşallah akşama yaptığım gibi de yiyebilirimm de sevincim boşa cıkmaz.

Yahu sen nerelerdesin çok ama çok merak ettim. Dedim bu kız niye hiç uğramıyor bizi unuttu herhalde. Valla ailelerden uzakta olunca insan sizleri ailem gibi görüyorum her türlü derdimi sıkıntımı paylaşıyorum. iyi ki varsınız.

Ayyyyy çok sevindim senin adına bak ben sana demedim mi yavaş yavaş normale döneceksin diye yemek yapmaya başladınmı gerisi geliyor arkadaşım sen hiç dert etme. Bak ben çok şükür Allahım nazardan korusun 4-5 gündür hiç öğün atlamadan midem bulanmadan yemek yemeye başladım. Herşey mutfağa girmekle başlıyor inan bana:) Bizde bugün itibariyle 14+0 olduk ve bende de o uyuklama hali devam ediyor akşamları özellikle eşim yazık benimle konuşurken ben uyuyup kalıyorum:)

Aynen demiştin :) Gerçi sonradan çöktü sanki soğan kokusu eve bu soğukta karda camları actım havalandırıyorum ama dondum :)
Bizden 2 gün büyüksünüzzzz :) Ay aynen yaa uyumak için zaman ve mekan farketmiyor :)

o soğan kokusu ilk birkaç yemekten sonra ağır gelmemeye başlıyor bende de aynı olmuştu benimle aynı belirtileri taşıyorsun valla:) eveeeettt sizden 2 gün büyüğüz artık bilemiyorum ağbimi oluruz ablamı :)

Kizlarrrr cok uzaklardan yazdığım için anca geliyor mesajlar sanirim:)) ahh şu memleket özlemi varya inanın duygusallik tavan yapıyor nazlisandal ve maricik ikinizi de takip ediyorum bakıyorum iyisiniz yazamadim da Ohh tamam hersey yolunda diyorum . eşim toplantı sebebiyle amerikaya gidecek benı de götürmek istiyor ancak ben de ucak fobisi var kanada ya bile ilaç alıp geldim, doktorum sıkıntı olmaz diyor bilmiyor bende ki korku derecesini ama ben bebeği tehlikeye atmak istemiyorum, burda kimse yok yakın olarak eşim de bırakmak da istemiyor gitmek de zorunda derken kısa bir karambol yaşadık ama annelik daha şimdiden başladı sanirim:) tehlikeye atamam korku bu bişeye benzemiyor dedim.boyle işte kızlar insan artık tek kişilik kararlar alamiyor:)
Bulantılarıniz geçsin inss sırada ben varım sizi gün olarak takip ediyorum:))

Aynen gercekten birgün gorusmesem eksikliğini hissediyorum. Gündüz uyuyor gece oturuyorum iyice bozuldu duzenim:/

Sen uyuyorsan benimde şimdilerde bu kdr uyumam normal ozaman, ama bir sorun bu sefer de gece uyuyamiyorum tersine döndü saatlerim.
Gözün aydın yemek yapabilmen büyük gelişme o bulantiyla değil yemek yapmak mutfağa bakamiyor insan bazen, bazen de geçiyor ve girip yapilabiliyor ilginç bir surecteyiz arkadaşım senin adına çok sevindim:))

Canım benim iyi olmana çok sevindim özlemiştim bayadır görünmüyordun. Ahh o annelik duygusu inan annemi çok ama çok iyi anlamaya başladım bende. Ahh canım ya sende haklısın tabi bişey olucak diye korkuyorsun bir yandan eşinde haklı oralarda yanlızsın Allahım yardımcın olsun. Bak ben 14+1 oldum çok şükür artık bulantım yok denecek kadar azaldı sende sık dişini az kaldı geçicek inşallah bulantıların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…