- Konu Sahibi nazlisandal
-
Merhaba kızlar ben de ilk defa tanıştım minigimle 9+2olmusuz kalp atışlarıni gördüm ve duydum, o kadar küçük ki içim acidi guleyimmi aglayayimmi bilemedim:) yalnız benim tiroid hormonum yüksek çıktı tedavi olucam ilaca başladım bugün hayırlısı bakalım
Maşallah cok sevindim güzel haberlerle dönmenize inşallah test sonuçların da güzel gelir :) Ben de decavit içiyorum. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin. Darısı başımıza. Biz de cumartesi gidiyoruz inşallah :)
İnşallah canım ya şu 9 gün nasıl geçicek bilmiyorum artık bana. Amin canım inşallah sağlıklı olsunlar hep. Sende inşallah güzel haberler alırsın. Bir şey soracağım biz dün eşimle heycandan o kısmı tam net anlamamışız decavitin yanında folik asitine devam ediyor musun yoksa bıraktın mı doktor onu söyledi bize ama tabi ikimizde orasını kaçırmışız.
Ne suyu içmem gerektiği kadar içebiliyorum ne de sütü... Çünkü olmuyor midem almıyor.Bu bebek parmak kadar kalacak Allah korusundiyorum hep. Ama biraz da bünye mi kısmet mi bilmiyorum. En yakın arkadasım da o kadar mızmızdı ki doktor balık ye diyordu asla ağzıma koyamam diyordu. Yemiyordu. Sütü doktorun dediği kadar içemiyordu öyle işin açıkcası kurallı bi şekilde doktorun dediklerini yiyen bi insan değildi ve 3.5 kilogram doğdu oğlu sağlıklı.Bunun yanında başka bir arkadasım o kadar uğrastı ki kilo aldırmaya bebeğine, ama almıyordu bebeği. Hatta doktoru son 2 ay sırasıyla hergün et balık tavuk yedirdi ve her 15 günde kontrole gittiler ama almadı bebek kilo. Doktor da bebek almıyor sen elinden geleni yaptın yapacak bişey yok demiş.
Zaten bire bir uymak da mümkün değil denilenlere. O yüzden rahatlıyorum.
Herkese iyi günler olsun dün çok şükür 1 aydan sonra yavrumu görebildim şükür Rabbime doktorumuz herşeyimize baktı ense kalınlığımızı ölçtü burun kemiğimize baktı herşey normal dedi kan verdim 2'li için kısmetse 10 gün sonra alıcaz onunda sonucunu doktorum bana decavit verdi vitamin ilacı çok mutlu bir şekilde evimize döndük .Umarım sizler ve bebişleriniz iyidir
cnm bendede aynisi oldu korkumdan dahiliyeye gitmedim skıntı yapıyorum cok doktr ne dedi bebege zararı varmı
Ah biz heyecanlı anne babalar :) Aynı şeyi biz de yaptık çıktıktan sonra folik asite devam mıydı değil miydi ikilemi yaşadık dönüp yeniden odaya girdik ve doktora sorduk yok foliği bırakıyoruz dedi canım sadece Decavit :)
Ah biz heyecanlı anne babalar :) Aynı şeyi biz de yaptık çıktıktan sonra folik asite devam mıydı değil miydi ikilemi yaşadık dönüp yeniden odaya girdik ve doktora sorduk yok foliği bırakıyoruz dedi canım sadece Decavit :)
Gözün aydın Canimmm cok sevindim inss sonuna kadar da boyle sorunsuz geçirirsin.sonra bir bakmissin dünyalar güzeli bebeğin kucaginda:))
Kizlarrrr vitaminin olayina hamileliğin sonuna kadar devam dedi doktor ve içinde folik asit de var . Doktor size bırakın mi dedi kafam çok karıştı benim yine
Valla canım eşimle bide orasını tam anlamamıştık burdaki nazlısandal arkadaşıma sordum onun doktoru bırak demiş muhtemelen bizimkide bırak dedi çünkü vitaminin içinde yeteri kadar folik asit olduğu yazıyor bu yüzden ben içmiyorum folik asiti
Hmmm yanlış anlamadiysam folık asıt icilmiyor vitamine devam değilmi, benimki oyle olacak çünkü
Aynen öyle canım bundan sonra folik asitin yerine sadece vitamin içeceğiz forumda ne kadar bu durumda olan kişi varsa hepsi folik asiti bırakıp vitamine geçmiş.
Canimmmmm tebrik ederim okurken o kadar heyecanlandımki tuylerim diken diken oldu. Sağlıklı olmasına da çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza ins:)))Evet arkadaslar, vitaminin içinde zaten bir sürü sey var folik asit de var bu yüzden sadece vitamin içiyoruz ben decavit kullanıyorum :)
Bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa evet evet evet :) Dün yeni doktoruma gittim ve cok cok memnun kaldık şükür,doğru karar verdiğimizi anladık, ikili testimiz yapıldı ense kalınlığına bakıldı. Veeee cinsiyetimizi öğrendik :) Büyük bir heyecanmış bu ya :)
OĞLUMUZ OLUYOOOOOOR :) Hayırlı ve sağlıklı olmasıydı bizim dileğimiz hala öyle, cinsiyet farketmezdi ama onu orada öğrenmek cok heyecanlı, kız da dese erkek de dese küt küt oluyor kalbiniz :) Hatta doktorumuz 2 hafta önce bile öğrenebilirdiniz dedi :)
Darısı tüm arkadasların başına. Buarada iştahsızlıgımı bulantılarımı, yiyemememi sordum az kalmış düzelecek dedi, 2 3 haftaya kadar azalıp biter dedi inşallah öyle olur. Böyle işte :) Paylaşmak istedim
Canimmmmm tebrik ederim okurken o kadar heyecanlandımki tuylerim diken diken oldu. Sağlıklı olmasına da çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza ins:)))
Evet arkadaslar, vitaminin içinde zaten bir sürü sey var folik asit de var bu yüzden sadece vitamin içiyoruz ben decavit kullanıyorum :)
Bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa evet evet evet :) Dün yeni doktoruma gittim ve cok cok memnun kaldık şükür,doğru karar verdiğimizi anladık, ikili testimiz yapıldı ense kalınlığına bakıldı. Veeee cinsiyetimizi öğrendik :) Büyük bir heyecanmış bu ya :)
OĞLUMUZ OLUYOOOOOOR :) Hayırlı ve sağlıklı olmasıydı bizim dileğimiz hala öyle, cinsiyet farketmezdi ama onu orada öğrenmek cok heyecanlı, kız da dese erkek de dese küt küt oluyor kalbiniz :) Hatta doktorumuz 2 hafta önce bile öğrenebilirdiniz dedi :)
Darısı tüm arkadasların başına. Buarada iştahsızlıgımı bulantılarımı, yiyemememi sordum az kalmış düzelecek dedi, 2 3 haftaya kadar azalıp biter dedi inşallah öyle olur. Böyle işte :) Paylaşmak istedim
Ayyy canım ya senin adına çok ama çok sevindim ne güzel haberlerle dönmüşsün. Cinsiyetini öğrenmenede ayrıca çok sevindim. Bizde geçen çarşamba 13+0'dık gittiğimizde doktorumuza sorduk o kadar cinsiyetini ama söylemedi daha küçük dedi sen ne güzel öğrenmişsin darısı benim başıma artık:) Eşim benden daha heycanlı cinsiyetini öğrenmek için adamcağız sabırsızlanıp duruyor:)
Çok sağol canım, darısı sizlerin başına sağlıkla inşallah :) Heyecan gittikçe artıyor ya :) Şimdi de isim krizleri başlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?