Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Arkadaşlar özel bir tıp laboratuvarında yaptırmıştık testi doktora göstereceklerdi sonucu bizim de isteğimiz üzerine fax cekmişler bize de.
Sonuçları yazıyorum:

Down sendromu: 1: 28000
Yaş riski: 1: 1060
Trisomi :iki tane varmış net görünmüyor faxdan.
Birincisi değerlere göreymiş : 1: 28000 ve 1:76milyon
Yaşa göre değer : 1:6417

İNşallah iyidir

Ne güzel sonucun çıkmış darısı benim başıma 8 gün oldu hala bekliyoruz sonuç çıkıcak diye özel hastane sözde ama neyse artık. İyidir inşallah canım sonucun sen içini ferah tut kötü şey aklına getirme. Doktor ne zaman görücek?

Aradık doktora göstermişler telefon ettik sonuç normal demiş. Şükür. Detaylı oalrak 1 ay sonra doktora gittiğinizde görüşürsünüz demiş laboratuvardaki bayan. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur....

Senin adına çok sevindim canım rahatlamışsındır artık darısı bizim başımıza

Ohhh maşallah 14. haftayı geciyorsun darısı nice 14 haftalara:)) inş ya bir geçse hayirlisiyla gündüz hasta gece nöbet memuru gibi olmak baya yordu beni ama Sonu iyi olsun da değil mi:)

Hadi gözün aydin canım sonuçları şöyle bir evirdim çevirdim birsey anlayamadım asagidaki yazını görünce rahatladım insss sağlıklı bir şekilde kucağımiza almak nasip olur :)

Ohhh maşallah 14. haftayı geciyorsun darısı nice 14 haftalara:)) inş ya bir geçse hayirlisiyla gündüz hasta gece nöbet memuru gibi olmak baya yordu beni ama Sonu iyi olsun da değil mi:)

Amin canım seninde az kaldı 3 ayın dolmasına. Bak nazlıyada söylemiştim sanada söylüyorum sık dişini az kaldı şikayetlerin yavaş yavaş azalacak. Dediğin doğru bütün sıkıntılar onlar için tek onlar sağlıklı olsunlarda çekicez artık bu sıkıntıları. Hayırdır gündüz hastayım demişsin grip falan mı oldun?

Bizimde çok şükür 2'li sonucumuz çıkmış 9. günde ancak doktorumuz saat 4'ten sonra arayın demişti bu kadar zaman dayandım şimdi bu 1 saat geçmez bana ya umarım bende iyi haberler alırım

Arkadaşlar çok şükür 2'li testimizin sonucu güzel çıktı ayy çok mutluyummm:)

Canimmmmm cok şükür gözün aydin Allahım sağlığını da mutlulugunuzu da daim etsin çok seviniyorum şu testler normal cikinca darısı basimiza:))
Hastamiydin diye sormuşsun yok hasta değilim de bulantı halsizlik yatıyorum aksama kadar kilo almak söyle dursun zayiflamisimda.

Çok teşekkür ederim canım Allahımın hepimizin sağlığını mutluluğunu daim etsin. Bende aynıydım 2 kilo vermiştim şimdi maşallah boğazım açıldı 1 kilosunu aldım bile seninde az kaldı birazcık daha sık dişini

kızlar merhaba ben topiği yeni gördüm ben de 9+1 deyim istifra etmiyorum ama aşırı bulantım oluyor.aşırı bel ağrısı ki son günlerde kuyruk sokumuna doğru oluyor,aşırı sinirliyim ve tahammülüm yok kimseye, eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama ona da zaman zaman kızıyorum.doktor garanti olsun diye progestan vermişti bitmek üzere. ve ben de öğretmenim bu sene özel eğitimde çalışıyorum ve acaba bebeğim de engelli olur mu diye kafama çok takııyor, ve bazı günler sabahtan akşama kadar sebepsiz ağlıyorum, zaten okulda da çok halsizim bunlar geçiyor değil mi?ve ailem de uzak kimsesiz gibi hissediyorum kendimi.

Canım bunlar emin ol hamile bayanların birçoğunun yaşadığı sıkıntılar. İlk tremesterin bitmesiyle hafifleyecek yada tamamen kaybolmak rahatsızlıklar. Duygusal boyutta emin ol aynı şekilde devam etmiyor.Ben 11.haftami bugün bitirdim eskisi kadar hassas değilim hepsi geçecek sadece biraz sabır.
Ben de öğretmenim ancak şuan yurtdışında olduğum için çalışmiyorum ama özellikle özelde yıpranma payı çok fazla Kendine daha fazla dikkat etmen gerekecek.Herseyden önce çok güzel bir donemden geçiyoruz bunun tadını çıkar ve sonundaki mutluluğu düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…