- 10 Kasım 2020
- 193
- 23
- 13
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Tuğba hanım adetim gelir demi korkuyorumBisy kullanmayin adetini duzensizlestiriceksin
Cytotec hapını alıp içsem mi içmesem mi bilemedim adet de görmedim daha stresten hep korkuyorumO cocukla birliktemisin hala merak ettim? Sordunmu hiç ya hamileysem ne yaparım diye? Ne cevap verdi? (Hamile değilsin bu arada kesin ve net yani)
Gelir dedik yaa bil rahat ol artk lutfenTuğba hanım adetim gelir demi korkuyorum
Ne yapacağımı şaşırdım gerginim adet dönemi ya yükselirse o HCGGelir dedik yaa bil rahat ol artk lutfen
Sen bilirsin ne soylesek yapmiyorsun..Ne yapacağımı şaşırdım gerginim adet dönemi ya yükselirse o HCG
Ben bugün sağlık ocağına gidicem bir de o doktorla konuşayım bir korunma yöntemi söyler bana ona göre hap içerim
Merhaba, bi 10 gün kadar önce kusma ve ishal, sonra çok ciddi gaz şikayetim vardı, bat dündü, şimdi test yaptım tek çizgi, inanmalı miyim, genelde adetim gecikmez.Beta ilk olarak kanda salgılanır sonra idrarda salgılanar.. Kan negatif diyorsa kesin negatiftir başka alternatifi yok..
Şeyda hanım içime boşalma olmadı sadece sürtünme olayı oldu başka hiçbir şey olmadı ben o olaydan sonra korktum ya hamileysem diye ondan sürekli test yaptırmaya gittim çok şükür negatif
Ama bu bana ders oldu bir daha asla stres üzüntüden mahvoldum
Kusma, ishal ve gaz büyük ihtimalle soğuk algınlığı geçirdiniz.. Adetiniz geçtiyse negatiftir.. en son mi ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ?Merhaba, bi 10 gün kadar önce kusma ve ishal, sonra çok ciddi gaz şikayetim vardı, bat dündü, şimdi test yaptım tek çizgi, inanmalı miyim, genelde adetim gecikmez.
Bence seh hapı mapı bırak bi psikiyatriste gitŞeyda hanım içime boşalma olmadı sadece sürtünme olayı oldu başka hiçbir şey olmadı ben o olaydan sonra korktum ya hamileysem diye ondan sürekli test yaptırmaya gittim çok şükür negatif
Ama bu bana ders oldu bir daha asla stres üzüntüden mahvoldum
:)Bence seh hapı mapı bırak bi psikiyatriste gityalandan yere takmışsın.. Nasıl hamile kalacaksın şöyle Allah aşkına. Bende tam bir ilişki olru zannediyorum
Büyük ders oldu bana bir daha asla bu tarz bir şey yapmam aslaumarım ders olmuştur
Hayır tam bir ilişki olmadı stresten bunalıma girdimBence seh hapı mapı bırak bi psikiyatriste gityalandan yere takmışsın.. Nasıl hamile kalacaksın şöyle Allah aşkına. Bende tam bir ilişki olru zannediyorum
Tam 10 gün geçti, biraz araştırdım testte negatif çıkıp kanda pozitif görenler olabiliyormuş, hatta ilk basta kanda bile farkedilmeyen gebelikler olmuş, hayırlısıKusma, ishal ve gaz büyük ihtimalle soğuk algınlığı geçirdiniz.. Adetiniz geçtiyse negatiftir.. en son mi ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ?
Yumurtlama döneminde sürtünme olayı oldu ben ondan korkuyorum öbür türlü bir ilişki olmadıBence seh hapı mapı bırak bi psikiyatriste gityalandan yere takmışsın.. Nasıl hamile kalacaksın şöyle Allah aşkına. Bende tam bir ilişki olru zannediyorum
Onlar gez döllenme. 10 gün olduysa varsa çıkardı.. birkaç gün bonrü takrer edin eğer negatifse gücenebilirsinisTam 10 gün geçti, biraz araştırdım testte negatif çıkıp kanda pozitif görenler olabiliyormuş, hatta ilk basta kanda bile farkedilmeyen gebelikler olmuş, hayırlısı
Ayy oyy ben bile gerildim şu takıntında6. Adet olacağın için göğüslerin şişmiş olmasın. Yeter artk takıldın kaldın yaa.. yok diyoruz sana. Çocuk doğuran veya çocuğu olsun diye elinden geleni yapan onca insan, doktorlar, testler yok diyor da seni niye kilse inandıramıyor acaba..Yumurtlama döneminde sürtünme olayı oldu ben ondan korkuyorum öbür türlü bir ilişki olmadı
Göğüslerim de hala ağrıyor anlam veremedim
gerginim elimde değil bunalıma girdim özür dilerim sizlerden de bunalttığım içinAyy oyy ben bile gerildim şu takıntında6. Adet olacağın için göğüslerin şişmiş olmasın. Yeter artk takıldın kaldın yaa.. yok diyoruz sana. Çocuk doğuran veya çocuğu olsun diye elinden geleni yapan onca insan, doktorlar, testler yok diyor da seni niye kilse inandıramıyor acaba..kızıyorum artık..
Bizden değil.kendinden özürsdile.boşu.boşuna stres yapıp psikolojini mahvettiğin icin.gerginim elimde değil bunalıma girdim özür dilerim sizlerden de bunalttığım için
Kendime çok eziyet ettim şu 1 aydır çekmediğim kalmadı kendimi çok üzdüm çok ben kendimi affedemiyorum ki bu kadar stres yapacağıma keşke o tarz bir şeye kalkışmasaydım diyorumBizden değil.kendinden özürsdile.boşu.boşuna stres yapıp psikolojini mahvettiğin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?