Hamilelik

Ne yapacağımı şaşırdım gerginim adet dönemi ya yükselirse o HCG
Ben bugün sağlık ocağına gidicem bir de o doktorla konuşayım bir korunma yöntemi söyler bana ona göre hap içerim
Sen bilirsin ne soylesek yapmiyorsun..

Beta ilk olarak kanda salgılanır sonra idrarda salgılanar.. Kan negatif diyorsa kesin negatiftir başka alternatifi yok..
Merhaba, bi 10 gün kadar önce kusma ve ishal, sonra çok ciddi gaz şikayetim vardı, bat dündü, şimdi test yaptım tek çizgi, inanmalı miyim, genelde adetim gecikmez.

umarım ders olmuştur

Merhaba, bi 10 gün kadar önce kusma ve ishal, sonra çok ciddi gaz şikayetim vardı, bat dündü, şimdi test yaptım tek çizgi, inanmalı miyim, genelde adetim gecikmez.
Kusma, ishal ve gaz büyük ihtimalle soğuk algınlığı geçirdiniz.. Adetiniz geçtiyse negatiftir.. en son mi ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ?

Bence seh hapı mapı bırak bi psikiyatriste git yalandan yere takmışsın.. Nasıl hamile kalacaksın şöyle Allah aşkına. Bende tam bir ilişki olru zannediyorum

Tee Allah'ım yaa... Bence önce azıcık fizyolojinizi merak edip bir iki sayfa birşey karıştırın. Kadın vücuduna dair hiç mi birşey bilmiyorsunuz? 23 yaşına gelmişsiniz ben nasıl adet oluyorum bu döngünün işleyişi nasıl, beni leylekler mi getirdi diye hiç mi merak etmediniz. Allah için birşeyler yaşamadan önce bir kendi vücudunuzu öğrenin. Her yerde yazıyor bir araştırıp okuyun bir an önce. Hâlâ mantıklı gelmiyorsa diret hamileyim diye.

Kusma, ishal ve gaz büyük ihtimalle soğuk algınlığı geçirdiniz.. Adetiniz geçtiyse negatiftir.. en son mi ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ?
Tam 10 gün geçti, biraz araştırdım testte negatif çıkıp kanda pozitif görenler olabiliyormuş, hatta ilk basta kanda bile farkedilmeyen gebelikler olmuş, hayırlısı

Bence seh hapı mapı bırak bi psikiyatriste git yalandan yere takmışsın.. Nasıl hamile kalacaksın şöyle Allah aşkına. Bende tam bir ilişki olru zannediyorum
Yumurtlama döneminde sürtünme olayı oldu ben ondan korkuyorum öbür türlü bir ilişki olmadı
Göğüslerim de hala ağrıyor anlam veremedim

Tam 10 gün geçti, biraz araştırdım testte negatif çıkıp kanda pozitif görenler olabiliyormuş, hatta ilk basta kanda bile farkedilmeyen gebelikler olmuş, hayırlısı
Onlar gez döllenme. 10 gün olduysa varsa çıkardı.. birkaç gün bonrü takrer edin eğer negatifse gücenebilirsinis

Yumurtlama döneminde sürtünme olayı oldu ben ondan korkuyorum öbür türlü bir ilişki olmadı
Göğüslerim de hala ağrıyor anlam veremedim
Ayy oyy ben bile gerildim şu takıntında6. Adet olacağın için göğüslerin şişmiş olmasın. Yeter artk takıldın kaldın yaa.. yok diyoruz sana. Çocuk doğuran veya çocuğu olsun diye elinden geleni yapan onca insan, doktorlar, testler yok diyor da seni niye kilse inandıramıyor acaba.. kızıyorum artık..

gerginim elimde değil bunalıma girdim özür dilerim sizlerden de bunalttığım için

Bizden değil.kendinden özürsdile.boşu.boşuna stres yapıp psikolojini mahvettiğin icin.
Kendime çok eziyet ettim şu 1 aydır çekmediğim kalmadı kendimi çok üzdüm çok ben kendimi affedemiyorum ki bu kadar stres yapacağıma keşke o tarz bir şeye kalkışmasaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…