- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Olan oldu..zamanı geri alamazsın. Keşkeleri bırakb geçmişi bırak. Geçmiş geçmişti kaldı. İyisiyle veya kötüsüyle.. Hamile olmadığına artk kendini inandırıp önüne bak... Hatalarımıs ders almamız için vardır.. Birdaha yaparsan bile tedbirini alırsın artık.. Ama gerçekten hamile değilsin. Valla bak olsa çıkardı..Kendime çok eziyet ettim şu 1 aydır çekmediğim kalmadı kendimi çok üzdüm çok ben kendimi affedemiyorum ki bu kadar stres yapacağıma keşke o tarz bir şeye kalkışmasaydım diyorum
Tamam kafama takmayacam hiçbir şekilde kendimi inandırcam hamile olmadığıma bitti gitti geride kaldıOlan oldu..zamanı geri alamazsın. Keşkeleri bırakb geçmişi bırak. Geçmiş geçmişti kaldı. İyisiyle veya kötüsüyle.. Hamile olmadığına artk kendini inandırıp önüne bak... Hatalarımıs ders almamız için vardır.. Birdaha yaparsan bile tedbirini alırsın artık.. Ama gerçekten hamile değilsin. Valla bak olsa çıkardı..
Bir şey sorabilir miyim peki bu aldığım doğum kontrol hapını kullanmayım mı korunma içinOlan oldu..zamanı geri alamazsın. Keşkeleri bırakb geçmişi bırak. Geçmiş geçmişti kaldı. İyisiyle veya kötüsüyle.. Hamile olmadığına artk kendini inandırıp önüne bak... Hatalarımıs ders almamız için vardır.. Birdaha yaparsan bile tedbirini alırsın artık.. Ama gerçekten hamile değilsin. Valla bak olsa çıkardı..
Doğum kontrol hapı ilişkiden sonra bir işe yaramaz eğer niyetiniz hamilelik varsa bundan kurtulmaksa.. doğum kontrol hapı korunma amaçlıdır ama onda da ilk 1 ay kullanırken ek korunma yöntemi istenir.. düzenli olarak hergün aynı saatte içilir.. Sen adet olmak içim içeyim diyorsan senin adet ile bir problemin yok ki niye yalandan yere içiyorsun o ilacı ? Stresi bıraksan saten adet olacaksın ..hem göğüslerin de şişmiş.adet dönemine girmişsin boşu boşuna içme.. Hee ama korunma yöntemi olarak istiyorsan içBir şey sorabilir miyim peki bu aldığım doğum kontrol hapını kullanmayım mı korunma için
21 günde bitiyor 7 gün aradan sonra adet kanaması geliyormuş
Korunma yöntemi olarak istiyorum tedbir amaçlıDoğum kontrol hapı ilişkiden sonra bir işe yaramaz eğer niyetiniz hamilelik varsa bundan kurtulmaksa.. doğum kontrol hapı korunma amaçlıdır ama onda da ilk 1 ay kullanırken ek korunma yöntemi istenir.. düzenli olarak hergün aynı saatte içilir.. Sen adet olmak içim içeyim diyorsan senin adet ile bir problemin yok ki niye yalandan yere içiyorsun o ilacı ? Stresi bıraksan saten adet olacaksın ..hem göğüslerin de şişmiş.adet dönemine girmişsin boşu boşuna içme.. Hee ama korunma yöntemi olarak istiyorsan iç
Çok şişti göğüslerim gerginliktenKorunma yöntemi olarak istiyorum tedbir amaçlı
Tamam da bundan sonra ilişki yaşarsan.koruma sağlar o ilaç geçmiş ilişkide korula sağlamazÇok şişti göğüslerim gerginlikten
Gebeliği önleyici etkisi yok mu yaniTamam da bundan sonra ilişki yaşarsan.koruma sağlar o ilaç geçmiş ilişkide korula sağlamaz
Geçmiş ilişkide önlemez hapı kullanmaya başladktan 1 hafta sonra yaşanmaya başlayan ilişkilerde koruma sağlarGebeliği önleyici etkisi yok mu yani
Ayın 19 una kadar ya olmazsam pekiGeçmiş ilişkide önlemez hapı kullanmaya başladktan 1 hafta sonra yaşanmaya başlayan ilişkilerde koruma sağlar
Doktora git. Ya üzerinden 1 ay geçmiş gözünü seveyim olsa 4 haftalık hamile olacaktın testelrde çıkmaması normal mi zannediyorsun ?Ayın 19 una kadar ya olmazsam peki
Nasıl yani testlerde çıkmaması normal mi derkenDoktora git. Ya üzerinden 1 ay geçmiş gözünü seveyim olsa 4 haftalık hamile olacaktın testelrde çıkmaması normal mi zannediyorsun ?
4 üncü haftaya giricez öbür hafta tam 1 ay olacak nerdeyse doğru olsa çıkardı bu zamana kadarNasıl yani testlerde çıkmaması normal mi derken
Ben sağlıklı düşünemiyorum şu aralar o yüzden kusura bakmayın sizden özür dilerim çok bunalttım daldım inanın ben bittim ben olmaktan çıktım resmen
Diyorum ki eğer hamile olsaydın (bu imkansız) 4 haftalık olacaktı ve 4 haftalık hamilelik kanda da idrarda de net olarak pozitif çıkardıNasıl yani testlerde çıkmaması normal mi derken
Ben sağlıklı düşünemiyorum şu aralar o yüzden kusura bakmayın sizden özür dilerim çok bunalttım daldım inanın ben bittim ben olmaktan çıktım resmen
Anladım hatta ilk haftadan belli olurdu pozitif olsaydıDiyorum ki eğer hamile olsaydın (bu imkansız) 4 haftalık olacaktı ve 4 haftalık hamilelik kanda da idrarda de net olarak pozitif çıkardı
İlişkinin üzerinden 10 gün geçince bebek rahme yerleşmiş olurdu ve kan ile idrarda pozitif gösterirdi ..Anladım hatta ilk haftadan belli olurdu pozitif olsaydı
Yani korkulacak bir durum yok o zaman bu saatten sonraİlişkinin üzerinden 10 gün geçince bebek rahme yerleşmiş olurdu ve kan ile idrarda pozitif gösterirdi ..
Öyle canım üzme kendini artık bak ihtimaller ortadan kalktı. Hadi artık rahatla bir keyif kahvesi yapYani korkulacak bir durum yok o zaman bu saatten sonra
Bu bana ders oldu en büyük cinslik hata benim sürtünme bile olsa hamilelik ihtimali var düşünmem gerekirdi
Yaptım bir halt bir daha asla bulaşmam böyle şeylere herşey zamanı gelince olsun daha mantıklı
Bu saatten sonra yükselmez o değer kaç hafta geçti onun üstüne ohh içim rahatladıÖyle canım üzme kendini artık bak ihtimaller ortadan kalktı. Hadi artık rahatla bir keyif kahvesi yap
Akşama yapacağım şu an ders notu yazıyorum kafam az da olsa rahatladıÖyle canım üzme kendini artık bak ihtimaller ortadan kalktı. Hadi artık rahatla bir keyif kahvesi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?