Hamilelik

Haklısınız ben en büyük hatayı yaptım erkeklere bir şey olmuyor olan kadına oluyor haklısınız
Tamam artık sakin ol.geçti gitti.. şu kendine yaptığını başkası yapamazdı sana.. Sakin ol artık rahatla şu stresin adetinir gecikmesine neder olabilid
Şu an size yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum çok bunaldım bildiğiniz gibi değil

Yok evli değilim korunduk prezervatifle içime girme tarzı herhangi bir durum olmadı sadece sürtünme olayı oldu ve değerin 1.20 çıkması beni korkuttu 25 ekimde oldu bu 26 Ekim'de hemen Ella hapını içtim 18 saat içinde

Kasıklarım göğüslerim ağrıyor 1 haftadır bu normal mi peki ?
Bu ay adet söktürücü içtim doğum kontrol hapı bile içmeyi düşündüm ama hamilelik belirtileri olsa ta en başından olurdu öyle bir belirti de yok içten içe korkuyla yaşıyorum

Şimdi hastaneye gittim kan testi yaptırdım tekrar emin olmak için korkudan tir tir titredim kan verirken

Iliski bile degilmiss ne hamileliginden bahsediyorsun beta 5 alti negatif sayiliyor

Iliski bile degilmiss ne hamileliginden bahsediyorsun beta 5 alti negatif sayiliyor
Değil evet haklısınız fakat yumurtlama dönemine denk geldi o sürtünme olayı ben ondan korktum baya ya hamileysem diye tedirgin oldum ama hapı 18 saat içinde içtim hemen
Yani hamile olmam imkansız değil mi olmayım istemiyorum

Kan testine idrar testi sonucuna guvenmiyorsun bize mi guveneceksin anlayamadim

Gerginliğime verin Tuğba hanım
Kan testi sonucu aynı çıktı 1.20 ohh hamile değilim çok şükür
De bir şey sorucam 1.20 çıkmasının sebebi hapın etkisi mi yani
Olabilir o bazen oyle cikar bazen farkli yani takilma ona iyi sevindim

Tamam stres yapma olursun daha varmis..bidahada kendini strese sokacak seyler yasamayin yas kacti
23 yaşındayım yok asla tövbe bir daha böyle şeylere kalkışmayacam kesinlikle bir halt ettim 1 aydır bunalıma girdim psikolojim bozuldu
Bir daha ertesi gün hapıymış kesinlikle içmem artık hiçbir şekilde bitti bu kadar stres hayatıma mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…