- 10 Kasım 2020
- 193
- 23
- 13
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Şu an size yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum çok bunaldım bildiğiniz gibi değilTamam artık sakin ol.geçti gitti.. şu kendine yaptığını başkası yapamazdı sana.. Sakin ol artık rahatla şu stresin adetinir gecikmesine neder olabilid
Yok evli değilim korunduk prezervatifle içime girme tarzı herhangi bir durum olmadı sadece sürtünme olayı oldu ve değerin 1.20 çıkması beni korkuttu 25 ekimde oldu bu 26 Ekim'de hemen Ella hapını içtim 18 saat içindeEvli misiniz pek ihtimal vermiyorm ama yinede soraym dedm bu kadar stres yapacaksaniz niye birliktelik yasadiniz yada korunmadiniz mi?
Hamile kalmak bu kadar kolay degil insanlar ugrasiyor beta yuksek deger gormek hamilelik belirtileri ysamak ama olmuyor o yuzden rahatlayin ve emin olun.
Kasıklarım ağrıyor ağlamaktan bir hal oldum artıkHAMİLE DEGİLSİN !!!!!!!!!!!
Şimdi hastaneye gittim kan testi yaptırdım tekrar emin olmak için korkudan tir tir titredim kan verirkenYok evli değilim korunduk prezervatifle içime girme tarzı herhangi bir durum olmadı sadece sürtünme olayı oldu ve değerin 1.20 çıkması beni korkuttu 25 ekimde oldu bu 26 Ekim'de hemen Ella hapını içtim 18 saat içinde
Iliski bile degilmiss ne hamileliginden bahsediyorsun beta 5 alti negatif sayiliyorYok evli değilim korunduk prezervatifle içime girme tarzı herhangi bir durum olmadı sadece sürtünme olayı oldu ve değerin 1.20 çıkması beni korkuttu 25 ekimde oldu bu 26 Ekim'de hemen Ella hapını içtim 18 saat içinde
Değil evet haklısınız fakat yumurtlama dönemine denk geldi o sürtünme olayı ben ondan korktum baya ya hamileysem diye tedirgin oldum ama hapı 18 saat içinde içtim hemenIliski bile degilmiss ne hamileliginden bahsediyorsun beta 5 alti negatif sayiliyor
Kan testine idrar testi sonucuna guvenmiyorsun bize mi guveneceksin anlayamadimDeğil evet haklısınız fakat yumurtlama dönemine denk geldi o sürtünme olayı ben ondan korktum baya ya hamileysem diye tedirgin oldum ama hapı 18 saat içinde içtim hemen
Yani hamile olmam imkansız değil mi olmayım istemiyorum
Gerginliğime verin Tuğba hanımKan testine idrar testi sonucuna guvenmiyorsun bize mi guveneceksin anlayamadim
Olabilir o bazen oyle cikar bazen farkli yani takilma ona iyi sevindimGerginliğime verin Tuğba hanım
Kan testi sonucu aynı çıktı 1.20 ohh hamile değilim çok şükür
De bir şey sorucam 1.20 çıkmasının sebebi hapın etkisi mi yani
Peki o değer düşünce mi adet görürümOlabilir o bazen oyle cikar bazen farkli yani takilma ona iyi sevindim
Niye bukadr korkuosun adet belirtin vrmiÇok geriliyorum ama göğüslerim ağrıyor stresten
Var kasıklarım ve göğsüm ağrıyor bayaNiye bukadr korkuosun adet belirtin vrmi
1.20 düşünce mi adet görürüm onu soracaktım sizeNiye bukadr korkuosun adet belirtin vrmi
Adet gunun gecti miPeki o değer düşünce mi adet görürüm
Yok hayır 14 ya da 19 unda oluyorumAdet gunun gecti mi
Yok hayır 14 ya da 19 unda oluyorum
İlaçtan dolayı 19 unu bulacak gibi sanırım
Doğum kontrol hapını kullansam mı bilemedimPeki o değer düşünce mi adet görürüm
Tamam stres yapma olursun daha varmis..bidahada kendini strese sokacak seyler yasamayin yas kactiYok hayır 14 ya da 19 unda oluyorum
İlaçtan dolayı 19 unu bulacak gibi sanırım
23 yaşındayım yok asla tövbe bir daha böyle şeylere kalkışmayacam kesinlikle bir halt ettim 1 aydır bunalıma girdim psikolojim bozulduTamam stres yapma olursun daha varmis..bidahada kendini strese sokacak seyler yasamayin yas kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?