- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Bunu anlamis olmaniza sevindimm..gerek yok boyle seylere zamani gelince yasanir her sey23 yaşındayım yok asla tövbe bir daha böyle şeylere kalkışmayacam kesinlikle bir halt ettim 1 aydır bunalıma girdim psikolojim bozuldu
Bir daha ertesi gün hapıymış kesinlikle içmem artık hiçbir şekilde bitti bu kadar stres hayatıma mal oldu
Bu 1 ay bana büyük bir ders oldu zaten akıllandım kalkışmam bu tarz işlereBunu anlamis olmaniza sevindimm..gerek yok boyle seylere zamani gelince yasanir her sey
Doğum kontrol hapı alsam gerek var mıdır kiBu 1 ay bana büyük bir ders oldu zaten akıllandım kalkışmam bu tarz işlere
Hamile degilsin hap niye aliyorsun sakin ol bnce artk hem dogum kontrol hapini gebelik istemeden once kullanman gerekiyor sonra bir onemi yokDoğum kontrol hapı alsam gerek var mıdır ki
Bence adet olursun stres yapmamaya calisVar kasıklarım ve göğsüm ağrıyor baya
Ovülasyon dönemine girdim kullansam etkili olur mu diye düşündüm deHamile degilsin hap niye aliyorsun sakin ol bnce artk hem dogum kontrol hapini gebelik istemeden once kullanman gerekiyor sonra bir onemi yok
Bisy kullanmayin adetini duzensizlestiriceksinOvülasyon dönemine girdim kullansam etkili olur mu diye düşündüm de
Korkuyorum ister istemez
Adetim gelsin de tek şu durumu bir daha asla asla kendi kendimi strese soktumBisy kullanmayin adetini duzensizlestiriceksin
Size bir şey sorabilir miyim bu cytoteci almayı düşündüm ya hamileysem diye deBisy kullanmayin adetini duzensizlestiriceksin
Tarlusal hap kullanıyorum o değeri düşürür müBisy kullanmayin adetini duzensizlestiriceksin
Tarlusal hap kullanıyorum o değeri düşürür mü
Tarlusal hap kullanıyorum o değeri düşürür iş
İçine yapmadıysa nasıl ihtimali olabilir ki?
O cocukla birliktemisin hala merak ettim? Sordunmu hiç ya hamileysem ne yaparım diye? Ne cevap verdi? (Hamile değilsin bu arada kesin ve net yani)Nasıl yani anlamadım
Konuştuk ve her zaman arkamda oldu bu konuda hatta 1 aydır o da bende gergindik beni sakinleştirmeye çalıştı.O cocukla birliktemisin hala merak ettim? Sordunmu hiç ya hamileysem ne yaparım diye? Ne cevap verdi? (Hamile değilsin bu arada kesin ve net yani)
Benim bu yaşadığım olay bana büyük ders oldu bir daha böyle bir şeye asla kalkışmam en büyük hata benimKonuştuk ve her zaman arkamda oldu bu konuda hatta 1 aydır o da bende gergindik beni sakinleştirmeye çalıştı.
Hani kimisi çeker gider ya o onlardan değil.
Kendisiyle de konuştum zaten hiçbir şekilde yapmayalım evleneceğimiz günü bekleyelim çok gergin oluyorum ben öbür türlü ertesi gün hapı yok prezervatif ister istemez geriliyorum dedim tamam sen nasıl istersen öyle olsun dedi
İçine yapmadıysa nasıl ihtimali olabilir ki?
Bir şey sorucam yumurtlama döneminde yükselmez demi o 1.20 değeriO cocukla birliktemisin hala merak ettim? Sordunmu hiç ya hamileysem ne yaparım diye? Ne cevap verdi? (Hamile değilsin bu arada kesin ve net yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?