- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Birşey sormak istiyorum adet günün ne zman şimdi ?Bir şey sorabilir miyim peki bu aldığım doğum kontrol hapını kullanmayım mı korunma için
21 günde bitiyor 7 gün aradan sonra adet kanaması geliyormuş
Akşama yapacağım şu an ders notu yazıyorum kafam az da olsa rahatladı
19 unda daha öncesinde de ben o hapı kullandım 1 hafta geciktirmiştiBirşey sormak istiyorum adet günün ne zman şimdi ?
Sen samimi ol tövbende Rabbim affeder canım.. Derslerinde başarılar üzme artk kendiniBu saatten sonra yükselmez o değer kaç hafta geçti onun üstüne ohh içim rahatladı
Kendimi affedemiyorum düşüncesizce davrandım tövbe ediyorum günlerdir Allah'ım sen affet bir daha kalkışmayacam böyle işlere diye
Sizi tanımıyorum ama o kadar içten konuşup ilgilendiniz ki benimle çok teşekkür ederim Allah razı olsunSen samimi ol tövbende Rabbim affeder canım.. Derslerinde başarılar üzme artk kendini
Size de sorayım sizce doğum kontrol hapını içeyim mi yoksa adet günümü mü bekleyimBirşey sormak istiyorum adet günün ne zman şimdi ?
E iyi de tatlım daha 19 una 1 hafta var yani gebelik için adetin geçmesi gerek 10 gün öncesinde yaptığın test zaten çıkmaz ki kan da bile çıkmaz seni korkutmak istemem sürtünme olup boşalma gibi bir durum oldu mu ?19 unda daha öncesinde de ben o hapı kullandım 1 hafta geciktirmişti
Erkek arkadaşım 1 aydır diyor bana korkmanı gerektiren bir şey yok kendini bunaltma böyle canım diye ama elimde değil
Nasıl yani içe boşalma mı hayır içe boşalma olmadı sadece sürtünme olayı oldu başka hiçbir şey olmadıE iyi de tatlım daha 19 una 1 hafta var yani gebelik için adetin geçmesi gerek 10 gün öncesinde yaptığın test zaten çıkmaz ki kan da bile çıkmaz seni korkutmak istemem sürtünme olup boşalma gibi bir durum oldu mu ?
Cytotec hapını alıp içsem mi bilemedim onda da tereddütteyimE iyi de tatlım daha 19 una 1 hafta var yani gebelik için adetin geçmesi gerek 10 gün öncesinde yaptığın test zaten çıkmaz ki kan da bile çıkmaz seni korkutmak istemem sürtünme olup boşalma gibi bir durum oldu mu ?
Yani adetine 1 hafta kalmış içseniz bile fayda edeceğini düşünmüyorum ama demişsiniz ki boşalma falan olmadı sürtünmeyle de gebelik oluşmaz boşalmamışsaCytotec hapını alıp içsem mi bilemedim onda da tereddütteyim
Pardon nasıl alacaksınız? Yasal olarak satışı yok ki, bebegımın kalbi atmadığı ıcın ılacla düşürecek benım doktorum, kadın dogumcunun bıle o raporu yazma hakkı yok.. Doktor gozetımınde olması gerekıyorCytotec hapını alıp içsem mi bilemedim onda da tereddütteyim
Benim korkum ya o değer yükselirse ben ondan korkuyorumE iyi de tatlım daha 19 una 1 hafta var yani gebelik için adetin geçmesi gerek 10 gün öncesinde yaptığın test zaten çıkmaz ki kan da bile çıkmaz seni korkutmak istemem sürtünme olup boşalma gibi bir durum oldu mu ?
Allah bilir, iç çamaşırı da vardı..Nasıl yani içe boşalma mı hayır içe boşalma olmadı sadece sürtünme olayı oldu başka hiçbir şey olmadı
Anladım pekiPardon nasıl alacaksınız? Yasal olarak satışı yok ki, bebegımın kalbi atmadığı ıcın ılacla düşürecek benım doktorum, kadın dogumcunun bıle o raporu yazma hakkı yok.. Doktor gozetımınde olması gerekıyor
Niye dalga geçiyorsunuz kiAllah bilir, iç çamaşırı da vardı..
Ablacım sürtünme ile hamile kalınmayacagını heryerde okuyabilirsin, senlik bi durum deil inan, iki güne bir aynı şekilde konu acılıyor hatta dedıgım gıbı iç çamaşırı oldugunu da üstüne basa basa belirtip hamıle mıyım dıye soruyorlar..Niye dalga geçiyorsunuz ki
İç çamaşırı yok diyelim ki iki tarafta da o zamanAblacım sürtünme ile hamile kalınmayacagını heryerde okuyabilirsin, senlik bi durum deil inan, iki güne bir aynı şekilde konu acılıyor hatta dedıgım gıbı iç çamaşırı oldugunu da üstüne basa basa belirtip hamıle mıyım dıye soruyorlar..
Hamile kalmak o kadar kolay deıl inan, 2 bucuk yıl ugrastım kalamadım, en son tedavı ile oldu..
Prezervatif var ama iç çamaşırı yok iki kişi de de yani kısaca sürtünme ile hamile kalmanın imkanı yoktur demiİç çamaşırı yok diyelim ki iki tarafta da o zaman
Yani kısaca sürtünme ile hamile kalmak imkansız değil mi
Halimi bir görseniz 1 aydır bittim tükendim
Binde 1 zevk suyunda sperm olabileceği yazar, ama o da vajinadan girecek te rahime ulascak tüplere dogru yol alıcak.. Coook zor.. Rahatla hamıle deılsın, stres oldugun ıcın gecıkırsınİç çamaşırı yok diyelim ki iki tarafta da o zaman
Yani kısaca sürtünme ile hamile kalmak imkansız değil mi
Halimi bir görseniz 1 aydır bittim tükendim
YaRın İlk idrarla yapın koyulaşma olursa hamılesınizdirMerhaba kızlar benim çatlatma y iğnemin 12. günü Buda testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?