Hamilelik

Akşama yapacağım şu an ders notu yazıyorum kafam az da olsa rahatladı

Birşey sormak istiyorum adet günün ne zman şimdi ?
19 unda daha öncesinde de ben o hapı kullandım 1 hafta geciktirmişti
Erkek arkadaşım 1 aydır diyor bana korkmanı gerektiren bir şey yok kendini bunaltma böyle canım diye ama elimde değil

Sen samimi ol tövbende Rabbim affeder canım.. Derslerinde başarılar üzme artk kendini

Sen samimi ol tövbende Rabbim affeder canım.. Derslerinde başarılar üzme artk kendini
Sizi tanımıyorum ama o kadar içten konuşup ilgilendiniz ki benimle çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bir yanlıştan döndüm bu hata bana büyük ders oldu yanlış şeylere kalkışmam artık

19 unda daha öncesinde de ben o hapı kullandım 1 hafta geciktirmişti
Erkek arkadaşım 1 aydır diyor bana korkmanı gerektiren bir şey yok kendini bunaltma böyle canım diye ama elimde değil
E iyi de tatlım daha 19 una 1 hafta var yani gebelik için adetin geçmesi gerek 10 gün öncesinde yaptığın test zaten çıkmaz ki kan da bile çıkmaz seni korkutmak istemem sürtünme olup boşalma gibi bir durum oldu mu ?

Nasıl yani içe boşalma mı hayır içe boşalma olmadı sadece sürtünme olayı oldu başka hiçbir şey olmadı

Cytotec hapını alıp içsem mi bilemedim onda da tereddütteyim

Cytotec hapını alıp içsem mi bilemedim onda da tereddütteyim
Pardon nasıl alacaksınız? Yasal olarak satışı yok ki, bebegımın kalbi atmadığı ıcın ılacla düşürecek benım doktorum, kadın dogumcunun bıle o raporu yazma hakkı yok.. Doktor gozetımınde olması gerekıyor

Benim korkum ya o değer yükselirse ben ondan korkuyorum

Niye dalga geçiyorsunuz ki
Ablacım sürtünme ile hamile kalınmayacagını heryerde okuyabilirsin, senlik bi durum deil inan, iki güne bir aynı şekilde konu acılıyor hatta dedıgım gıbı iç çamaşırı oldugunu da üstüne basa basa belirtip hamıle mıyım dıye soruyorlar..
Hamile kalmak o kadar kolay deıl inan, 2 bucuk yıl ugrastım kalamadım, en son tedavı ile oldu..

İç çamaşırı yok diyelim ki iki tarafta da o zaman
Yani kısaca sürtünme ile hamile kalmak imkansız değil mi
Halimi bir görseniz 1 aydır bittim tükendim

Merhaba kızlar benim çatlatma y iğnemin 12. günü Buda testim

Eklentiler

• BFB1E1CD-30B9-4638-A071-F36C8D515F21.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 14
İç çamaşırı yok diyelim ki iki tarafta da o zaman
Yani kısaca sürtünme ile hamile kalmak imkansız değil mi
Halimi bir görseniz 1 aydır bittim tükendim
Binde 1 zevk suyunda sperm olabileceği yazar, ama o da vajinadan girecek te rahime ulascak tüplere dogru yol alıcak.. Coook zor.. Rahatla hamıle deılsın, stres oldugun ıcın gecıkırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…