• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Kendime çok eziyet ettim şu 1 aydır çekmediğim kalmadı kendimi çok üzdüm çok ben kendimi affedemiyorum ki bu kadar stres yapacağıma keşke o tarz bir şeye kalkışmasaydım diyorum
Olan oldu..zamanı geri alamazsın. Keşkeleri bırakb geçmişi bırak. Geçmiş geçmişti kaldı. İyisiyle veya kötüsüyle.. Hamile olmadığına artk kendini inandırıp önüne bak... Hatalarımıs ders almamız için vardır.. Birdaha yaparsan bile tedbirini alırsın artık.. Ama gerçekten hamile değilsin. Valla bak olsa çıkardı..

Olan oldu..zamanı geri alamazsın. Keşkeleri bırakb geçmişi bırak. Geçmiş geçmişti kaldı. İyisiyle veya kötüsüyle.. Hamile olmadığına artk kendini inandırıp önüne bak... Hatalarımıs ders almamız için vardır.. Birdaha yaparsan bile tedbirini alırsın artık.. Ama gerçekten hamile değilsin. Valla bak olsa çıkardı..
Tamam kafama takmayacam hiçbir şekilde kendimi inandırcam hamile olmadığıma bitti gitti geride kaldı
Bir daha da asla kalkışmam bu işlere 1 aydır bu sıkıntıyla cebelleştim

Bir şey sorabilir miyim peki bu aldığım doğum kontrol hapını kullanmayım mı korunma için
21 günde bitiyor 7 gün aradan sonra adet kanaması geliyormuş

Bir şey sorabilir miyim peki bu aldığım doğum kontrol hapını kullanmayım mı korunma için
21 günde bitiyor 7 gün aradan sonra adet kanaması geliyormuş
Doğum kontrol hapı ilişkiden sonra bir işe yaramaz eğer niyetiniz hamilelik varsa bundan kurtulmaksa.. doğum kontrol hapı korunma amaçlıdır ama onda da ilk 1 ay kullanırken ek korunma yöntemi istenir.. düzenli olarak hergün aynı saatte içilir.. Sen adet olmak içim içeyim diyorsan senin adet ile bir problemin yok ki niye yalandan yere içiyorsun o ilacı ? Stresi bıraksan saten adet olacaksın ..hem göğüslerin de şişmiş.adet dönemine girmişsin boşu boşuna içme.. Hee ama korunma yöntemi olarak istiyorsan iç

Doğum kontrol hapı ilişkiden sonra bir işe yaramaz eğer niyetiniz hamilelik varsa bundan kurtulmaksa.. doğum kontrol hapı korunma amaçlıdır ama onda da ilk 1 ay kullanırken ek korunma yöntemi istenir.. düzenli olarak hergün aynı saatte içilir.. Sen adet olmak içim içeyim diyorsan senin adet ile bir problemin yok ki niye yalandan yere içiyorsun o ilacı ? Stresi bıraksan saten adet olacaksın ..hem göğüslerin de şişmiş.adet dönemine girmişsin boşu boşuna içme.. Hee ama korunma yöntemi olarak istiyorsan iç
Korunma yöntemi olarak istiyorum tedbir amaçlı

Doktora git. Ya üzerinden 1 ay geçmiş gözünü seveyim olsa 4 haftalık hamile olacaktın testelrde çıkmaması normal mi zannediyorsun ?
Nasıl yani testlerde çıkmaması normal mi derken
Ben sağlıklı düşünemiyorum şu aralar o yüzden kusura bakmayın sizden özür dilerim çok bunalttım daldım inanın ben bittim ben olmaktan çıktım resmen

Ben sağlıklı düşünemiyorum şu aralar o yüzden kusura bakmayın sizden özür dilerim çok bunalttım daldım inanın ben bittim ben olmaktan çıktım resmen
4 üncü haftaya giricez öbür hafta tam 1 ay olacak nerdeyse doğru olsa çıkardı bu zamana kadar
Paranoyaya bağladım iyice bundan dolayı derste çalışamıyorum

Diyorum ki eğer hamile olsaydın (bu imkansız) 4 haftalık olacaktı ve 4 haftalık hamilelik kanda da idrarda de net olarak pozitif çıkardı

İlişkinin üzerinden 10 gün geçince bebek rahme yerleşmiş olurdu ve kan ile idrarda pozitif gösterirdi ..
Yani korkulacak bir durum yok o zaman bu saatten sonra
Bu bana ders oldu en büyük cinslik hata benim sürtünme bile olsa hamilelik ihtimali var düşünmem gerekirdi
Yaptım bir halt bir daha asla bulaşmam böyle şeylere herşey zamanı gelince olsun daha mantıklı

Yani korkulacak bir durum yok o zaman bu saatten sonra
Bu bana ders oldu en büyük cinslik hata benim sürtünme bile olsa hamilelik ihtimali var düşünmem gerekirdi
Yaptım bir halt bir daha asla bulaşmam böyle şeylere herşey zamanı gelince olsun daha mantıklı
Öyle canım üzme kendini artık bak ihtimaller ortadan kalktı. Hadi artık rahatla bir keyif kahvesi yap 😍

Öyle canım üzme kendini artık bak ihtimaller ortadan kalktı. Hadi artık rahatla bir keyif kahvesi yap 😍
Bu saatten sonra yükselmez o değer kaç hafta geçti onun üstüne ohh içim rahatladı
Kendimi affedemiyorum düşüncesizce davrandım tövbe ediyorum günlerdir Allah'ım sen affet bir daha kalkışmayacam böyle işlere diye

Back