Hamilelik

Göğüslerim ağrıyor ama bu normal mi peki sanırım bu da gerginliğimden
Adet olacaksınızdır göğüsleriniz o yüzden ağırıyordur. Ya da psikolojik olarak kendinizde yalancı belirtiler oluşturuyorsunuzdur.. Çünkü hamile değilsiniz.. olsa kanda çıkardı

Dünden beri ağlıyorum özür dileyerekten soruyorum sizlere düşük hapı mı içsem bilemedim kafayı sıyırdım iyice internetteki yorumları okumaktan bunaldım
Düşük hapı diye birşey yoktur. Eğer hamile olsaydın bebek tutunsaydı içeceğin hap eğer yaşama nasibi varsa bir işe yaramazdı.. Ama hamile değilsiniz olsa kanda çıkardı..

Çok korkuyorsan gt bir test daha.yap.gebelik varsa zaten değerin artmştr 2 katı

Artsaydı idrar testinde de çıkmaz mıydı 1 hafta boyunca yaptım idrar testini negatif cumartesi tekrar yaptıracam emin olmak için
İçim rahat değil belki de boş yere kuruntu yapıyorum gerilmekten

Artsaydı idrar testinde de çıkmaz mıydı 1 hafta boyunca yaptım idrar testini negatif cumartesi tekrar yaptıracam emin olmak için
İçim rahat değil belki de boş yere kuruntu yapıyorum gerilmekten
Tabiki de boş yere ve yalandan yere geriliyorsun
.kendn bile biliyorsun idrarda çıkması gerektiğini ve artması gerektiğini..

Tabiki de boş yere ve yalandan yere geriliyorsun
.kendn bile biliyorsun idrarda çıkması gerektiğini ve artması gerektiğini..
10 gündür artmamış bugün 11. Gün hamile falan değilimdir o zaman Allah'ım olmayım adetim gelsin bir an önce 1 aydır ne hallere girdim bir bilseniz evi turladım Allah'ım olmasın öyle bir şey ben ne yaparım kendi kendimi çok suçladım

Tabiki de olsa çıkardı testlerde.. Sakin ol ve bundar sonra iyi korun

Normal tabiki de. Senin aklnda şüphe olduğu için hep hamileliğe yoruyorsun herşeyi..
Korkudan stresten hep vücudum o kadar kasıldı ki anlatamam size kendimi hiç bu kadar kötü çaresiz hissetmedim 1 aydır neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Artık internetten yorumları okumaktan acaba ya hamileysem göğsüm ağrıyor acaba ondan mı ya öyleyse böyleyse demekten psikoloji falan kalmadı bende 1 aydır ölü gibi yaşıyorum uyku falan yok o derece bunalım günleri geçiriyorum resmen 1 aydır sağa sola geçip sessiz sessiz ağlamaktan yoruldum

Peki adet öncesi dönemde yoğun akıntı olması normal mi o da beni korkuttu
Senin ilk önce biriyle birlikte olman başta yanlış sonunun ne olacağını bilmiyorsun garantin yok kendini degersizleştiriyorsun bi kaç aya kalmaz sevgilimden ayrıldım beni yarı yolda bıraktı diye topik açarsın biz kadınız ve garantimiz olmayan hiç birşeyi yapmamalıyız pişman olacağın birşey yapma erkek milletine güven olmuyor

Tamam artık sakin ol.geçti gitti.. şu kendine yaptığını başkası yapamazdı sana.. Sakin ol artık rahatla şu stresin adetinir gecikmesine neder olabilid

Evli misiniz pek ihtimal vermiyorm ama yinede soraym dedm bu kadar stres yapacaksaniz niye birliktelik yasadiniz yada korunmadiniz mi?
Hamile kalmak bu kadar kolay degil insanlar ugrasiyor beta yuksek deger gormek hamilelik belirtileri ysamak ama olmuyor o yuzden rahatlayin ve emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…