- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Adet olacaksınızdır göğüsleriniz o yüzden ağırıyordur. Ya da psikolojik olarak kendinizde yalancı belirtiler oluşturuyorsunuzdur.. Çünkü hamile değilsiniz.. olsa kanda çıkardıGöğüslerim ağrıyor ama bu normal mi peki sanırım bu da gerginliğimden
Düşük hapı diye birşey yoktur. Eğer hamile olsaydın bebek tutunsaydı içeceğin hap eğer yaşama nasibi varsa bir işe yaramazdı.. Ama hamile değilsiniz olsa kanda çıkardı..Dünden beri ağlıyorum özür dileyerekten soruyorum sizlere düşük hapı mı içsem bilemedim kafayı sıyırdım iyice internetteki yorumları okumaktan bunaldım
Çok geriliyorum ama göğüslerim ağrıyor strestenDüşük hapı diye birşey yoktur. Eğer hamile olsaydın bebek tutunsaydı içeceğin hap eğer yaşama nasibi varsa bir işe yaramazdı.. Ama hamile değilsiniz olsa kanda çıkardı..
Sakin ol artık..Çok geriliyorum ama göğüslerim ağrıyor stresten
Çok korkuyorsan gt bir test daha.yap.gebelik varsa zaten değerin artmştr 2 kat
Tabiki de boş yere ve yalandan yere geriliyorsunArtsaydı idrar testinde de çıkmaz mıydı 1 hafta boyunca yaptım idrar testini negatif cumartesi tekrar yaptıracam emin olmak için
İçim rahat değil belki de boş yere kuruntu yapıyorum gerilmekten
Şimdi bir doktora sordum kan testini tekrar etmeme gerek var mı 3 kasımdan beri idrar testi yaptırıyorum negatif dedimSakin ol artık..
Artk inanr msnŞimdi bir doktora sordum kan testini tekrar etmeme gerek var mı 3 kasımdan beri idrar testi yaptırıyorum negatif dedim
Hayır yok dedi doktor
10 gündür artmamış bugün 11. Gün hamile falan değilimdir o zaman Allah'ım olmayım adetim gelsin bir an önce 1 aydır ne hallere girdim bir bilseniz evi turladım Allah'ım olmasın öyle bir şey ben ne yaparım kendi kendimi çok suçladımTabiki de boş yere ve yalandan yere geriliyorsun
.kendn bile biliyorsun idrarda çıkması gerektiğini ve artması gerektiğini..
Tabiki de olsa çıkardı testlerde.. Sakin ol ve bundar sonra iyi korun10 gündür artmamış bugün 11. Gün hamile falan değilimdir o zaman Allah'ım olmayım adetim gelsin bir an önce 1 aydır ne hallere girdim bir bilseniz evi turladım Allah'ım olmasın öyle bir şey ben ne yaparım kendi kendimi çok suçladım
İnanıcam halden hale girdim o derece diyim sizeArtk inanr msn
Peki adet öncesi dönemde yoğun akıntı olması normal mi o da beni korkuttuTabiki de olsa çıkardı testlerde.. Sakin ol ve bundar sonra iyi korun
Normal tabiki de. Senin aklnda şüphe olduğu için hep hamileliğe yoruyorsun herşeyi..Peki adet öncesi dönemde yoğun akıntı olması normal mi o da beni korkuttu
Korkudan stresten hep vücudum o kadar kasıldı ki anlatamam size kendimi hiç bu kadar kötü çaresiz hissetmedim 1 aydır neler çektiğimi bir ben bir Allah bilirNormal tabiki de. Senin aklnda şüphe olduğu için hep hamileliğe yoruyorsun herşeyi..
Senin ilk önce biriyle birlikte olman başta yanlış sonunun ne olacağını bilmiyorsun garantin yok kendini degersizleştiriyorsun bi kaç aya kalmaz sevgilimden ayrıldım beni yarı yolda bıraktı diye topik açarsın biz kadınız ve garantimiz olmayan hiç birşeyi yapmamalıyız pişman olacağın birşey yapma erkek milletine güven olmuyorPeki adet öncesi dönemde yoğun akıntı olması normal mi o da beni korkuttu
Tamam artık sakin ol.geçti gitti.. şu kendine yaptığını başkası yapamazdı sana.. Sakin ol artık rahatla şu stresin adetinir gecikmesine neder olabilidKorkudan stresten hep vücudum o kadar kasıldı ki anlatamam size kendimi hiç bu kadar kötü çaresiz hissetmedim 1 aydır neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Artık internetten yorumları okumaktan acaba ya hamileysem göğsüm ağrıyor acaba ondan mı ya öyleyse böyleyse demekten psikoloji falan kalmadı bende 1 aydır ölü gibi yaşıyorum uyku falan yok o derece bunalım günleri geçiriyorum resmen 1 aydır sağa sola geçip sessiz sessiz ağlamaktan yoruldum
Senin ilk önce biriyle birlikte olman başta yanlış sonunun ne olacağını bilmiyorsun garantin yok kendini degersizleştiriyorsun bi kaç aya kalmaz sevgilimden ayrıldım beni yarı yolda bıraktı diye topik açarsın biz kadınız ve garantimiz olmayan hiç birşeyi yapmamalıyız pişman olacağın birşey yapma erkek milletine güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?