Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bende çıkıyrum kızlarr ancak hazırlanrırım öpüyorum gelen olurssa görürşürüzzz

kızlar ben gitmedim sağlık ocağına eşimle konuştum hem bugün hem yarın çıkmıyım izin al yarın hastaneyede gidelim dedim tamam dedi evdeyim yanii yarın hepsini birden halledeceğiz kimseler gelmemiş bende çıkıyorum görüşürüzz

Kıs cıksaydın ya delu gacı evıne ne kadar asılsın len sen.canım senın 3 ay geceli cok oldu artık yuruyuslere baslasan iyi olmamı az kilo almıs olursun hem.bence hergun bı saat yurumek lazım.
Benım canım cıktı bugun amma sman ıyı oldu evde sıkılır sıgaraya dayanırdım az içmiş oldum hem hemse olumsuz dusunmedım.ama ıyı yorulmusum be sabah 10 da cuktım aksam 5 te eve gırdım heyt be,))
Bu arada yasasın bebişin cınsıyeyi yarın kesınlesecek bence erkek,))
Optum sekerrrrrrrr

Elif canım ben sındı arkadasımla konustumda ikili üçlü testlerı devlette yaptırmıs hep ucretsız sen dıyodun ya devlet ucretsı yapmıyo dıye o yaptırmıs canım bi iyice arastır istersen.bakırkoyde kadın dogum hastanesı varmıs orda yaptırmıs.

kız melisam nasıl zor geliyo evden çıkmak bugün arDIM EŞİMİ GELMİYİM BEN DEDİM ODA SÖYLÜYO ÇIKALIM DİYE ŞU HAFTA SONU GELİYODA YEMİNLE ATIŞIYORUZKİ ÇIKALIM GEZELİM YÜRÜ DİYE YOK ÜZEİRMİ GİYMEYE ERİNİYORUM ÇOK HAKLISIN YÜRÜMELERİME BAŞLAMAM LAZIMDA PAZAR GÜNÜ GİTTİK MARKETE ZORLA BÖYLEE GELDİM AMA BANA SOR EVE ZOR ATTIM KENDİMİ EVİM EVİM DİYORUM FARKINDAYIM BEN BİR DELÜYÜM AMA ne yapayım gülüm zor geliyoo birde bugün biraz rahatsızlandım halsizlik var ağırlaştıkçaa nefesimde zorlanıyo kuzum birde biraz önce hafif lekelenme tarzında kan geldi öksürdüm zorlandımmı anlamadımki sabah özele gidicezz haberin olsun sonra sağlık ocağına öğlene kadar olmayabilirim merak etme emi gülüm

melisam her devlet hastanesinde yapılmıyo ama çoğunda yapılıyo bizim memlektteki hastane bile yaptı küçük şehir olmasına rağmen ama burda olamuyo e diğer hastanelerin yoluda uzak olduğundan özele gittik bizz doğrudur yani yaptırmıştırr hepsinde olmuyo işte renkli ultrasonda yapılmıyo mesela burda yaa araştırma yada özelde dedi bakıcaz şimdi özellerde 300-350 civarı diye okudum kk ama bakacağızz yarın doktorda iştee

Tamam canımcım sen oglen gelene kadar bende evı temızler cayımı demler senı beklerım cok gec kalna emı gulum.
Allah sllah neden leke geldıki yarın kesın doktoruna sole olurmu canım ihmal etme aman deyım.sızın devlet te olmuyo he ulen sansına tukureyım senın heheyttttttt)
Olsun saglıklı olsunda masraflı olsun muhim deyıl.hadı ısın rast gıtsın canım yarın gorusurus işler gucler baslıcak tvye gecıyorum optummmmmmö

niye kan geldi acaba ya 24 haftalıksın bide,çabuk gelin kızlar haber verin ölcem meraktan.umarım dr a gitmissindir byzglm.bende bugün bebeğimin kalp at5ışlarını duycam akşam 5te randevum.bugün biter mi bilmiyorum.gece bile rahatça uyuyamadım,korkuyorum kızlar.ne olur dua edin bizim için.
melisa bende kalp atışları için 2 haftadır bekliyorum,garantilemek için bukadar bekletiyolar kuzucum merak etme. bide hangi dr lara gidiyosunuz kızlar ya memnunmusunuz.

canım aklına kotu bişi getirme kese ni görmiüşsün kalp atslarınıda duyarsın iki hsafta gecmiş cunku. bak rahat ol ben ilk gebeligi ogrendigimde aklıma hemen dısa gebelik geldi kotu düşününce kotu oluyo bak doktor düğphelendi sonra degildir dedi ama ne biliyim keseyi görene kadar bendde rahat olamıcam. ben safa hastabnesi hayrettin beye gidiyorum yaslı bi adam ve dehset yogun.
ama sanırsam bayramdan once bi acıbademe giderim diyorum bakalım degerim yükselir gibi geliyo bana 23u gibi 1000 i gecmezmi . benim doktor bayramdan sonra gel dediydi ya kalp atısınıda duymak içinmi nedir anlamadım ama dayanamıytorum ya düşünmemeye calısıyorum pozitif düşünmek istiyorum ama arada aklıma geliyo üzüyo beni bu keseyi görememek. hayırlısı insallah. sende aksama kadar için içini yemesin rahat ol belki küçük diye iyi duyamöazsın bi hafta sonra yine cagırır duymak i,çin canımcın sen rahat ol bak kafana takma sakın.

selam kızlar ben geldm karnım küçülmüş gibi aynı aşşa doğru küçülmüş gibi

ben geldim melisamm ancak geldim vallaha balım özele gittik bekledik bakıldım sonra geldik sağlık ocağına ordada baya uzun sürdü kalp atışlarını idnledik aşımı yaptırdım idrar tahlili tansiyon derken evdeyim ama yoruldum heee melisam kzızını hazırla bak oğluşuma alıyorum ona göreeerkek dedi gülüm bu sefer doktor demeden ben gördüm bacak arasını vee erkek dedim erkek dedi kızım döneklik yaptı irkekim geliyyo kanamayı sordum canım yaa ben biraz iş yaptım 2 günönce mutfak camını yavaştan sileyim dedim o güğn karnım baya ağrıdı ertedi günde haiff leke geldi doktorda ilişki bile yasak herşey normal suyun falan ama ilişki zararlı olur erken doğuma nedeni olur dedi sıkıntı yok 690 gr 31.5 boyu varr kiloso biraz tombililk böyle giderse havada bulut normal doğumu unut moduna geçicem

hoşgeldin canım vallaha ben şöyle söyliyim mutfağımın camını sileyim dedim yavaştan hani ters hareket etmedim ama otur kalk demekki baya karnımı zorladı dünde hafif lekelenme oldu ondan oldu sanırım doktorda ilişki bile yasak dedi sıkıntı yok herşey normal ama bebek baya büyümüş ilişki erken doğuma neden olabilir dedi seninde daha 6 haftalık minnak bebeişin haa kuzum Allah sağlıklı sihhatlı hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla laırsın kucağına inşş korkma sakın keseyi görmüşün sıkıntı olmaz sen ilk 3 ay yapman gerekenleri yaap korkunolmsın emi canım dualarımız sneinle gelince haber et olurmu merakta bırakma bizi kuzum

bnde anlamadımki cnm ya h.bulduk hani düne bakarak karnım küçk gibi yok cnm gitmedikk

canım herhangi bir rahatsızlığın karın kaısk ağrın varmı bence bekelme git bir doktora küçülmüş diyosun bir anormallik olmasın balım neden külüsünki sadece aşağı doğru iner oda doğuma yakın olur yani senin dahaa var Allah korsun git bir bakıl bencee

hiç bi ağrım yok cnm aşşa doğru inmş gibi sanki

hiç bi ağrım yok cnm aşşa doğru inmş gibi sanki

canım sen bir git doktora bence bekleme lütfen birşey olmasa bile içimiz rahat olur ne olur ne olmaz anlamdımki nasıol olurr ne desem yalan olurr en iyisi doktora görünmek gidebilme imaknın varmı eşin gelebilirmi işten

tmm cnm eşimle bi kouşumm nedicek öptmmm hber verirm işte edşim arıyım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…