Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kesinlikle doktorun çok etkisi var hastasına karşı hem anlayışlı hemde teselli etmesi lazım inşallah iyi haberlerle gelir

kesinlikle doktorun çok etkisi var hastasına karşı hem anlayışlı hemde teselli etmesi lazım inşallah iyi haberlerle gelir

evet canım ben doktrumu özele değişmöem vallaha inş hayırlı haberlerle gelsin melisam inşş:18::18:

eminem birde şu resnkli ultrason varya onu nerelerde kaça çektiriyolar sen biliyomusun balım özele gidince girişe ödediğin parayla çekildiğini söylüyolar böyle birşey varmı balım

kıslar merhaba eminemmmmmmmmmmmm elifim
detaylı ultrosonda once göbekten sonra vajinadan baktılar hiç bişi gözükmedi. raporunda söle yazmıs rahim duvarı kalınlasmıs kese gösükmüyo ama dıs gebelik de gözükmüyo diye.
kanım 64 den 486 ya yukselmıs doktor dedi ben sana dıs gebesin demedim sen su an gebesin beklicez zaten deger 1000 i gecmeden kese gözükmez dedi sen normal hayatına devam et bayramdan sonra gel degerin yukseklir kesen gözükür dedi moral verdi bana. umarım dedikleri dogrudur ya.

demekki senin yumurtlamam benim hesabımdan bayagı sonra olmus yanı gec dollenme olmus dedi. ole iste insallah bı sorun coıkmaz ben bu hamileligimi ilk ogrendigimden beri dıs gebelik <zaklımdan cıkmadı hiç korktugum basıma gelmez umarım

melisammmmmmmmmmmmmm ne oldu anlat kuzum öldüm meraktan:18::18:

eminem birde şu resnkli ultrason varya onu nerelerde kaça çektiriyolar sen biliyomusun balım özele gidince girişe ödediğin parayla çekildiğini söylüyolar böyle birşey varmı balım

hiç bir bilgim yok elifimm :44:
ben doğum yaapalı 6.5 yıl oldu ozaman bukadar yaygın değildi renkli ultrason:26:

ben sana ne dedim hee bacım ben taa ilk gün kanın sonucundan geç döllenme dedim kendimede eşimede ama sana demedim takıcaksınb diye bildiğimden seninde benim gibi aramızda sadece 4 sayı var yani 60-64 kuzucm bakö sanada bana dediğini dmeiş rhaim kalınlaşması ben sonrasında gittiğimde bile görünmüyo dedi yeni oluşuıyo dedi seninde öyle oldu gülüm benim hadi gözün aydın olsun bak kan değerinde süper artmış daha dertlenme anlaştıkmı balısı

çok şükür canım değerinde yükselmiş bence korkulacak birşeyy yok rabim sağ salim kucağına almayı nasip etsin takma kafana

kıslar doktorum kotu degil aslında kapasitesinin üstünde o kadar hastaya bakıyo ki cok ilgilenemiyo sanırım benim acımdan ole yanı bide bak bu ultrosonla kana git dedi ya dedim ogleden sonra ameliyatınız varmı sonuc göstermek için yok dedi gel dedi. 3.30 da sonucları aldım hoppa doktoktor ameliyatta bi yarım saatte onu bekledim o kadar cok ameliyata giriyoki yakalamak cok zor onu ondan birazda degiştirmke istiyorum ama ta nerelerden gelen hastalar bvar bu doktor cok iyi diye iyi allah için ama işte dedigim gibi. cok zaman ayırmıyo hastalarımna folik asiti degiştirdik istedigimi içcem solgarın folacin i. elevitte 3 aydan sonra verecem dedi. ole işte dua edin bana ki degerim artsın bayramdan sonra gözüksün artık benim sıpa tam dayaklıkmıs ya nasıl uzuldum ben simdi bayram gecene kadar tetikte olurum rahat edemem.

çok şükür canım değerinde yükselmiş bence korkulacak birşeyy yok rabim sağ salim kucağına almayı nasip etsin takma kafana

ben doğum yaapalı 6.5 yıl oldu ozaman bukadar yaygın değildi renkli ultrason:26:

anladım canım benim sağolsın belki bebek topiğinde konuşulduysa bilirsin demiştim tşk ediyorum gülümmm

anladım canım benim sağolsın belki bebek topiğinde konuşulduysa bilirsin demiştim tşk ediyorum gülümmm

ulen aklına geldide ne bastan demedin
essek arkadasaım benim boler daha mı iyi oldu elimde en az 10 soruyla gittim doktor kese gözukmuyop dedi sesim seyime kactı 3.5 atmaya basladım.
ay insallah gözükürde artık ya benim kafama takılan bişi var kan degerini iki günde bi olcmüyolarmı benimki niye cagırmıyo iki gün sonra gel demedi bayramı gecir ole gel dedi garantilemek istedi herhalde. yinede ne biliyim kafam karıstı ya. bide varya ailelelere sölediydik keske demeseydik su kedseyi görene kadar ya.

sımdi hersey normal sadece gec dollenme demi kıslar gözükecek kese demi.:44::44:

yokcanımya belki konuşulmuştur ama benim ilgi alanıma girmiyo
O yüzden aklımda kalmamıştır:44:

melisam iyi değil derken bende onu kasdettim hani ilgilenmiyo anlamındaa işte oda büyük sorun benimd ebundan önceki doktorum öyleydi girer girmezz soyun çabuk ne oldu hastalar bekliyo diyen cinsindendi iştee insan derdini bile anlatamıyo aslında işleri zor ama doktorluukda kolay dğeil onlar ne söylerse ona güvenip hareket ediyoruz o yüzden moralman destek olmaları lazım hele senin gibi pinpirikli bayeneedelü bacım bende rahatlık vardıki dedim ben o anları bir daha yaşıyorum yani dejavu oldu gııı korkma sneinki gayet sağlıklı birr mucüzee sende ona iyi bak şu sigarayı vee fazla gezmeleri acııkk tirkediver emi gülümmm

gözükücek tabii kızmmmm anası gibi inatçı çıktı sadece
Ama bayramdan sonra keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…