cnm dkkat etkendne ya alh korusun
elifimm ya göbeğin çıktımı bnm baya çıktı ya banyo yaparken vajina temizliğini yaparım ççokk zorlanıyorum göbektenn aşşa göremiyorumm nasıl yapıcam bcm bn bu göbekten göremiyorum
bende pişman oldum kevserim ama işte daha tövbe benim başıma böyle birşey gelmeden ben akıllanmıyprum huyum bu ama daha el sürmem yani o korku bana yetti gülüm allaha emanet bebeklerlimiz
hemde nasıl çıktı gülüm yaaa sorma benimde sanki 7 -8 aylık gibi duruyo baya bir göbeğim büyük aynı dertten bende yakınıyprum ayna aldırdım ben büyük alıyorum onu karşıma öyle biraz kanayarak biraz yolarak ancak kıvama getiriyorum kevserim yaa görmek mümkün değil yani
sen dedinki nasılsa tekhlikeli 3 ay gecti tamam garı ben artık camda sılerim bayram temizlgimide yaparım bişi olmaz gari diye rahat davrandın demi elifim essek elifim. Kapanıs bugunmu partımı var evde
anladım cnm a neyapcaz bz böle yaa çözm bulmak lazım ya aynayla yapmaya çalıştım yapamadım ne olcak bakalım ya
anladım cnm a neyapcaz bz böle yaa çözm bulmak lazım ya aynayla yapmaya çalıştım yapamadım ne olcak bakalım ya
vallaha kuzum tek çare eşlere kalıyoda oda mümkün değil benim açımdan yaptıranlar oluyoda töbe ben hayatta el sürdürmem büyük konuşmıyımdaa ama çok zor yani bende pek beceremiyorum ama yara yırta kabataslak ne olursa yine şimdi iyide yaa dğuma yakın ne ederiz bilemiyorum dshada büyüyecek birde sürekli tmeiz kalmka lazımki ne olur ne olmaz ama bu gidişle zor görümüyo
kızz aynen öyle bacım yaaa dedimki hergün bir yeri yaparım camları kapıları iştee ama kalıverdim hee kapanış bugün didimde değil kapanış dnsöz kıyafeti giysem atlasam adamın boynuna vallaha atar beni doktrdan ekndi kulaklarıyla duyduki daha vallaha yapmaz gelmez hoş bu göbekle dansöz kıyafetide pek seksü durmaz ama olsunaman melisam fenamı işte bundan sonra düz duvara tırmanırr gariii diyorum eşimeki bizim evde 10. kat artık asansörü kullanmazsın bir bakmışım balkondan içeri lap diye girmöişşin bu gidişle orayı bile tırmanacağı beziyo kaç ay düşünsenee
hıımmm anlatınca baya bir güzel geldi banada defne yaprağıda olmazsa olamzı diyolar çok güzel koku tat veiyomuş izleidpim kadarıyla yemedim hiç ama ellerine sağlık bee gülüm şimdiden afiyet bal şeker olsun ama bak dikkat et hamileikdede her balık yenmiyo aklımda pek değil ama somon bilmem ne dr onalrı bulayımda kılıç balığı falan ben buraya ekelrim olurmu yaa bende bilemiyorumki iyi değil diyen var birşey olmuyo diyende var ama işte bendekide korkudan yani yanaşöadım alttanDOMATES BİBER VE KURU SOGANDNA Bİ SALATA GİBİ HAZIRLICAM ALTA onları koyacam uste palamut fileto kestirdim ustede tekrar salatasını defne yapragı karabiber tuz ve limon bakalım nasıl olcek ben palamutu pek sevmem ya omega 3 u fazlaymıs onun. ya pazartesi o kadar kurcaladılar beni ya vajinal muayene ettiler belki lekelernme olur dedim ya bişi gelmedi allajhtan. ya kıslar herkes diyo ya ilk 3 ay vajinal muayene yaptırmayın diye halbuki tam tesriymiş ilk üç ay ordan 3 aydan sonrasi göbekten yapılırmıs cünkü şilk keseyi görünceki kac hafgtalık oldugu ver,iisi dogru olması gerekiyomus. net bi sekilkde 6 haftalıksa göbekten 4 yada 5 yada farklı cıkabiliyomus. ama vajinadan net gözülküyomus. ilerdede gelisimi ileri yada geri dememek için.
kac kilo aldın sen kevdser kacla gebe kaldıydın. len gidin kuafore ya. ben lazere gidiyodum yarı yarıya azalmıstı keske devam edip bitirteydim ya rahat oluyo ole . ama bende kuafore giderim gari ugrasamam vallahı gecen eldivenle aldım tamamen temzilendi sandım rahat rahjat actım doktora eve gelip bı baktıydımki ooooooooooo görmedigim bişiürü kıl varmıs len resil oldum
hıımmm anlatınca baya bir güzel geldi banada defne yaprağıda olmazsa olamzı diyolar çok güzel koku tat veiyomuş izleidpim kadarıyla yemedim hiç ama ellerine sağlık bee gülüm şimdiden afiyet bal şeker olsun ama bak dikkat et hamileikdede her balık yenmiyo aklımda pek değil ama somon bilmem ne dr onalrı bulayımda kılıç balığı falan ben buraya ekelrim olurmu yaa bende bilemiyorumki iyi değil diyen var birşey olmuyo diyende var ama işte bendekide korkudan yani yanaşöadım alttan
:Allah snein işyiliğini versin kızz öldüm gülmekten demek eve geldinki üffffffff hadi biz göremiyoruz da kalıyo sen nasıl yaptın bacım neyse aman ne hallerde gidenler varr dert etme imajım o dersin doktra
delü bacum seni ben bilmemmi sen camla kalmazdım. bana bak benim camlarda fena haftaya yardıma gelde halledek kıs
olsun etine dolgıun kadınlardada dansoz kıyafeti seksu durur kıs. abooooooooooooooo aslında gıcıklıgına seksu giyinip kocayı bilmem gari catıya kadar tırmandırman lazım. al kıs bi kadın al yaptır bizden kıymetlimi bacım.
kac kilo aldın sen kevdser kacla gebe kaldıydın. len gidin kuafore ya. ben lazere gidiyodum yarı yarıya azalmıstı keske devam edip bitirteydim ya rahat oluyo ole . ama bende kuafore giderim gari ugrasamam vallahı gecen eldivenle aldım tamamen temzilendi sandım rahat rahjat actım doktora eve gelip bı baktıydımki ooooooooooo görmedigim bişiürü kıl varmıs len resil oldum
cnm bnm ya alem sn kuaföre hiç gitmedimmm 7 kilo aldım görmeiyorum önümü valla
kevserim bende 6 kilo aldımvallaha bakalım kaç kioya gelicem sinir basıyo ama neyseee zayıfım ben zayıf tığ gibiyim kalın numara tığğ bende hiç gitmedim kuaföre gitmemde anam dayanamam ne eldivene nede ağdayaaa :26:
anyenn cnm valla bn şişe döndüm 10 numara en kalın şişe döndmmm bnde gtmedim kuaföre eldivenle de almadım dayanammmmm
inş doğumdan sornra hemöen verebiliriz güüm yaaa sonrasıda emzirmek falan çokda sanmıyrum öyle hemen eski kilolaya dönebilceğimizi ama iştee bu haldede kalmayız sanırımisim ne düşünüyosunuz şimdi gülüm kesinleştimi
inşş cnm bnm ya bnde sanmıyorum cnm şimdilik zeynep dyruz ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?