- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
ulen aklına geldide ne bastan demedin
essek arkadasaım benim boler daha mı iyi oldu elimde en az 10 soruyla gittim doktor kese gözukmuyop dedi sesim seyime kactı 3.5 atmaya basladım.
ay insallah gözükürde artık ya benim kafama takılan bişi var kan degerini iki günde bi olcmüyolarmı benimki niye cagırmıyo iki gün sonra gel demedi bayramı gecir ole gel dedi garantilemek istedi herhalde. yinede ne biliyim kafam karıstı ya. bide varya ailelelere sölediydik keske demeseydik su kedseyi görene kadar ya.
sımdi hersey normal sadece gec dollenme demi kıslar gözükecek kese demi.:44::44:
şimdide benim gülmekten kaçacak şeyim uleynn delü sana birşey deniyomu dedim şimdi desem aklı karışıcak belki değildir kese gözükür o şekilde derim hatta dün gecede dedim desemmi diye dedim yok zati korkuyo demiyim ama korktuğumda geldi başıma vaşlaha bak sen bana güven sana yemin ederimki çok rahatlıklasöylüyorum sneinki sağlıklı gebelik keseyide ancak bayarmdan sonra görebilirsin bak diyorum snein şuan 4 haftalık bayram sonrası 6-7 haftalık olduğunda görüceksin kalp atışınıda duyup geliceksin emin ol ayrıca kanı ilk başlarda istiyolar ama bildiğim kadarıyla her doktor istemiyo bendedndde istememişti ben gittim yaptırdım 2 gün sonraa onda sıkıntı yok takılmasın aklına emi