Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

şimdide benim gülmekten kaçacak şeyim uleynn delü sana birşey deniyomu dedim şimdi desem aklı karışıcak belki değildir kese gözükür o şekilde derim hatta dün gecede dedim desemmi diye dedim yok zati korkuyo demiyim ama korktuğumda geldi başıma vaşlaha bak sen bana güven sana yemin ederimki çok rahatlıklasöylüyorum sneinki sağlıklı gebelik keseyide ancak bayarmdan sonra görebilirsin bak diyorum snein şuan 4 haftalık bayram sonrası 6-7 haftalık olduğunda görüceksin kalp atışınıda duyup geliceksin emin ol ayrıca kanı ilk başlarda istiyolar ama bildiğim kadarıyla her doktor istemiyo bendedndde istememişti ben gittim yaptırdım 2 gün sonraa onda sıkıntı yok takılmasın aklına emi

yokcanımya belki konuşulmuştur ama benim ilgi alanıma girmiyo
O yüzden aklımda kalmamıştır:44:
anladım canım benim tşk ediyorum bitanem
saol minnosum ya gel len bi seni dovem ozlemisim senide seni pataklamayıda

gözükücek tabii kızmmmm anası gibi inatçı çıktı sadece
Ama bayramdan sonra keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle

bak aklın yolu birr hay ağzına sağlık eminem bende aynısını didim şimcikkk

kıslar doktorum kotu degil aslında kapasitesinin üstünde o kadar hastaya bakıyo ki cok ilgilenemiyo sanırım benim acımdan ole yanı bide bak bu ultrosonla kana git dedi ya dedim ogleden sonra ameliyatınız varmı sonuc göstermek için yok dedi gel dedi. 3.30 da sonucları aldım hoppa doktoktor ameliyatta bi yarım saatte onu bekledim o kadar cok ameliyata giriyoki yakalamak cok zor onu ondan birazda degiştirmke istiyorum ama ta nerelerden gelen hastalar bvar bu doktor cok iyi diye iyi allah için ama işte dedigim gibi. cok zaman ayırmıyo hastalarımna folik asiti degiştirdik istedigimi içcem solgarın folacin i. elevitte 3 aydan sonra verecem dedi. ole işte dua edin bana ki degerim artsın bayramdan sonra gözüksün artık benim sıpa tam dayaklıkmıs ya nasıl uzuldum ben simdi bayram gecene kadar tetikte olurum rahat edemem.

emine kaçaarrr
tonla iş beni bekliyo ama ben burda lak lak yapıyorummm

tama gülüm ma bugun 1 den bu yana sıgara fosur fosur gitti vallahı 3 dene yuvarlamısımdır
kıs ben hiç bole pinpirikli degilimdir aslında ne bilityim duydugumdan beri ya dıs gebelikte deyip durdum korku yapattım kendime bugunde cıktı gibi bişi ya. aman beklemekten baslka care yok. ya 30 31 i gibi gel dedi ya ben 24 gibi acıbademe yada baska ozel muayenesi olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum. doktorumuda degiştirmek istiyorum evet ben ugrasamam bunu yogunluguyla bakalım bi kese gözüksünde doktora sonra bakarız

elifim benimde yemek yapmam lazım canım saol destegin için canım benim.
kabak var ondan bişiler ureteyim kabak yemegini hiç ama hiççççççççççççççç sevmemde.

yarında gezcem söz sonra evdeyim bi kac gün
moralim bozuldu ya ablam taksimde bulusalım dediydi

bugün atalım artık olurr stres yaptın ama bundan sonra yapmamaya çalış melisam ee kolaymı balım annelik buu olduğunu bilipdee yok olduğunu düşünmemk bile insanı deli ediyo üzüyo canını yakıyo Allahım kimseye yaşatmasın o acıyı git bakalım gülüm kafana göre bulabilirsen maddi manevi içine sinerse değştirisin gülüm benim
elifim benimde yemek yapmam lazım canım saol destegin için canım benim.
kabak var ondan bişiler ureteyim kabak yemegini hiç ama hiççççççççççççççç sevmemde.
tmm canım bende çıkıyorum vallaha içim rahat etti ne demek gülüm benim destek oaşblidysem ne mutlu bana Allaha emanet mercimeğimiz korkma sen kabağı bende sevmem ama sana kolay gelsin artık kuzum benim
yarında gezcem söz sonra evdeyim bi kac gün
moralim bozuldu ya ablam taksimde bulusalım dediydi

hee tmm melisma olurr bende yarın sağlık ocağına gidicem çağırdılar aşım falan varr sonrada çarşambada özele gidicem belki yarında gidebilirim bir ihtimal eşim gelsin konuşalımdaa bakalım haer edeirm sende geldiğinde yazarsın çok yormamaya bak kendini öpüyorum ikinizide güüm benim hayırlı akşamlarr

hayırlı akşamlar elifcim senin yazdığın günaydını yeni gördüm kusura bakma. ben çalışıyorum ancak akşamları uğrayabiliyorum. bi konuda da yardımınıza ihtiyacım var aslında. benim 3 gün 4e kadar 2 günde 3e kadar dersim var. ve ben bu saate kadar hiçbişey yemiyorum nerdeyse. sabahları kahvaltı yapamıyorum öğleleri de hazır gıdalar oluyor hep yemek istemiyorum ama bugün bi arkadaşım yanlış yapıyorsun bebekte beslenme bozuklukları olur falan dedi çok üzüldüm ben onu düşünürken ona zarar mı veriyorum acaba? sizin beslenme düzeniniz nasıl nelere dikkat etmem gerekir?

selam kızlar ben geldm annnemlerdeym bn kendimi çok kötü hissediyorum neyapcamya ağlamak istiyorum durmadan

Bıde saglık ocagına bıldırmek lazım sonucu demı canım asımı yapıyolar bebe gıbı.allah allah bunu bilmiyodum ya.
Elifım yarın ozelide halkwtte gel kıs senınkının cınsıyetı benı deluuu ettı kıs hafı belli olsun artıkın.
Canım beynım hala kotu ya nasıl kotu olmusum
Bas agrusından duramadım bı minoset içrım vallahı benım sıpa daha cıkmadan canıma okumaya basladı ya.ya cok uzun zaman yokmu iki gunde bır ikiye katlamıyomu bu hcg degerı benım cumaya 1000 ı gecmezmı acaba nıye ole bayramdan sonra dedıki.ben nasıl 31 ıne kadar beklerım sabırrrrrr ve saglık baska bısı ıstemıyorm ben 24 u gıbı dayanamaz gıderım herhalde baska doktora ya.senın degwrın kackwn kese gozukmustu canım.

ne kusuru canım benim çalışltığını bilmiyodum ters zamana denk geliyoruz akşamları ben giremiyorum perşembe günleri vadi varken geliyorum birde tvde maç varsa giriyorum gülüm benim snein işin baya zormuş hazır yiyeceklerden uzak durun diyo doktorlar ama sen o saate kadar hiç birşey yemiyosun o dahada kötü bence ama hani benim düşüncem ne olursa olsun sabahları kahvaltını yap her sabah bir yumurta haşla yanında pekmezle 1 dilim ekmek bile yesen o sana yeter inanki zaten şu varr abur cubur yemek değil önemli olan sütünü yoğurdunu meyveni yemen mesela günlük yanına elma mandalina al iş yerinde mutlaka meyve saatin olsun sabahları süt iç çık sevmesen bile inan bana bunların vitamini gün boyu yemesen bile sana yeter birde hergün 3-5 tane fındık yada ceviz yee iş ortamındasın yapabileceğin tek şeyler bunlar öğlen yemeklerindede hepsimi hazır çıkıyo bilemiyorum ama çıkmadığı zamanlarda yee onu doktora sormak lazım ben bugün sağlık ocağına gidicem dur bir sorayım böyle bir durumda yemekmi yemmekmi diyee doğrusu onlar daha iyi bilirler en azından gelince ben sana yazarım gülüm olurmu ama dediğim gibi bu gibi beslenmelerini yaparsan en azından hiç yememekten abur cuburdan çok çok dahaa ötesinde iyi olurr sabah mutlaka yeee yememek bebeğin direncini düşürür ilk 3 ay değilki gülüm hani diyolart yaa anneden beslenmiyo diyee ama bu dönemde tam kaslarının gelişme zamanı büyüme zamanı akşamları yatarkende süt iç yoğurt yee bunlarr gerçekten birbir etkili gıdalar balım :26:

selam kızlar ben geldm annnemlerdeym bn kendimi çok kötü hissediyorum neyapcamya ağlamak istiyorum durmadan

kevserim canımm benim canını sıkma biliyorum kolay değil ne olursa olsun takılıyo kafana ama senin için önemli olan bebeğin gülüm bak eşin yanında destekçin o yüzden o kadını umursama bak olan sana oluyo bebeğine oluyo yazık değilmi annesi ondan kıymetli daha neyin var yapma gülüm lütfenn üzülmemeye çalış ne olurrrrr:26:

canım gittiğin doktorlar zaten direkt haber ediyolar sağlık ocağına ben ilk gittiğimde akşama beni arayıp gelmeniz gerek dediler birde dün aradıılar 2 de gitmişşiniz dedi hastaneye herşey normalmiş ama birde biz görelim aşı falan dediler işte gidicem bugün 1 de kuzum özele yarın gidicem çünkü hastaneyle sağlık ocağı terste kalıyo sağlık ocağı evimize yakın hastane uzak izin sıkıntı diyee onuda yarına yapıcazz yarın öğlede sonra gidicez nasip olursaa bende çok merake diyorum bacım yaaa vallaha inş hayırlısıyla kesin sonuç alırızda bende mağazalara atarım kendimikolaymı gülüm benim strese girdin sıkıntı ettin normaldir yani ama bundan sonra ilacıda içemmeye bak olurmu 6. haftadan sonra iyi dğeil içilmemesi gerek canım benim kan değerim ilk 60 çıktı 2 gün sonra 190 çıktı dahada baktırmadım keseyideee gördüüğümüzde değirmden hiç haberim yok gülüm ama dedğim gibi 6. haftadan sonraydı 6. haftaydım sanırım o zaman bile ancak işte yeni yeni görmüyo gibi birşeyi bende korktum yokmu deidm oda yeni oluyşuyo demişti bayramdan sonra gazarnti olur görmen gülüm banada 2 hafta sonrasına vermişti işte hemde kalp atışlarınıda duyarsın diyeee demiştir muhtemelen sıkıntı etme fıstığım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…