ulen aklına geldide ne bastan demedin
essek arkadasaım benim boler daha mı iyi oldu elimde en az 10 soruyla gittim doktor kese gözukmuyop dedi sesim seyime kactı 3.5 atmaya basladım.
ay insallah gözükürde artık ya benim kafama takılan bişi var kan degerini iki günde bi olcmüyolarmı benimki niye cagırmıyo iki gün sonra gel demedi bayramı gecir ole gel dedi garantilemek istedi herhalde. yinede ne biliyim kafam karıstı ya. bide varya ailelelere sölediydik keske demeseydik su kedseyi görene kadar ya.
sımdi hersey normal sadece gec dollenme demi kıslar gözükecek kese demi.:44::44:
saol minnosum ya gel len bi seni dovem ozlemisim senide seni pataklamayıda
anladım canım benim tşk ediyorum bitanemyokcanımya belki konuşulmuştur ama benim ilgi alanıma girmiyo
O yüzden aklımda kalmamıştır:44:
saol minnosum ya gel len bi seni dovem ozlemisim senide seni pataklamayıda
gözükücek tabii kızmmmm anası gibi inatçı çıktı sadece
Ama bayramdan sonra keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle
kısmm dömekk benimm işimmmmm
Gel bakalım yamacıma azıcık seviimm senniii
emine kaçaarrr
tonla iş beni bekliyo ama ben burda lak lak yapıyorummm
melisam iyi değil derken bende onu kasdettim hani ilgilenmiyo anlamındaa işte oda büyük sorun benimd ebundan önceki doktorum öyleydi girer girmezz soyun çabuk ne oldu hastalar bekliyo diyen cinsindendi iştee insan derdini bile anlatamıyo aslında işleri zor ama doktorluukda kolay dğeil onlar ne söylerse ona güvenip hareket ediyoruz o yüzden moralman destek olmaları lazım hele senin gibi pinpirikli bayeneedelü bacım bende rahatlık vardıki dedim ben o anları bir daha yaşıyorum yani dejavu oldu gııı korkma sneinki gayet sağlıklı birr mucüzee sende ona iyi bak şu sigarayı vee fazla gezmeleri acııkk tirkediver emi gülümmm
tama gülüm ma bugun 1 den bu yana sıgara fosur fosur gitti vallahı 3 dene yuvarlamısımdır
kıs ben hiç bole pinpirikli degilimdir aslında ne bilityim duydugumdan beri ya dıs gebelikte deyip durdum korku yapattım kendime bugunde cıktı gibi bişi ya. aman beklemekten baslka care yok. ya 30 31 i gibi gel dedi ya ben 24 gibi acıbademe yada baska ozel muayenesi olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum. doktorumuda degiştirmek istiyorum evet ben ugrasamam bunu yogunluguyla bakalım bi kese gözüksünde doktora sonra bakarız
bugün atalım artık olurr stres yaptın ama bundan sonra yapmamaya çalış melisam ee kolaymı balım annelik buu olduğunu bilipdee yok olduğunu düşünmemk bile insanı deli ediyo üzüyo canını yakıyo Allahım kimseye yaşatmasın o acıyı git bakalım gülüm kafana göre bulabilirsen maddi manevi içine sinerse değştirisin gülüm benimtama gülüm ma bugun 1 den bu yana sıgara fosur fosur gitti vallahı 3 dene yuvarlamısımdır
kıs ben hiç bole pinpirikli degilimdir aslında ne bilityim duydugumdan beri ya dıs gebelikte deyip durdum korku yapattım kendime bugunde cıktı gibi bişi ya. aman beklemekten baslka care yok. ya 30 31 i gibi gel dedi ya ben 24 gibi acıbademe yada baska ozel muayenesi olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum. doktorumuda degiştirmek istiyorum evet ben ugrasamam bunu yogunluguyla bakalım bi kese gözüksünde doktora sonra bakarız
tmm canım bende çıkıyorum vallaha içim rahat etti ne demek gülüm benim destek oaşblidysem ne mutlu bana Allaha emanet mercimeğimiz korkma sen kabağı bende sevmem ama sana kolay gelsin artık kuzum benimelifim benimde yemek yapmam lazım canım saol destegin için canım benim.
kabak var ondan bişiler ureteyim kabak yemegini hiç ama hiççççççççççççççç sevmemde.
yarında gezcem söz sonra evdeyim bi kac gün
moralim bozuldu ya ablam taksimde bulusalım dediydi
ben cıktım optum
bugün atalım artık olurr stres yaptın ama bundan sonra yapmamaya çalış melisam ee kolaymı balım annelik buu olduğunu bilipdee yok olduğunu düşünmemk bile insanı deli ediyo üzüyo canını yakıyo Allahım kimseye yaşatmasın o acıyı git bakalım gülüm kafana göre bulabilirsen maddi manevi içine sinerse değştirisin gülüm benim
tmm canım bende çıkıyorum vallaha içim rahat etti ne demek gülüm benim destek oaşblidysem ne mutlu bana Allaha emanet mercimeğimiz korkma sen kabağı bende sevmem ama sana kolay gelsin artık kuzum benim
hee tmm melisma olurr bende yarın sağlık ocağına gidicem çağırdılar aşım falan varr sonrada çarşambada özele gidicem belki yarında gidebilirim bir ihtimal eşim gelsin konuşalımdaa bakalım haer edeirm sende geldiğinde yazarsın çok yormamaya bak kendini öpüyorum ikinizide güüm benim hayırlı akşamlarr
hayırlı akşamlar elifcimsenin yazdığın günaydını yeni gördüm kusura bakma. ben çalışıyorum ancak akşamları uğrayabiliyorum. bi konuda da yardımınıza ihtiyacım var aslında. benim 3 gün 4e kadar 2 günde 3e kadar dersim var. ve ben bu saate kadar hiçbişey yemiyorum nerdeyse. sabahları kahvaltı yapamıyorum öğleleri de hazır gıdalar oluyor hep yemek istemiyorum ama bugün bi arkadaşım yanlış yapıyorsun bebekte beslenme bozuklukları olur falan dedi çok üzüldüm ben onu düşünürken ona zarar mı veriyorum acaba? sizin beslenme düzeniniz nasıl nelere dikkat etmem gerekir?
selam kızlar ben geldm annnemlerdeym bn kendimi çok kötü hissediyorum neyapcamya ağlamak istiyorum durmadan
Bıde saglık ocagına bıldırmek lazım sonucu demı canım asımı yapıyolar bebe gıbı.allah allah bunu bilmiyodum ya.
Elifım yarın ozelide halkwtte gel kıs senınkının cınsıyetı benı deluuu ettı kıs hafı belli olsun artıkın.
Canım beynım hala kotu ya nasıl kotu olmusum
Bas agrusından duramadım bı minoset içrım vallahı benım sıpa daha cıkmadan canıma okumaya basladı ya.ya cok uzun zaman yokmu iki gunde bır ikiye katlamıyomu bu hcg degerı benım cumaya 1000 ı gecmezmı acaba nıye ole bayramdan sonra dedıki.ben nasıl 31 ıne kadar beklerım sabırrrrrr ve saglık baska bısı ıstemıyorm ben 24 u gıbı dayanamaz gıderım herhalde baska doktora ya.senın degwrın kackwn kese gozukmustu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?