Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim melisamm ancak geldim vallaha balım özele gittik bekledik bakıldım sonra geldik sağlık ocağına ordada baya uzun sürdü kalp atışlarını idnledik aşımı yaptırdım idrar tahlili tansiyon derken evdeyim ama yoruldum heee melisam kzızını hazırla bak oğluşuma alıyorum ona göreeerkek dedi gülüm bu sefer doktor demeden ben gördüm bacak arasını vee erkek dedim erkek dedi kızım döneklik yaptı irkekim geliyyo kanamayı sordum canım yaa ben biraz iş yaptım 2 günönce mutfak camını yavaştan sileyim dedim o güğn karnım baya ağrıdı ertedi günde haiff leke geldi doktorda ilişki bile yasak herşey normal suyun falan ama ilişki zararlı olur erken doğuma nedeni olur dedi sıkıntı yok 690 gr 31.5 boyu varr kiloso biraz tombililk böyle giderse havada bulut normal doğumu unut moduna geçicem
iyi iyi herbişi yolunda gitmiş essek kafalı kızım az digilsin ha doktordan gelince soluyon he tam dayaklıksın dobverim seni cam silmeyi unut kuzum ya bak zarar verecen bebişe simdi cezanı cek ilişkiyi yasakladı doktorun he
arada bi ilşki vardıo onuda cam silerek sıgfırladın delu kıs. arada bi kadın tut tamam işte bende bu aralar kadın alacagım bayram temizlgi için ortalık fena. kıs bi süpürdüm sildim oldum yorgunluktan dusakabin canım cok kirec kaplamıs onları cifledim toz almak kaldı onuda aksam üzeri yaparım gari.
seninn kan geldigi içinmi ilşkiyi yasakladı kıs cünkü 3 ayıda atlkattın yanı niye ole dedikli.
kusum nedir sendeki cam silme askı anlamadım ditti he. benimkileri bi gorsen dısarı gözükmüyo artıkın. tombalak geliyo he tamam bacım ben kıs yapıyım barıde dünür olak. zati tulumuda aldım benim kese gözükmeden tulum aldım ya la.
canımcım ben bi dısarı cıkıyım balık alıp döneyim cayı demler gelirim en fazla bi yarım saate emi gülüm burda ol he.
hee sorma kuzum vallaha korktumki sorma eşime bile diyemedim zaten geldi silmişim perdeler yok hem takıyo hem kızıyo değil elleirmi ayakalırımı yapıştırayımmı imdi diyo hiç gözükmese ne olcacak diye senden bebeğimizden önemlimi dedi bende alındım o gün moralimi bozdu sonra oda pişman oldu aldı beni göğsüne yatırdı yüzümüe gülüyo bilyo inatklaşsa daha beterini yapıcam diyee ama pişman oldum yani balkon camlarıda varyaa ona karnımın üzerine durarak sildim göbek dleiğim sızladı ağrıdı resmen eşimede onu sonradan dedim o gün hiç tekemelmedi melisam gece yattık eşiminde eli benimde bekliyoruz oyandadı rahat ettik iki ağladım rahatladım ders oldu kadın alıcamda canım biraz daha geçsin deidm güyaa idare etsin deidm ama yok kalsın batsın vallaha hee yaa ben değilde eşime yazık oldu o konudaa 8 ayına kadar diyodum ben şimdiden deyince eşime bir baktım doktorun yanında aynen böyleegülüyo manyak diyo çıkınca neden bakıyosun öylee doktorda yanlış anlayacak dedi güldm bendee hayırlısı gülüm Allah razı olsunki eşimden anlayışlı
şakasına deidmki neyse akşama bir veda partisi edekdekapanış olsun yok diyoo olmaz bitti artık sabır edecek banane aman gülüm sende birgüne sığıştırma bekle dinlenerek yap bvallaha sonra biraz ağrı olunca vicdan azabından geberdim ben bugün rahatladım yabni sende dikkat et melisam aman hee sen tatulumuda aldın artık kıza hazırldaın kendini bende oğluma istiyorum Allahın emri ilee verdinmi gııı
hee hee kapanış sorma melisamm ne edecen adam yedi ayvayıı zaten hamile kaldım kalalı nadirleşti birde tamamen olunca biemiyorum artık kaç ay ne yapacakk sabreder etmesinede nasıl görcezzzkapanıs partisi haaaaaaaaaaaa buda eyiymiş
slm kzzlar ben geldmm gene elifim görümcemle fln konuştum korkma dedi er değiştirmiştir dedi vede kan gelmedikçe hareket ettikçe sorun yok cnm dün gece bzmm kız çok oynadı demek ki yer değiştirrdii
hee hee kapanış sorma melisamm ne edecen adam yedi ayvayıı zaten hamile kaldım kalalı nadirleşti birde tamamen olunca biemiyorum artık kaç ay ne yapacakk sabreder etmesinede nasıl görcezzzkapanıs partisi haaaaaaaaaaaa buda eyiymiş
slm kzzlar ben geldmm gene elifim görümcemle fln konuştum korkma dedi er değiştirmiştir dedi vede kan gelmedikçe hareket ettikçe sorun yok cnm dün gece bzmm kız çok oynadı demek ki yer değiştirrdii
kevser senmi gelsdin kıs göremedim ya bebekl isteyenlere yazıyodum moona bişi soruyodumda kusura bakma gülüm nasılsın.
hee geldide şimcik yok sanırım karnım küçülmüş aşağı doğru inmiş sanki dedide beni biraz korkuttu ama görümceleri belkde bebek yer değiştirmiştir deemiş melsam alınmı balıkları kızz hamsimi aldın
burdayımm balım bakınıodum öle sen neyapıyosun kanamanmı oldu senn cnm
kevsercik nasıl göbegin kuculmus len su uyuz göriümcenmi dedi len seni panıkletmek için demesin essek kadın.
baktım açıksında altta adın yazmadı gülüm hee yaa biraz ufaktan olduda bugün yok çok şükür sıkıntıda çıkmadı ama iştee benim azgınlığım durmadım işyaptım ondan oldu sanırımburdayımm balım bakınıodum öle sen neyapıyosun kanamanmı oldu senn cnm
hıım fırında buğlamadan başka yapamdım ama merak ederim açıkçasıda tuttaram diye cesaret edemiyorum gülümyok gülüm ya palamut aldım ablam bi tarif anlattıydı fırında yapcam.
yok bacım yok örümcesi birşey yoktur korkma dmeiş yanlış anlaışldı:18:kevsercik nasıl göbegin kuculmus len su uyuz göriümcenmi dedi len seni panıkletmek için demesin essek kadın.
Elifim ya canınımı cektirdim kıs hamsiyi sorduguna göre tuh ya kıs ben hiç hamsi aslmıyom ya istavrit cupra levrek alırım genelde arada conekop ama hjamsiyle ugrasmak cok zor ya köfte gibi yapıyolalr super oluyoda ne biliyim zor ya.
baktım açıksında altta adın yazmadı gülüm hee yaa biraz ufaktan olduda bugün yok çok şükür sıkıntıda çıkmadı ama iştee benim azgınlığım durmadım işyaptım ondan oldu sanırım
hıım fırında buğlamadan başka yapamdım ama merak ederim açıkçasıda tuttaram diye cesaret edemiyorum gülüm
yok bacım yok örümcesi birşey yoktur korkma dmeiş yanlış anlaışldı:18:
yok yok gülüm çekmedi vallaha ben balığı sevmem zati de bakma mecburi yiyoum dünde benim eşim almış palamut geitrid unuttum dılşarda kokmuş hopp çöpe attım bugünd ehamsi alıcak bende temizlemesini sevmiyorum ama sağolsun temizlemeside pişirmeside eşime ait ama hakikaten zor iş yaaa o temizlemsei geçen gün bir kere ben temizldeim eşimin başı ağrıyodu uyuudu kaldı ona kalmasın dedim ama deli oldum vıcık vıcık