• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Merhaba kızlar çık şükür 19 şubatta spinal sezeryanla doğum yaptım lohusa dönemim çok kötü geçti annemin acısı yüreğimdeydi hergün ağlıyordum şimdi hala ağlıyorum ama annecim rüyama gelip beni öpüp kokluyo ve kusuyo ağladığım için süt veriyosun üzülme diyo.veeeeeee Muhammed Mert'ime gelince dünyanın en muhteşem duygusu çok pinpirik ve çok bağlı bi anneyim bu arada eşim muhteşem derecede destek bana hem annem konusunda hem Bebek konusunda 2,5 olduk ve herkes diyor ki bu Bebek öokkkk yakışıklı korkuyorum nazar değecek diye eşimle kısa bi Mersin tatilinyaptık bebeğimizle iyi geldi bebeğimin gözlerimin içine bakıp gülümsemesi sesler çıkarması beni hem Mutlu ediyor hem ağlatıyor Rabbim korusun bebeklerimizi evlatlarımızı Elif'im şifremi unutmuştum bugün hatırladım

Herkese selamlar
Findigim masallah oglusa buyumus bile rabbim size bagislasinnn
Kevsercim rabbim gonlune gore versin
Elifimide opeyimmmm:)

Merhaba kızlar çık şükür 19 şubatta spinal sezeryanla doğum yaptım lohusa dönemim çok kötü geçti annemin acısı yüreğimdeydi hergün ağlıyordum şimdi hala ağlıyorum ama annecim rüyama gelip beni öpüp kokluyo ve kusuyo ağladığım için süt veriyosun üzülme diyo.veeeeeee Muhammed Mert'ime gelince dünyanın en muhteşem duygusu çok pinpirik ve çok bağlı bi anneyim bu arada eşim muhteşem derecede destek bana hem annem konusunda hem Bebek konusunda 2,5 olduk ve herkes diyor ki bu Bebek öokkkk yakışıklı korkuyorum nazar değecek diye eşimle kısa bi Mersin tatilinyaptık bebeğimizle iyi geldi bebeğimin gözlerimin içine bakıp gülümsemesi sesler çıkarması beni hem Mutlu ediyor hem ağlatıyor Rabbim korusun bebeklerimizi evlatlarımızı Elif'im şifremi unutmuştum bugün hatırladım

Findigimm gozumuz aydin almisssin saglikla kucağına sende gordun nu guzel.gunleri inan.senin adina rabbim anali babali buyutsun ins hayirli evlat olsun kjzumuza maasallahhhhhh nazarlardan korusun Allahim :nazar: uzulmemeye calis desemde bos anneninnacisi.hic.gcmeyecek zaman sadece ilac olucak rabbim anneni aldi ama melegini nasip etti cok sukur iyi bak kendine kuzuma ikinizide kocaman opjyorum sormak istediğin seyler olursa biz burdayiz.kuzum:KK15:

Slm kızlar nasılsınız havalarda ısınmaya başladı şok şükür bizde büyüyoruz şükürler olsun artık çıkıp gezebiliriz ilk Zaman'lar başını yıkamaya beslemeye korkuyordum şimdi alıştım artık

Slm kızlar nasılsınız havalarda ısınmaya başladı şok şükür bizde büyüyoruz şükürler olsun artık çıkıp gezebiliriz ilk Zaman'lar başını yıkamaya beslemeye korkuyordum şimdi alıştım artık

Findigim ilkler.korkular git.gide tecrubelere dogru gidiyosun alisiyosin cikin gezin benim yaptigom givbi sakin eve hapsetme kendini bende sinir aldi basini gitti o donemlerde uykusuzluk yorgunluk derken kendimi yeni topladim.sayilir bu arada gazi varmi pasamin uykusu nasil op kuzumu yerime

Yok cnm çıkıyoruz geziyoruz eve tıkılmıyoruz eşimde gezmeyi sevdiği için geziyoruz.yarın kısmetse fotoğraf çekimimşz var hazırlık yapıyoruz ben eşim ve oğluşum gaz konusuna gelince daha iyi gibiyiz ilk başlarda çoktu uykusuzluğum var eşim sağolsun tek sıkıntım Annemin yokluğu o kadar heyecanlıydı ki doğumum yaklaştıkça çok seviniyorfu tam 29 gün var aramızda annemin ölümüyle doğumum arasında çookkk zoorrr

Yok cnm çıkıyoruz geziyoruz eve tıkılmıyoruz eşimde gezmeyi sevdiği için geziyoruz.yarın kısmetse fotoğraf çekimimşz var hazırlık yapıyoruz ben eşim ve oğluşum gaz konusuna gelince daha iyi gibiyiz ilk başlarda çoktu uykusuzluğum var eşim sağolsun tek sıkıntım Annemin yokluğu o kadar heyecanlıydı ki doğumum yaklaştıkça çok seviniyorfu tam 29 gün var aramızda annemin ölümüyle doğumum arasında çookkk zoorrr

Canim benik oyle iyi anliyorumki annenin yoklugu cok taze ama zaman gecsede ihtiyaç hep duyuluyo heleki anne olunca daha cok muhtacsin ben neler cektim bi bilsen nasil aradim ji yillar gecmesine ragmen cok agrasif cok sinirli bi annenoldum zaman zaman benimde esim tek destekcimdi sukurler olsunki hala oyle yoksa oldururdim jendimi o psikolojiyle cok zor cokk rabbim canimiza saglik yavrilarimiza hayirlinomurler nasip etsin bizde artik anneyiz rabbim bizi onlarsiz onlarida bizsiz birakmasin insallah AMIN:anne:

giriyomuymus vallaha bizleri unutmus o zaman 😉 acaba herkes nasil ne alemde cok merak ediyorim
Giriyormus aktif onada mesaj attim insallah gorur doner 😍eski mesajlari okudum guzel dostluklar olusmus ama yarim.kalmis senle ben gorusuyoruz.keske onlarda neler yapiyorlar gorsek bilsek ne guzel olur

Giriyormus aktif onada mesaj attim insallah gorur doner 😍eski mesajlari okudum guzel dostluklar olusmus ama yarim.kalmis senle ben gorusuyoruz.keske onlarda neler yapiyorlar gorsek bilsek ne guzel olur

iyi yapmissin canim sayende toplasiriz belki bir kismimiz

Back