Valla cnm unuttum valla buraları iki cadiyla uğraşıyorum çok şükür iyim sen nasılsınA.s canimm benim şükür kavusturana nerelerdesin nasilsin neler degisti anlat Kevserim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..
- Konu Sahibi byzglm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
aslı cnm .masallah ya bende iki oglandan sonra 3.dee kizi bulduk cnm az kaldi kucagimiza almamizaİyi yapmışsın vaİyi yapmışsın valla canım napim iki prensesle uğraşıyorum sen nasılsın adın neydi hatırlayamadım cnm:))
Ooo maşallah cnm çok sevindim rabbim hayırlı sağlık bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahaslı cnm .masallah ya bende iki oglandan sonra 3.dee kizi bulduk cnm az kaldi kucagimiza almamiza
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Sagol cnm insallah.Ooo maşallah cnm çok sevindim rabbim hayırlı sağlık bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sizler istemiuormusunuz kizlar baska cocuk
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
byzglm nerdesin kuzucuk
oyy kuzumm sormas oyle.yogundum ki bugun anca girebildim ekmegi kendim yapıyorum artik bugun inla ugrastim 10kilo sut aldim.kaynat.yogurt mayala yemek yap cocuklar derken suan uyutjyorum koptu belim canim oralsr nasil vaka falan varmi aciklanan
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Wayy.hamarat.arkadasim benim.yaaaa masallah sana bendr.bugun cok yogunum ya tv unitesi yaptiriyoruz tas duvar vs ustalar vardi onlarla ugrastim ev curcununaoyy kuzumm sormas oyle.yogundum ki bugun anca girebildim ekmegi kendim yapıyorum artik bugun inla ugrastim 10kilo sut aldim.kaynat.yogurt mayala yemek yap cocuklar derken suan uyutjyorum koptu belim canim oralsr nasil vaka falan varmi aciklanan
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
ayy
ayy simardim kuzum tskler canim agirlastin sana zor olur simdi kutucuklarım nasil evde sıkılıyorlar mi
Wayy.hamarat.arkadasim benim.yaaaa masallah sana bendr.bugun cok yogunum ya tv unitesi yaptiriyoruz tas duvar vs ustalar vardi onlarla ugrastim ev curcununa
ayy simardim kuzum tskler canim agirlastin sana zor olur simdi kutucuklarım nasil evde sıkılıyorlar mi
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Aynen zor.oluyor tatlim.iyi onlar.abi kardes kuduruyor ne yapsinlarayy
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Aynen zor.oluyor tatlim.iyi onlar.abi kardes kuduruyor ne yapsinlar
bizimkilerde aynı vallahi bir bakiyosun kuzu gibiler bir bakiyosun kavga kiyamet
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Aynen tatlim cok fenalar birde karismaya.gelmiyor aralarina giriyorsun kiziyosun bir bakiyorsun can ciger kuzu sarmalar.cogu zaman karismiyombizimkilerde aynı vallahi bir bakiyosun kuzu gibiler bir bakiyosun kavga kiyamet
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Aynen tatlim cok fenalar birde karismaya.gelmiyor aralarina giriyorsun kiziyosun bir bakiyorsun can ciger kuzu sarmalar.cogu zaman karismiyom
ayy aynen yaa biraz once kavga eden onlar değil gibi hemen birbirlerine sarilip destek.oluyolar kizmisim.diye sipalar
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Aynilar.harbiden o yuzden sonra biz kotu oluyoz iyismi karismayalim.dersler.nasil gidiyorayy aynen yaa biraz once kavga eden onlar değil gibi hemen birbirlerine sarilip destek.oluyolar kizmisim.diye sipalar
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Aynilar.harbiden o yuzden sonra biz kotu oluyoz iyismi karismayalim.dersler.nasil gidiyor
aynen canim bazen karismasamda bazen bensiz olmuyo duzelmiyo dersler iyi gibi bugun tekrar verdiler kisa sürüyor ebadan ders veriyo ogretmenimiz ama oda açılmıyor yarin yeni kitaplar almis dagisitcak ogretmenimiz evdekiler bitti günlük hikaye okuyoruz set seklinde aldik artik nasil nereye kadar gider bilmiyorim ama cok üzülüyorum cocuklarimizinnbu durumuna insallah biran once atlatiriz ve eski hayatımıza doneriz kuzum sizde nasil gidiyor
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Aynen bizimde sabah bir basliyor aksam anca bitiuor okul varken iyidi simdi biz ugrasiyoruz insallah hersey normale.doner 30 nisan a kadar.tatilaynen canim bazen karismasamda bazen bensiz olmuyo duzelmiyo dersler iyi gibi bugun tekrar verdiler kisa sürüyor ebadan ders veriyo ogretmenimiz ama oda açılmıyor yarin yeni kitaplar almis dagisitcak ogretmenimiz evdekiler bitti günlük hikaye okuyoruz set seklinde aldik artik nasil nereye kadar gider bilmiyorim ama cok üzülüyorum cocuklarimizinnbu durumuna insallah biran once atlatiriz ve eski hayatımıza doneriz kuzum sizde nasil gidiyor
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Aynen bizimde sabah bir basliyor aksam anca bitiuor okul varken iyidi simdi biz ugrasiyoruz insallah hersey normale.doner 30 nisan a kadar.tatil
hayiisi olsun canim bekliyorduk uzayacagini malesef
- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Gunaydinn
gunaydinnn canim benim nasilsinn
- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Iyiym cnm kahvalti yaptik dinleniyorumis cok nerden baslasam diye dusujuyorum bakalim nasil olcak.gunaydinnn canim benim nasilsinn