Uzun bıaradan sonra merhaba kızlar nasılsınız bebişler gebişler herkez ıyımı bız ıyıyız cok şükür 3.5aylık oluyoruz bıle gunler gecıyo kosturmaca gelen gıden gunler kısa bebişim cok uykusuz sureklı ya kucakta ya ayakta aynı ablası gıbı ama busefer bakmam gereken bı cocugum daha oldugundan ilk cıcuga gıre cokdaha fazla zorlanıyorum psıkolojım bozulıyo zaman zaman uykusuz aglıyan bebek cok zor ınan oturup bazen bende aglıyorum buyuk kızıma yetemiyorum fazla ilgılenemıyorum dıye uzuluyorum bazen sert cıkıyorum sesim yukseliyo sonra oturup kendıme kızıyorum ama caresız kalıyorum yetısememekten zor gunler gecıcek elbet evlat kokusu gulusu olmasa herseydahada zor olur bugunumuze sukur Rabbim saglıklarını bozmasın ben bıraz gerılıp gerılıp yumusuyom yapcak bişi yok yazık buarada olanda koçise oluyo garıbım aradan nasıbi genelde o alıyo Allah razı olsun aksamları o destek olmasa ne yemek ne bişi halimiz harap bende durumlar bole hala su saatte ayagımda bucur uyutma cabalarımız devam edıyo hepinizi öperız cok cokl