• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Uzun bıaradan sonra merhaba kızlar nasılsınız bebişler gebişler herkez ıyımı bız ıyıyız cok şükür 3.5aylık oluyoruz bıle gunler gecıyo kosturmaca gelen gıden gunler kısa bebişim cok uykusuz sureklı ya kucakta ya ayakta aynı ablası gıbı ama busefer bakmam gereken bı cocugum daha oldugundan ilk cıcuga gıre cokdaha fazla zorlanıyorum psıkolojım bozulıyo zaman zaman uykusuz aglıyan bebek cok zor ınan oturup bazen bende aglıyorum buyuk kızıma yetemiyorum fazla ilgılenemıyorum dıye uzuluyorum bazen sert cıkıyorum sesim yukseliyo sonra oturup kendıme kızıyorum ama caresız kalıyorum yetısememekten zor gunler gecıcek elbet evlat kokusu gulusu olmasa herseydahada zor olur bugunumuze sukur Rabbim saglıklarını bozmasın ben bıraz gerılıp gerılıp yumusuyom yapcak bişi yok yazık buarada olanda koçise oluyo garıbım aradan nasıbi genelde o alıyo Allah razı olsun aksamları o destek olmasa ne yemek ne bişi halimiz harap bende durumlar bole hala su saatte ayagımda bucur uyutma cabalarımız devam edıyo hepinizi öperız cok cokl

Merhaba kızlar hayatımda çok kötü şeyler oldu biliyorsunuz 2 yıl önce kayınvalidemi ve gencecik dayımı kaybetmiştim aynı ayda 18 ocak akşamı annem kalp krizi geçirdi yoğun bakımda ili gün kaldı ve Annem'i Can'ımı herşeyimi kaybettim bugün 19 gün oldu o kadar acı ki doğumun yaklaştığı için bana söylemediler ölüm haberini dr lar ve kayınbabam görümcelerim hemşire onlar eşliğinde verdiler çok acı çok derin kısmetse şubat sonu doğumum var Rabbim kısmet ederse bu hafta annem yanıma gelecekti doğum için cenazesinde ağladım mshfoldum ani ölüm hiç beklenmiyordu daha 55 yaşındaydı melek annem

Merhaba kızlar hayatımda çok kötü şeyler oldu biliyorsunuz 2 yıl önce kayınvalidemi ve gencecik dayımı kaybetmiştim aynı ayda 18 ocak akşamı annem kalp krizi geçirdi yoğun bakımda ili gün kaldı ve Annem'i Can'ımı herşeyimi kaybettim bugün 19 gün oldu o kadar acı ki doğumun yaklaştığı için bana söylemediler ölüm haberini dr lar ve kayınbabam görümcelerim hemşire onlar eşliğinde verdiler çok acı çok derin kısmetse şubat sonu doğumum var Rabbim kısmet ederse bu hafta annem yanıma gelecekti doğum için cenazesinde ağladım mshfoldum ani ölüm hiç beklenmiyordu daha 55 yaşındaydı melek annem

Findigim.guzel arkadasim canim ne desem.kelimelr anlamsiiz hersey anlamsiz rabbim sabir versin Alllah rahmet eylesun bssinizsagolsun kuzum cok buyuk aci cokk annem.oleli yillar oldu aksine onu daha cok ozluyorjm kuzum benim kendine dikkat et cok zor biliyorum ama kuzun icin guclu olmak.zorundasin canim benim :KK61::KK61::KK61::KK61:

Uzun bıaradan sonra merhaba kızlar nasılsınız bebişler gebişler herkez ıyımı bız ıyıyız cok şükür 3.5aylık oluyoruz bıle gunler gecıyo kosturmaca gelen gıden gunler kısa bebişim cok uykusuz sureklı ya kucakta ya ayakta aynı ablası gıbı ama busefer bakmam gereken bı cocugum daha oldugundan ilk cıcuga gıre cokdaha fazla zorlanıyorum psıkolojım bozulıyo zaman zaman uykusuz aglıyan bebek cok zor ınan oturup bazen bende aglıyorum buyuk kızıma yetemiyorum fazla ilgılenemıyorum dıye uzuluyorum bazen sert cıkıyorum sesim yukseliyo sonra oturup kendıme kızıyorum ama caresız kalıyorum yetısememekten zor gunler gecıcek elbet evlat kokusu gulusu olmasa herseydahada zor olur bugunumuze sukur Rabbim saglıklarını bozmasın ben bıraz gerılıp gerılıp yumusuyom yapcak bişi yok yazık buarada olanda koçise oluyo garıbım aradan nasıbi genelde o alıyo Allah razı olsun aksamları o destek olmasa ne yemek ne bişi halimiz harap bende durumlar bole hala su saatte ayagımda bucur uyutma cabalarımız devam edıyo hepinizi öperız cok cokl

Ozimm csnim benim nasil geciyo meleklerin nasil cok yoruluyomusun vallaha ben su eve yetemiyorum hic bir is bitmiyo size maasallah diyorum eminim.cok zor oluyodur ama sabir isi hemde cok buyjm sabir :mad:

Allah anali babali buyutsun canim butun bebislere saglik sihhat versin Allah nasip ederse ogluma kardes geliyor henuz kucuguz ama bakalim

Hulyamm cok sevindim canim benim rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin maasallah size bi ben kaldim aranizda tek ama ikinciye noyetimde yok vallaha hala daha cesaretim yok kuzum nasil abi oliyo haa vallaha harikasiniz jeske bende karar verenilsem kardes fikrine :KK34:

Fındığım çok üzüldüm nedesem boş Rabbim sabırlar versın mekanını cennet eylesın ölümde doğumda Rabbimin takdırı işte ki sen bunu en yakınen yasıyosun verende alanda Rabbim bu fani dunyanın tek gerceği bu işte Allahım kuzuna saglıkla kavusmanı nasıp etsın sanada evladınada hayırlı uzun ömürler versın inş üzülme demek cok zor özlemi zor yoksa elbet ebedı hayatta kavusucaksınız inş kendıne ıyı bak Allahım sabır versın

Ozimm csnim benim nasil geciyo meleklerin nasil cok yoruluyomusun vallaha ben su eve yetemiyorum hic bir is bitmiyo size maasallah diyorum eminim.cok zor oluyodur ama sabir isi hemde cok buyjm sabir :mad:
Canım ıyıyız cok şükür gunler nası gecıyo hıc anlamıyorum evet cok yoruluyorum bazen mecalim kalmıyo yetısemıyorum ama herseye deger onların bı gulusleri veren Rabbime şükürler olsun acılarını göstermesım miniğim 5 aylık oldu inş bundan sınrası daha rahat gıbi inan zorda olsa insanın eli soğumadan zorlukları unutmadan daha ıyı gıbı rahata alışınca daha zor alişde buyudu 3 yası bıttı dımı benım ilk gebeliğimleydı ordan hatırlıyorum bak benımkiler daha bırı 28 aylık bırı 5 oldu korkutma gözünü benımde ole yardımcım yok cok babam rahatsız annem ona bagımlı erkek tarafı deden sıfır yok oluyo yanı bi şekilde kı benım cocuklarda ole kolay cınsınden değil oldukca zor gecsede buyuyolar şükür sen neler yapıyosun aliş nasıl

Canım ıyıyız cok şükür gunler nası gecıyo hıc anlamıyorum evet cok yoruluyorum bazen mecalim kalmıyo yetısemıyorum ama herseye deger onların bı gulusleri veren Rabbime şükürler olsun acılarını göstermesım miniğim 5 aylık oldu inş bundan sınrası daha rahat gıbi inan zorda olsa insanın eli soğumadan zorlukları unutmadan daha ıyı gıbı rahata alışınca daha zor alişde buyudu 3 yası bıttı dımı benım ilk gebeliğimleydı ordan hatırlıyorum bak benımkiler daha bırı 28 aylık bırı 5 oldu korkutma gözünü benımde ole yardımcım yok cok babam rahatsız annem ona bagımlı erkek tarafı deden sıfır yok oluyo yanı bi şekilde kı benım cocuklarda ole kolay cınsınden değil oldukca zor gecsede buyuyolar şükür sen neler yapıyosun aliş nasıl

Maasallah ozimim nasil geciyo zaman ama.bize gore maasallah kuzularins rabbbime emanet hepimizin kuzulari :nazar: cok haklisin aslinda biraz nefes aliyim derken rahata alistikcada gozunde buyuyo rabbim.ins hayirlisini nasip etsin niyetimizde var amamrabbim.hayirlisini nasip etsin alisim ayin ucunde dogum gunuydi teyzesi kutladik buyudu kocaman okdu aslinda artik herswy o kadar guzelki oyuncaklarini doker toplar is yaoar yardim eder soz dinker oyle guzelki guzellestikcede dedigin gibi gozumde buyuyo uzatmamak en guzeli canim senin icinde zordur anliyorum maasallah rabbim yardim etsin canim benim rabbime emanetsiniz :KK200::KK200::KK200:

Zaman nasildaTE="fndfrkfnd, post: 45076046, member: 688156"]Merhaba kızlar hayatımda çok kötü şeyler oldu biliyorsunuz 2 yıl önce kayınvalidemi ve gencecik dayımı kaybetmiştim aynı ayda 18 ocak akşamı annem kalp krizi geçirdi yoğun bakımda ili gün kaldı ve Annem'i Can'ımı herşeyimi kaybettim bugün 19 gün oldu o kadar acı ki doğumun yaklaştığı için bana söylemediler ölüm haberini dr lar ve kayınbabam görümcelerim hemşire onlar eşliğinde verdiler çok acı çok derin kısmetse şubat sonu doğumum var Rabbim kısmet ederse bu hafta annem yanıma gelecekti doğum için cenazesinde ağladım mshfoldum ani ölüm hiç beklenmiyordu daha 55 yaşındaydı melek annem[/QUOTE]
Zaman nasılda geçmiş cnm doğuma az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin. Annenin mekanı cennet olsun Rabbim sabır versin çok üzüldüm hayat devam ediyor bebeğin geliyor cnm Rabbim yar ve yardımcı olsun

Herkese.selamlar.nasilsiniz Kuzuluk nasıl canlarim

Ailecek gribiz kızlar :( şu hastalıklar bi geçmedi.Hepiniz oöpüyorum

Kızlar nasisilin çokkkkk zaman oldu yazmayalı elifim canım cadı büyüdü dilli düdük ya ismini soruyorlar prenses mis annnaymis sofya diyor daha neler çok şükür iyiz aynı ve bu aralar ikinci çocuğu düşünüyoruz şuan reglyim bitsin hayırlısıyla istiyorum bakalım rabbim nasip eder inşallah sen nasılsın paşam nasıl sen de düşünüyor musun ikinci çocuğu

Kızlar nasisilin çokkkkk zaman oldu yazmayalı elifim canım cadı büyüdü dilli düdük ya ismini soruyorlar prenses mis annnaymis sofya diyor daha neler çok şükür iyiz aynı ve bu aralar ikinci çocuğu düşünüyoruz şuan reglyim bitsin hayırlısıyla istiyorum bakalım rabbim nasip eder inşallah sen nasılsın paşam nasıl sen de düşünüyor musun ikinci çocuğu

Kevserim ozluyoruz eski zamanlari sohbetlerimizi en azindan haberinizide.alsak iyi ama yazmasam yazanda yok iyisiniz yaa olsun yerim.senin prensesini ben buyuduler zaman geciyo vallaha canim ben hele.dusunmuyoru. İkincisi ni rabbim cumlemizin hakkinda hayırlısı nu.nasip etsin ins senden duyariz hayirli guzel.haberler kuzum alisimde buyudu hala yapisik ikiz gibiyjz hala.babayla cok isi yok suanda hastayiz birde moralim sifir kevserim:(

Back