- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Iyiym cnm kahvalti yaptik dinleniyorumis cok nerden baslasam diye dusujuyorum bakalim nasil olcak.
amann yorma kendini bu ev isi bitmiyo dinlen canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiym cnm kahvalti yaptik dinleniyorumis cok nerden baslasam diye dusujuyorum bakalim nasil olcak.
Gunaydinnnn
Olsuncanim iyi geceler
Nbr kuzum byzglm benimde annem aradi nisan 15 gibi gelecekler insallah bakalim ne olcak .cok kotu zaman kimi diyo refakatci olmuyo
canim nasil olacak peki doktorun ne diyo annen kac.yasinda cok zor bir süreç rabbim korusun kollasinn cumlemizi normal gözüküyor simdi.dogum dimi
Merhaba kuzummm iyiyiz sukur.cok agirlastim ya kilo olarak degil ama hareket olarak zorlaniyorum.annem gelecek de 59 yasinda onada kiyamam.tek refakatci olcak birde 1 saat aralik var onda 1ziyaretci .esim ne yapsin yazik dedik esim refakatci kalcak mecburen annemde cocuklara baksingunaydinn canimm nasılsın minigim nasil
Merhaba kuzummm iyiyiz sukur.cok agirlastim ya kilo olarak degil ama hareket olarak zorlaniyorum.annem gelecek de 59 yasinda onada kiyamam.tek refakatci olcak birde 1 saat aralik var onda 1ziyaretci .esim ne yapsin yazik dedik esim refakatci kalcak mecburen annemde cocuklara baksin
AYNEN Bugun baya vefat haberi vardi.benimde basim agriyor mutsuzum birde gun boyu fatihin dersleriyle ilgilen zor oluyor yaptiklarini kontrol.et fala simdi poyrazada biseyler ogretmeye calisiyorum anliyacagin kafayi yemek uzerwyimcanim.benim hakkimizda hayırlısı olsun insallah bu donemi atlstiriz rabbim.cumlemizi korisin çocuklarımizi korusun bugun cok mutsuz ve Üzgünüm haberler cok.etkiledi daraliyorum
AYNEN Bugun baya vefat haberi vardi.benimde basim agriyor mutsuzum birde gun boyu fatihin dersleriyle ilgilen zor oluyor yaptiklarini kontrol.et fala simdi poyrazada biseyler ogretmeye calisiyorum anliyacagin kafayi yemek uzerwyim
Kuzular nasilkiz kac yasinda oldu
masallah kuzuyaiyiler cok şükür teyzesi oglum sıkılıyor da yapicak birsy yok kizimda 28aylik oldu bugün teyzesi
Canim ya benimde acayip bas agrim.varcocuklar.sıkılmasin mi biz sıkılıyozzzzgene iyi dayaniyorlar esin izne.falan ciktimi
Dusuk zaten tansiyon hep ölcuyorum.kuzum. rabbim korusun esinide tum disarda calisanlarida.babamlardan haber aliyormusun