• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kızlarr gunaydınn alıntı yaptım yaptım telden gırıyorum sıstem benı atıp duruyo cıldırdımm heycanlı bekleyışin sonlarına gelddık nasıpse akalım bugun netlescek 14 yada 15 sabahı nasıpse kavusuyoruz ama suan benım sancım varr uyutmadı bugun nstem vardı bakalım kızce sabredebılcekmi dua edın bıze

Slm canlarım ozim ne yaptın doğdumu bebişin ben dün akşan kontrole gittim 15+4 olduk öok şükür sadece bulantı ve kusmalarım devam ediyor,annem yanımda bayram sonrası gidecek.şimdilik böyle hepinüzi öpüyorum kızlarrr

Kızlar cok şükür miniğimi aldım kucagıma Rabbım arzu eden herkeze nasıp etsın kosturma ıkı prenses ardında gunler gecmeye basladı bıle ne sezeryan oldugumu anladım ne doğum yaptığımı ıyıkı hastanede yatmışım inanın yatak yuzu gormuyorum bunada şükür Allahım saglıklarını bozmasın sonra daha uzun yazarım inş

Gunaydin canlar giremedim oyle yorgunm oyle yorgunum anlatamam babaannem uki hafta kaldi bende ama sanki tir gecti ustumdennoyle tutmuyo elim ayagim cuma aksami gitti dun butun gun temizlik yaptım suan kollarim kalkmiyo bakimi cok zor idaresincok zor pisman oldum gek dedigime hizmeti bitmedi iki cocuk baktim desem yeridir zaten duzensiz hayatim vardiniyice bozuldi babaannem varken koktukalrin kenarlari yirtilmistinonlari yaotirdik bugunde koltuklsri yikamaya gelicekler halilari vericez uc idamin cami kaldi onalrida yaparaam sonra bayram hazirligi yemekler falan gerci babamlara gidicez ama yinede yaparım benden durumlar boyle feci hakde hasta gibiim yorgunum ne zamana toparlanirim bilmiyorum:KK51:

Slm canlarım ozim ne yaptın doğdumu bebişin ben dün akşan kontrole gittim 15+4 olduk öok şükür sadece bulantı ve kusmalarım devam ediyor,annem yanımda bayram sonrası gidecek.şimdilik böyle hepinüzi öpüyorum kızlarrr

Findigim maasallah bu gunkeri gorduk cok sukur az kaldi bukantilarinda gecer tekmelerininhissediceksin simdi harika duygu kuzum rabbimme emanetsinizEn Büyük TÜRKİYE:nazar::KK200:

Kızlar cok şükür miniğimi aldım kucagıma Rabbım arzu eden herkeze nasıp etsın kosturma ıkı prenses ardında gunler gecmeye basladı bıle ne sezeryan oldugumu anladım ne doğum yaptığımı ıyıkı hastanede yatmışım inanın yatak yuzu gormuyorum bunada şükür Allahım saglıklarını bozmasın sonra daha uzun yazarım inş

Ozimmmm canim benim gözümüz aydin cok sukur rabbime aldin ha minigini kucagina sagsalim maasalah subhanalah rabbim anali babaki buyutsun ins gazsiz uykulu bebek olsun nasilsiniz sütun geliyomu zornoluyomu ablasi ne yaptı kardesini gorunce rabbim.yardimcin olsun her daim daraltmasin ins hersey gonlunce olsun firsatin oldukca dinlen uyu iki cocujla nasil olur bilemem ama bizide habersiz birakma olurmu arada yazmamimkanin olunca haber et canim benim :nazar::nazar::nazar::KK200::KK46:

Canlar nerelerdesiniz bayraminiz mubarek olsun ben babamlardaydim yeni geldim feci yorgunum hepinüzi öpüyoru:KK200:m

Ozimmmm canim benim gözümüz aydin cok sukur rabbime aldin ha minigini kucagina sagsalim maasalah subhanalah rabbim anali babaki buyutsun ins gazsiz uykulu bebek olsun nasilsiniz sütun geliyomu zornoluyomu ablasi ne yaptı kardesini gorunce rabbim.yardimcin olsun her daim daraltmasin ins hersey gonlunce olsun firsatin oldukca dinlen uyu iki cocujla nasil olur bilemem ama bizide habersiz birakma olurmu arada yazmamimkanin olunca haber et canim benim :nazar::nazar::nazar::KK200::KK46:
Sağol elifim amın inş ıkı cocuk cok baskaymış anlatılmaz yasanır resmen kalbim ikiye bolunde ona kıyamıyosun buna kıyamıyosun ablamız cok hırcınlastı sabrım doluyo bazen ama kızmak ıstemıyorum daha cok kucuk içinde ne yasıyo anlatamıyo bebişi daha cok minik bana muhtac cok guzel bı duygu Rabbım her arzu edene versın ama bı okadarda zor sımdılık emıyo inş kilo alımımız guzel olurda mamaya gerek kalmaz bu arada bayramınız mubarek olsun bbana hergun bayram buara opuyorum sızı musaıt oldukca yazarım inş

Oy ozim maşallah size.rabbim yardimcin olsun

Sağol elifim amın inş ıkı cocuk cok baskaymış anlatılmaz yasanır resmen kalbim ikiye bolunde ona kıyamıyosun buna kıyamıyosun ablamız cok hırcınlastı sabrım doluyo bazen ama kızmak ıstemıyorum daha cok kucuk içinde ne yasıyo anlatamıyo bebişi daha cok minik bana muhtac cok guzel bı duygu Rabbım her arzu edene versın ama bı okadarda zor sımdılık emıyo inş kilo alımımız guzel olurda mamaya gerek kalmaz bu arada bayramınız mubarek olsun bbana hergun bayram buara opuyorum sızı musaıt oldukca yazarım inş

Canim benim rabbim kolaylik versin saglik versin sabir huzur versin tarifi essizdir eminim rabbim hic olmayankara da nasio etsin ama cok zordur bayramda babamlardaydik bir yas buyuk kardesimmvar aliden o onu kiskaniyo o digerini o benke yatmak istiyi ali koymuyo yaninanbile yaklastirmiyo boyle melek gibi cocjk kiskacliktan cikdiricak.gibi oluyo kardeşim aliyi sevmek icin yaklasiyo ali bagiriyo buyuguyle ve dayisiyla arasin super ama kucugunu gorecek gozu yok kardesimde kiskaniyo ama aliye gorw duygularini bastirabiliyo ikingjn misafirlikte cekemiyosak aileceknbu yogunlugu bi kardes oldugunu ve onu alinin yaninda buyittugumu dusunemiyorum kardes fikri hoc cikmiyi aklimdan ama korrkuyorum.bende sabur yok kuzualrima haksizlik etmek istwmiyorim tum sorun bende aslinda Allahim cjmlemizin hakkinda hayirlisinu nasio etsin ins kizinda anliycak kabullenicek oda daha kucuk ozimm rabbimmhic dert gostermesin yardimcin olsun Allaha emanet olun canim benim :nazar::KK60:

Gunaydin canlar nerelerdesiniz yoksunuz merak.ediyorum.findigim.ses ver nasilsiniz durumlar nasil ozimmm nasil gidiyo canim kuzularin nasil sen nasilsjn moonummm senle heo birlikteyiz o yuzden opuyorum sewdamm nerelerde uzun zandir merak.ediyorum ortalik ksrisik oralsr daha karisik bi ses ver canimmm bebisden haber et kendinden haner et :KK51:

Gunaydin canlar nerelerdesiniz yoksunuz merak.ediyorum.findigim.ses ver nasilsiniz durumlar nasil ozimmm nasil gidiyo canim kuzularin nasil sen nasilsjn moonummm senle heo birlikteyiz o yuzden opuyorum sewdamm nerelerde uzun zandir merak.ediyorum ortalik ksrisik oralsr daha karisik bi ses ver canimmm bebisden haber et kendinden haner et :KK51:
Elifim canım cok şükür ıyıyız kızcelerimle yenı hayatımıza alışmaya calışıyoruz küçüğün gazı buyuğün nazı derken gunler gecıyo ailecek grıp olduk ama gectı cok sukur gelen gıden derken gunler gecıyo bı aylık oluyoruz bıle sen nasılsın dersen sureklı kosturmaca hıc yatıp dınlenmedım desem yerı herkez sastı nası sezeryanlısın dıye canım yana yana da olsa yatamadan ayaklandım mecburen annem bı hafta yanımdaydı sonrası cekirdek aile devam ettik ee ev işi çocuk yemek bıraz zorlanıyorum ne yalan soylıyım ama cok sükür kuzularımı veren Rabbime onlar ıyı olsun bu gunler gecıcek rahatada erıcez inş deyip kendımı rahatlatmaya calışıyorum moralımı bozsam dahada zor gelicek hersey olr gecıyo gunler sen nasılsın aliş nasıl sevdamı bende meraktayım hamıleyım dedı kayboldu nesı olucak onu soylemişmiydi heryet cok karışık Rabbım feraha cıkarsın yar ve yardımcımız olsun inş şu zor gunlerde öperım cok hepinizi fındıgımm sende yaz gelince

Elifim canım cok şükür ıyıyız kızcelerimle yenı hayatımıza alışmaya calışıyoruz küçüğün gazı buyuğün nazı derken gunler gecıyo ailecek grıp olduk ama gectı cok sukur gelen gıden derken gunler gecıyo bı aylık oluyoruz bıle sen nasılsın dersen sureklı kosturmaca hıc yatıp dınlenmedım desem yerı herkez sastı nası sezeryanlısın dıye canım yana yana da olsa yatamadan ayaklandım mecburen annem bı hafta yanımdaydı sonrası cekirdek aile devam ettik ee ev işi çocuk yemek bıraz zorlanıyorum ne yalan soylıyım ama cok sükür kuzularımı veren Rabbime onlar ıyı olsun bu gunler gecıcek rahatada erıcez inş deyip kendımı rahatlatmaya calışıyorum moralımı bozsam dahada zor gelicek hersey olr gecıyo gunler sen nasılsın aliş nasıl sevdamı bende meraktayım hamıleyım dedı kayboldu nesı olucak onu soylemişmiydi heryet cok karışık Rabbım feraha cıkarsın yar ve yardımcımız olsun inş şu zor gunlerde öperım cok hepinizi fındıgımm sende yaz gelince

Çok şükür elifim iyıki
çok şükür elifim iyiyiz bi sıkıntı yok evet buralar karışık ama merkezde sıkıntı yok ilçeler karışık biz şuan eşimle dışardayız sevda nerde oturuyor semt olarak bilmiyorum ama benim oturduğum yerde sıkıntı yok hala gece yürüyüşleri yapıyoruz.bu hafta biterse 5 ayımız bitecek inşaallahhh

Hayjrli geceler canlar giremedim coktandir ama aklimdasiniz kosturma sorunlar bitmiyo cok yoruluuyorum anlatamam esimun abisi kalp krizi gecirdi esim gitti ben babamlarda kaldim bir hafta geldim eve kapandim arada alisimle çıkıyoruz geziyoruz sizler ne yapiyosunuz ozimimmmm canim nasil grciyo kizcelerin.nasil sen nasılsın girmemissjn hiç canim benim ins sikinti yoktur findigimmm kuzummm sende girmemissjn minjgin nasil sen nasilsjn cinsoyet kesjnlestimi bi sjkinti yoktur ins haber et olurmu sewdamm yok oldu cok cok cok merak.ediyorum moonummm caniimmmm senle.kopmuyoruz cok.sukur hic bir zaman hepinizi öpüyorum haberleruniz bekliyorum :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Canlarim neler yapıyorsunuz bebiş ler nasıl gebisler nasıl? ????elifim napiyon kuzummmmm

Slm kizlar elifim cok gecmis olsun hersey cok normal kismet olursa insaallah Muhammed Mert'imiz olacak.hepinizi cokk opuyom moonum seni de cok opuyomm

Oyy maşallah muhammed.merte çok güzel isim :)♡ sağlıkla gelsin findigimmmm

Herkese uzun bi aradan sonra merhabalar nasilsiniz kizlar umarim gorusmeyeli herkes istedigi gibi hayallerine kavusmustur ins Allah herkes hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin

hulyast: 43999905 .!.:
Herkese uzun bi aradan sonra merhabalar nasilsiniz kizlar umarim gorusmeyeli herkes istedigi gibi hayallerine kavusmustur ins Allah herkes hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin
Aminnnnn cnm hamilesin ne guzel:)benimki de doğdu 6 aylik olcak nerdeyse.rabbim seninde tamamına erdirsin

Back