Evet cnm bizde n gecti cocukken bayramlar guzel:) geçmiş olsun cnm diss zorla kısmet bakalım ikincisi ne zaman olcak.ayni seyler bastan baslicak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy moonum vallaha maasallah diyorum sana goze almak buyuk cesaret ben aliden az pismanlik duymadim cok cok cok ziorluklar cektim gize alamam buyuk konusmiyim senin icin gonkunden gecenin en guzeli ve hayirlosi olsun ins kuzum hayirli haberlerini aliriz ins
Monum fatih oasamin gce uykukari nasil gun icinde senin oesindemi sana duskunlugu nasil yaramazmi soz dinlermi
Aminnnn tatlim. O geçici bir dönem yapisiklikgeciyor sonra farihte bi ara alis gibu oldu simdi gene nereye gitsem peşimde ama laf anliyo oglum oyun oyna derim gider oynar onaylanır yani soz dinledigi zaman cogunluklu hareketli ama laftan anliyo maşallah. Gece uykusu gaz ve ağrısı yoksa kalkmaz.
Olsun elifim ne kusuru şimdi ki nesil cok fena her halti biliyolar benimki de araba delisi bu ara akulu arabasinin tepesinde Kendi arabasını anahtarini cikariyo baba sininkini takiyo.carsiya giderkende arabada illa direksiyon basi istiyo bacak kadar boyuyla neler yapiyolar agzimiz acik izliyoz
Aman vallaha fena bunlar anacim bilmedikleri birsey yok alisde oyle birde oyuncak matkabi var babsinda goruyo ya aldik ayni aliyo cekmeceleri aciyo vida yerleeine denk getirip buuuu yapiyo bizde izliyoruz sasiyoruz saglik olsun gerisi geliyo moonum ama iste ben biraz sagligimdan olmak uzereyim uykusuzluktan artik kafam iyi degil
Allah kolaylik versin balim
Kızlar herkese hayırlı bayramlar.
Sizlere danışmak istediğim bi konu var lütfen bi el atın
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Bugün 33. Günüm adetimin üstünden 2 gün geçti.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.
Nolur yardım edin.Eki Görüntüle 1204032
canım tebrik ederim bence hamielsin silikde değil gayet iyi ama yinede en güvenilir kan testi bence kana git sonra emin olunca açıkalrsın ama bence hamielsin
Canım benm çok teşekkür ederim. İnş dediğin gibidir.
Allahım hala inanamıyorum. Şoka girdim galiba eşime kandan sonra mı söylesem acaba allahım isteyen herkese nasip et
a.s moonum nasılsınHerkese selamlar
Naberr minnoss ne var ne yokk
Geçmiş bayraminikutlarim canikom
Bayadir girwmedim
Altinoluktaydik dun gekdik
Alis nasil
Allah iyilik versin elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?