Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydin moonum yorma kendini canom hamlesin ilk zamanlar dinlen sorumlulugun ağır artik kuzum ben tek cocukla yorgunluktan ölüyorum bende dun cok yogundum is dio kose camasirlar nevresimler yemek birde o arada disari ciktjk alise birseyket aldik eve aldık bittim resmen burdaki evimiz dagkar tepwlrinde yokus cikiyoruz merdiven cikiyoruz dik dik asansorumuzde calismiyo eve cikana kadar 5.kat sucuk oluyoruz resmen suandada basim fena agriyo moonum hic giremedim

moonum takvimine baktikca heyecan basiyo gun gun buyumesi birseykerin olusmasi kurban oldugum mevlam nasil bir mucizedir rabbim sagsalim kucagina almayi nasio etsin eski günler geliyo aklima ilk sevinclwrimiz tecrubesizliklerimiz her ay vsr yok beklemelromiz sohbetlerimiz hicbiri kalmadi evimdi burasi yaa

Bebegim dr gitcem dua et gelince yazarim

dualarim seninle moonum su mubarek gunde yasadigi her gun her saniye gönlün kalbin icin ferah olsjn dert sikinti olmasin rabbim evlatlarini korjsun sagsalim kucagina almayi nasio etsin canim benim hayirli haberlerle gel ins bekliyorum

Cnm geldik dr dan kese ve bebegi gordu 6 haftalik dedi haftaya kalp atisina gel dedi inşallah duyariz cnm dua et tatlim öptüm

hakkinda hayirlisi olsun canim benim ins kalp atislarinida duyucaz tekmelerinide ingalarida Allahin izniyle

SağUOTE="byzglm, post: 37563953, member: 367661"]hakkinda hayirlisi olsun canim benim ins kalp atislarinida duyucaz tekmelerinide ingalarida Allahin izniyle[/QUOTE]
Sagol cnm Eltime söyledim diyo inşallah kizin olur dedim hayirlisi olsun farketmez saglikli olsun yeter dedim takinti yapcaklar gene

onlarnsimdi beklerler kesin kiz olsjnlar diye inan hamike oldigunu gordugumde aklima ilk onlar geldi canim saglikli olsun hayirli evlat olsun rabbim gonlune gore versin ayirim yapmak kadar kotu birsey yok bende ilk kiza odaklanmistim gonkjmdede haninkiznolsun saclarini tariyim cicili bicili giydiriyim evcilik gibi birseymis dusundugum evladim oldugunda anladim sukurler olsjn rabbime alisom kjzum yavrum omrum benim

Günaydın elifim sorma hepsi kiz olsun istiyo bende dedim hatirli evlat olsun saglik sihhatli olsun farketmez

sağlıklı hayırlı olduguna şükredeceklerine ayırım yapıyolar ne kadar insanlar var hala yılalrdır evlat sahibi olamayan ne diyeyimki Allah akıl fikir versin moonum

Amin cnm...
Rabbim yavrularimizi kötü gozlerdn korusun

[QUOTE="moon83, post: 37573775, member: 89820"Rabbim yavrularimizi kötü gozlerdn korusun[/QUOTE]
amin canom benim amin moonum ulrtsaona girince ne hisset tin yeniden

Guzel ama karmaşık duygular içindeydi m cnm rabbim sanada tekrar yasatsin duyguları. Alistinmi oralara nasıl geçiyorzaman

amin canim hayirli zamanda hayirlisini versin rabbim gönlüm cok istiyo aklim manrigim erken diyo hayirlisini rabbim bikir elbet cok isterim alismim kardesi olsun ins alistim denilemez pek moonum hani ordayken kurtulsak derdim cok oismanim su acidan istanbul olarak değil ama bizim siteyi cok ozluyorum alisimle hersey elikizin aktindaydi buyuk yer laf eden konusan yoktu esim olmadan yuruyusumu yapardım en cokda inu özlüyorum buralarda zaten gezme alani cok az ama esimden dolayi diyeceknolsam cok mennunum ve sukurler olsun diyorum geldigimize rabbim ordaki ve tum polisimizi askerimizi korusun bilirsin cok zor zamanlar gecirdik cok sukur burda o huzurumuz varya o ozlediklerim aradiklarimi unutturuyo

Maşallah elifim evinizin huzuru olsunda gerisi boş. Bizde ev aldik cnm tadilat yapiliyo şimdi mutfak bakmaya gidiyor uz gelince yazarim öptüm cnm

hayirli olsun moonum rabbim can sagligiyla esinle cocuklarinla saglikli huzurli oturmanjzi nasio etsin canim benim nerden aldiniz site diyodun oylemi

Cnm site degil ofisin arka caddesinde denk geldi esimde ofise yakin diye aldi.4-5 yil oturcaz fatihim okul doneminde taşiniriz buyuk bir eve geceriz.insallah site gibi oyun oynayacagi bir yer olur inşallah

Cnm site degil ofisin arka caddesinde denk geldi esimde ofise yakin diye aldi.4-5 yil oturcaz fatihim okul doneminde taşiniriz buyuk bir eve geceriz.insallah site gibi oyun oynayacagi bir yer olur inşallah

ins canim tekrar hayirlibugurlu olsun ne zamana tasinicaksiniz kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…