• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kizlar nerelerdesiniz hic gelmez oldunuz artik mionum sen gelirdin canin birseymi oldu hic gorunmedib eskileri okuyorum da sabah ilk solugu burda alirdik kizlar girip bi slm vermek zor olmasa gerek gelmek isteyen her sekilde gelir bebeklerimiz eskisi kadar degil elimizin altinde telller var vallaha uzuluyorum hergun girip bakiyorum gunlerce ses yok bende gelmiycem artik sitede degismis zaten

Pofffff bir suru sey yazdim silinmis yahu

Elifim evde degilimcnm bu ara bide cepten girimiyo cok kotu olmus k

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

Slm uzun bi aradan sonra gerci moonumdan baskasi gelmemis tamamen bitmis sohbetlerimiz bu site boyle oldugundan beri benimde icimden gelmiyo girmek nefret ettim yeminle sabah gözümü actigim an burda solugu alirdim aklima bike gelmiyo simdi neyse ben aykardir cok sikinti cektim cok tasinmalar yasadim bir aydir evimde degildim babamdaydim alisim hastaboldu ilk defa esimden ayrinkaldim evimizn doğalgazı acilmadigindsn cok sikintilar cektik ama cok sukur artık evimdeyim ins burasi son olur bidaha tasinma olmaz zira ne esyalarimizin n3de bizim maddi manevi gucumuz kalmadi :( moonummmmmmm csnim balım kuzum gözümüz aydin olsun yeğenim geliyo haa nasil sevindim anlatamam takvimi gorunce bi heyecan sardi rabbim tamamina erdirsin saglikli hayirla kucagina almayi nasio etsin ins :)))))

SaUOTE="byzglm, post: 37494246, member: 367661"]Slm uzun bi aradan sonra gerci moonumdan baskasi gelmemis tamamen bitmis sohbetlerimiz bu site boyle oldugundan beri benimde icimden gelmiyo girmek nefret ettim yeminle sabah gözümü actigim an burda solugu alirdim aklima bike gelmiyo simdi neyse ben aykardir cok sikinti cektim cok tasinmalar yasadim bir aydir evimde degildim babamdaydim alisim hastaboldu ilk defa esimden ayrinkaldim evimizn doğalgazı acilmadigindsn cok sikintilar cektik ama cok sukur artık evimdeyim ins burasi son olur bidaha tasinma olmaz zira ne esyalarimizin n3de bizim maddi manevi gucumuz kalmadi :KK43: moonummmmmmm csnim balım kuzum gözümüz aydin olsun yeğenim geliyo haa nasil sevindim anlatamam takvimi gorunce bi heyecan sardi rabbim tamamina erdirsin saglikli hayirla kucagina almayi nasio etsin ins :)))))[/QUOTE]
Sagol elifim .inşallah sag salim kavusurum yavruma.allah kolaylık versin cnm ne zorluk yaşamissin ya . üzüldüm cnm.alisin nasıl

SaUOTE="byzglm, post: 37494246, member: 367661"]Slm uzun bi aradan sonra gerci moonumdan baskasi gelmemis tamamen bitmis sohbetlerimiz bu site boyle oldugundan beri benimde icimden gelmiyo girmek nefret ettim yeminle sabah gözümü actigim an burda solugu alirdim aklima bike gelmiyo simdi neyse ben aykardir cok sikinti cektim cok tasinmalar yasadim bir aydir evimde degildim babamdaydim alisim hastaboldu ilk defa esimden ayrinkaldim evimizn doğalgazı acilmadigindsn cok sikintilar cektik ama cok sukur artık evimdeyim ins burasi son olur bidaha tasinma olmaz zira ne esyalarimizin n3de bizim maddi manevi gucumuz kalmadi :KK43: moonummmmmmm csnim balım kuzum gözümüz aydin olsun yeğenim geliyo haa nasil sevindim anlatamam takvimi gorunce bi heyecan sardi rabbim tamamina erdirsin saglikli hayirla kucagina almayi nasio etsin ins :)))))
Sagol elifim .inşallah sag salim kavusurum yavruma.allah kolaylık versin cnm ne zorluk yaşamissin ya . üzüldüm cnm.alisin nasıl[/QUOTE]
Cokk canim cok cektim kelkit ilcesine gittk biz tayinimzi oraya yapicaklardi 3 ay esim ordan gumushaneye gel git yaori bir saat git bir saat gel erken gidiyodu gec geliyodu 5 saat sadece oyle gidiyodu zamanimizdan orasi cok ucuz 150 metrekare ev tuttuk 400 tlye sifir ev yaottirmaya kalksan oyle mutfak banyo yaotirmazsin son model 200 metrekare ev bile 400 tl dedik srk gorevimii tamamlarken birde birikim yaoariz ama nasio degilmis gumushaneye tasindik bidaha burdada kucucuk eski evler bile 700den basliyo ustelik daglar arasinda kelkit ikce ama daha gelişmişti nasio burasiymis burdada 1 ay gaz sikintisi yasadik derken daha 5 gun okdu evime geleli moonum cok huzursuz oldk esime cok cattim asi sinirli birisi oldum ama bu bir aykik ayrilik yetti bana alis iyi simdi teyzesi cok ukur buyudu kuzum fatih pasam nasil cok oldu gorusmeyeli diger arkadaslarla faceden surekki gorusuyoruz ama buraya girmedim kimse gwlmiyo diye site degisik diyee moonum bukantilarin varmi ikinci kez hmilelik nasil birsey ben dusunemiyoum bike inanki:)

Cnm güzel bir duygu halsiz lik ve bel ağrısı var işte fatih kocaman oldu cnm herseyi soyluo kardesvar diyom gobusu gosyeriyorum öpüyr cok tatli ya bebekleri cok seviyo inşallah kardesinide sever

Cnm güzel bir duygu halsiz lik ve bel ağrısı var işte fatih kocaman oldu cnm herseyi soyluo kardesvar diyom gobusu gosyeriyorum öpüyr cok tatli ya bebekleri cok seviyo inşallah kardesinide sever

ohh maasallah canim ins kiskanma olmaz incitmez iki cocuk zor olur Allah kolaylik versin ben haka alismden geceleri cekiyorum cok fena hic uyku yok onun djsinda cok sukur herseyi yerlibyerinde seviyo doktugunu topluyo tek yaramazligi oturmak nedi bilmiyo ayakta vutmasi kirmasi yok cok duygusal beni severken ah desem cok uzukur oper ozurdiler kuzum ama iste o bitmek bilmeyen enerhisi oturtmuyo danami ama buna ragmen sirf gece uykusuzlugu icin ikinciyi dusunemiyorjm bile canim birde alis bensiz nefes almiyo kiskancligi yok gibi baskalarini sevsem oda gelip sever beninke akslik kiskanclik yalmiyo ama olsa naskl olur kardesi bilemiyorum:/

İnşallah kiskanmaz elifim ya.anlassinlar çok istiyorum. Sev iyo amca kizlari oldi ya yeni Opuyo onlari.alis uyumuyomu cnm ya geceleri zor olur ya allah kolaylik versin

[QUOTcanım on83, post: 37506655, member: 89820"]İnşallah kiskanmaz elifim ya.anlassinlar çok istiyorum. Sev iyo amca kizlari oldi ya yeni Opuyo onlari.alis uyumuyomu cnm ya geceleri zor olur ya allah kolaylik versin[/QUOTE]

Ins canım ins kiskanmaz benim kardesimde vardi kiskanmamasi icin cok dikktli davrandikar ama icten neler dusunmus kardesim 3 yasina gekdi o buyuk olan 8 yasinds dshs bir kc ay ince annesine demisji sni kaybettigimi dusundim anne demis ama sonra anladimki sen krdesjme bakmaya mecbursun onu benden faa sevdigin icin degil distan bekli etmezdi hic ama kara böceğim iclenmisde haberimiz yokmus ins hersey gonlune gire olur moonum sen yaoarsin ben sana güveniyorum maasallah bak birincisini cok guzek ustesnden geldin marfetli gacisin sen :) canim alis uyumuyi daha beter oldu diyebilirim ama disten muhtemelen suanda en dipde ki azilari kaldi disleri tamam gibj heosini ayni anda cikardi peşpeşe cok cekti kuzum simdide azilarla cekiyo yine doktora goturduk doktor kilosu boyu cok iyi maasalllah cok saglikkiz dedi genel kontrol yaptı sadece sansizligin dedi 2 yasindan sonrs ins gecer dedi bekliyorum 2ya

Maşallah pasaya.aslinda yas arttikca kıskançlık artiyo abimle benim aramda iki yas var hic kiskanmadik şükür. Bakalim zaman göstercek cnm.guzel düşünce n için sagol tatlim.
Vrvrimiciyken profil yesil oluyo onumu diyon anlamadim

Maşallah pasaya.aslinda yas arttikca kıskançlık artiyo abimle benim aramda iki yas var hic kiskanmadik şükür. Bakalim zaman göstercek cnm.guzel düşünce n için sagol tatlim.
Vrvrimiciyken profil yesil oluyo onumu diyon anlamadim

yok kuzum hani konukara bakiyoduk ya kimler cevrimici diye tiklayidum konukara bakiyodum bulamadım :( moonum kedisin kizin nasil hayat nasil geciyo melisam yok aykardir nasil acaba

Kedim iyi cnm uyuyo. Melisacim hic gelmiyo Evet inşallah iyiydir

Naber elifin evet site karisik yazma bile zor oluyor cnm.dun misafirim vardi cok yoruldum yahu hem çocuk hem hamile zor oluyo.

Back