Sagol elifim .inşallah sag salim kavusurum yavruma.allah kolaylık versin cnm ne zorluk yaşamissin ya . üzüldüm cnm.alisin nasıl[/QUOTE]SaUOTE="byzglm, post: 37494246, member: 367661"]Slm uzun bi aradan sonra gerci moonumdan baskasi gelmemis tamamen bitmis sohbetlerimiz bu site boyle oldugundan beri benimde icimden gelmiyo girmek nefret ettim yeminle sabah gözümü actigim an burda solugu alirdim aklima bike gelmiyo simdi neyse ben aykardir cok sikinti cektim cok tasinmalar yasadim bir aydir evimde degildim babamdaydim alisim hastaboldu ilk defa esimden ayrinkaldim evimizn doğalgazı acilmadigindsn cok sikintilar cektik ama cok sukur artık evimdeyim ins burasi son olur bidaha tasinma olmaz zira ne esyalarimizin n3de bizim maddi manevi gucumuz kalmadimoonummmmmmm csnim balım kuzum gözümüz aydin olsun yeğenim geliyo haa nasil sevindim anlatamam takvimi gorunce bi heyecan sardi rabbim tamamina erdirsin saglikli hayirla kucagina almayi nasio etsin ins :)))))
Cnm güzel bir duygu halsiz lik ve bel ağrısı var işte fatih kocaman oldu cnm herseyi soyluo kardesvar diyom gobusu gosyeriyorum öpüyr cok tatli ya bebekleri cok seviyo inşallah kardesinide sever
Maşallah pasaya.aslinda yas arttikca kıskançlık artiyo abimle benim aramda iki yas var hic kiskanmadik şükür. Bakalim zaman göstercek cnm.guzel düşünce n için sagol tatlim.
Vrvrimiciyken profil yesil oluyo onumu diyon anlamadim
Sagol csnim tsk ederim melisam zaten ara vermisti genel anlamda.da ama hic gelmez oldu hos bu siteye gelmekde icinden gelmiyoki insaninKedii cnm uyuyo. Melisacim hic gelmiyo Evet inşallah iyiydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?