Tamamdır
Kullanıcam yumuşatıcıyı, çok güzel kokuyo gerçekten. Daha deterjanı kutusundan çıkarırken bebek koktu her yer
Acaba şimdiden yıkasam, ütülesem erken mi olur ? 30 Ağustos'ta doğum Allah'ın izniyle inş.
Csnim yika utule ne olacagi belli olmaz erken dogum olur Allah korisun yada agirlasiyosun zor geliyo iyiken zamaninda yao hazirla hemde zaman gecer o minnak kıyafetlerle ugrasmak harika bir duygu
Kizlar lutfeeen yardim ediiin bugun adet gunum test yaptik slik cizgi cikti esimde gordu sonra hemen gitti silindi ama eniniz cikri hic bole biaeyle karsilastinizmi noluurr yardim edinnn ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim ilk 2 3 dk kada cikmisti hemde baya belirgindi ama.kanda negayifti test arizali olabilir sen yinede bj tekrarla olmadi kana gidersin ama teste cok kaptirma kendini hakkinda hyirlisi olsun ins vardir bebis
Ya doğru diyosun ama bu sefer de, çok erken yıkarsam yine tozlanır ya da kokuları gider diye korkuyorum.
Gerçi tertemiz dolabında saklicam kıyafetleri, güzel yıkanmış-ütülenmiş kapitoneli rafları var ama emin olamıyorum yine de
Tavsiyeni düşünücem canım çok sağ ol...
Oda dogru kuzum artik sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman basla canim ne cok geciktir nede simdi birazdaha bekle en iyisi ben bile heyecanlaniyorum disununce rabbim herseyi gonlune gore nasip etsin canim ins bebegiin bol uykulu gazsiz sakin olur emme siki tisi olmaz ben cok cektim kimseler cekmesin
Ayyy kıyamam ya :) Hayır duaların yeter valla Allah razı olsun. Evladından yana hep gül inş. Hepimiz inş. Bakalım bekliyoruz , ne çıkıcak
Cnm eltime dr kiz demis ama erkek diye kafada kurmus ucuncu de kiz olunca hastanede istemiyorum falan diye sacmsladi sonra v topladi kendi simdi cok seviyor :) allah skil versin yani bu ksdarda kendini sarlamasi iyi değil di kendi üzüldu
Ya iste öyle ciddiyim tatlim.kizlarini bile oyle Heveslendirmiski erkek olduguna keske erkek olsaydin diyo kızları bile. Alistilar şimdi
Günaydın elifim nasılsın bakiyim alis nasil uyuyomu kuzucuk
Moonum teşekkür ederim paylaşımlar in icin
Biliyorum onlarida sutum cok azaldi damla damla dourmuyo suyla mideuo şişirip yatiyor garibim
Benim sorunum aksam nama tatzi hic biseyi sevmiyi bu bebe
Aptamilin hazir seylerini aldim gece mamakarini sutlu muzlu pirincli
Irmikli meyveli vesaire muhallebi yapiyorum yok bacim hic birinimi sevmez ya
Sut bitukmiyo onlatdan ikieer ucer kadik zor içiyor e ac yatiyoo zirt pirt uyanmalar baskadi
Bi sute alisaydi iyiyfi dun bimden dedigin sutu aldik 26 cc zor icti kavga dövüş ne ywpacam bilmiyorum
Yıkılasın israil! Enkazını göreyim Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim.." NFK.
Moonum teşekkür ederim paylaşımlar in icin
Biliyorum onlarida sutum cok azaldi damla damla dourmuyo suyla mideuo şişirip yatiyor garibim
Benim sorunum aksam nama tatzi hic biseyi sevmiyi bu bebe
Aptamilin hazir seylerini aldim gece mamakarini sutlu muzlu pirincli
Irmikli meyveli vesaire muhallebi yapiyorum yok bacim hic birinimi sevmez ya
Sut bitukmiyo onlatdan ikieer ucer kadik zor içiyor e ac yatiyoo zirt pirt uyanmalar baskadi
Bi sute alisaydi iyiyfi dun bimden dedigin sutu aldik 26 cc zor icti kavga dövüş ne ywpacam bilmiyorum
Necip fazil ne guzelde soylemis bebek katillerine gunlerdir canim sıkıliyor ne iftardan ne sahur aklım gazzede rabbim kardeslerimize guc kuvvet versin ya kendimi onlarin yerine koyuyor ym yarabbim ne aci ne keder elimizden duadan baska bisey gelmiyo rabbim kahret onlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?