Hamilelik sebebiyle horlamada artış, eşimin yatağı terketmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğumada az kalmış ayrı odalarda uyuyun isterseniz sizinde elinizde değil yani

Önce o elindeki çay bardağını yere bıraksın. Bütün gün çay içiyorsa akşam tabii ki uyuyamaz. Yarın öbür gün bebek doğunca ne yapacak. Sokakta mı yatacak? Kayınvalide filan yakında yaşıyorsa sizi bebekle evde bırakıp annesine uyumaya gider bu adam.

Kocam horlasa ve ben rahatsız olsam sorun bende olmazdı eşimde olurdu. Horlamanın sebebi neyse çözüm şart. Kulak tikaclari var bu arada ondan taksın kocanız illa beraber yatalım diyosaniz

Siz kontrole giderken eşinizi de doktora gitmeye ikna edin
Gece üç dört defa wcye kalkması normal değil şekeri falan olabilir
Siz de haklısınız eşiniz de
Sadece üslubu biraz sert eşinizin
Markete falan gitmeyin zaten

Zaten gece uyumuyoruz ki uyuma saatimiz sabah 7 ve sonrası. Ne alaka uyku ilacı ile gece çalışmasının, ayrıca illa doktor uyku ilacı verexek diye birşey yok ki, belki başka bir sağlık sorunu var, hiçbiri için doktora gitmiyor ki, ben de daha önxe uyku ilacı kullandım öyle sizi filmlerdeki gibi uyutmuyor. Yani doktora gidebilşr. Çözümüm gayette mümkün bir çözüm. Her sabah aynı saatte geliyor yatmadan 1 saat önce içecek verirlerse eğer tabi. Ama başka sağlık problemi de olabilir. Sürekli başı ağrıyor, uykuda sürekli wc için kalkıyor vs vs..

İnternetten sipariş ettim şimdi. Hiç halim yok. O yanımdan kalkalı uyuyamadım. Ya doktor onu içeri almıyor diye kontrole gelmiyor, başta bir kaç kere gelmişti ama koronadan dolayı içerş almıyorlar. Çocuk olacak masrafları olacak diye doktorda birşey çıkar da masraf olur diye ve üşendiğinden doktora gitmiyor.

Kocam horlasa ve ben rahatsız olsam sorun bende olmazdı eşimde olurdu. Horlamanın sebebi neyse çözüm şart. Kulak tikaclari var bu arada ondan taksın kocanız illa beraber yatalım diyosaniz
Doğurmadıkça horlamaya çözüm bulamam, bir çok çözüm denedik olmadı. Doğumdan sonra düzelir deniyor. Düzelmiyorsa doktora giderim ama eşimin problemi evlendiğimizden beri var, ayrıca aşırı stres sahibi, uyku sırasında defalarca wc kalkan, sürekli başı ağrıyan, en ufak şeyi kafasına takıp düşünmekten uyuyamayan, sağlık sorunlarına çözüm aramayan ve öteleyen biri. Kafasına ilaç yutar, suyla değil çayla vs ilaç içen biri. Ben horlamama çözüm aramasam neyse haklı derim. Ama çözüm aradığımı görüyor ve hamileliğin son döneminde olan bir sıkıntı bu.

Yatakta uyurken dönmem onu uyandırıyormuş. Burda da mı ben hatalıyım, ona doğru dönmüş olsam öteki tarafa dön diye beni uyandırıyor, normal birşey mi bu? Hamilelik öncesi de ondan önce uyuyorum diye uyuyamıyordu beni dürtüyordu uyumayayım ondan önce diye horlama olmadan önce yani.

İnşallah. Ya aslında eşimin durumu hem psikolojik hem de normal sağlık sorunundan kaynaklı, çünkü belli oluyor yani, ben hamile olduğum halde ondan daha az wc çıkıyorum, o daha fazla çıkıyor uyurken. Hep başı ağrıyor, hep stresli, kafasına hep birşeyleri takıyor. Var yani birşeyler ama doktora gitmiyor...

Annesi uzakta, doğumdan hemen sonra gelecekmiş benimle ilgilenmeye.

Duymazlıktan gelip dinlenmeye çalışıyorum ama işte o surat var ya asılan surat dinlenişimin vs içine ediyor susuyorum birşey demiyorum cevap vermiyorum. Bekliyor. Neymiş hamile olsam da yapabilirmişim bazı şeyleri. Yapıyorum zaten. Evi süpğrğyorum, tozlaeı alıyorum, yemek, bulaşık, çamaşır hepsi bende. Daha ne yapayım..

Ama eşim en başından beri böyle. Evliliğimizin başından beri. Uykusunda wc için sürekli uyanan vs, uyumadan önce birşeyler kafasına takıp yatan, aşırı stres yapan, aşırı çay sigara tüketen biri. Hamilelik öncesi de yatakta dönmemi bahane ediyordu veya elimşn onun eline vs değmesini. Hamile olan benşm ben neden kasılıp yatarken o geniş geniş rahat yatıyor yatakta. Ben yatağın ucunda yatarken o hem beni bahane edip hemde yatağın yarısından fazlasını bacakları vs ile işgal ediyor beni de itiyor köşeye köşeye. Uykuya en çok ihtşyacı olan şuan benim mesela. Siizn eşinizde size yatakta dönme, olduğun gibi kal, hareket etme, çıt çıkarma, kalkma vs, bana doğru dönme(sırtı bana dönük olduğu halde) benden önxe uyuma derse ve bunlarsan birini ihlal ettiğinizde sert tepkiler verirse görürüm sizin anlayışınızı.

Aldık ama onları da bi içiyor bi içmiyor etkisi yok diyor

İnşallah geçer çünkü yoruldum artık. O uyusun diye beklerken dayanamıyorum uykuya dalıyorum, nasıl 5 dk içinde uykuya dalabilşyorsun diyor, ben uykuya dalarken hemen dürtüyor eliyle dalmayayım diye.
o ne biçim iş ya öyle
hamile üstelik doğum yapmak üzere bir kadın dürtülmez!!
beyefendi kendi problemine çözüm bulsun

O da horluyor uyurken ama bu ben horlamazkennde olan bir sorundu yani ben horlamazkennde başka bahaneleri vardı, bana dönme, ben uyumadan hareket etme, uyuyunca da hareket ettin uyuyamadım derdi uyandığım zamanlar, eşim idare etmeye çalışmıyor ki, direk uyandırıyor, dürtüyor, kızıyor. Benim elimde olan bir şey mi? Onun da çözğm araması lazım, ay benim uykum hassas kusur sende demekle olmuyor kusura bakmayın, herşeyin altında bir sebep yatar, aşırı stresli biri, demlşk demlik çay içen biri, yatana kadar tıkınan biri, herşeyi kafasına takan ve uyurkende bunu düşünen biri, sürekli uykuda tuvalete kalkan biri neresi normal..

Boşayın eşinizi :)

Horlayan için kırıcı olsa da horlamayan için çok zor durum
Bizde esim horluyor fena sekilde
Ki bende çit olsa duyan tipim
Eşim benden sonra gelir uyumaya
Anneyani beşikte bebeğim yatıyor onun uyanması gibi birşey değil horlama
Aşırı kotu bir durum
Ben uyarıyorum esimi.yastigi değiştir yana dön gibi mecburen dedigimi yapıyor
Yapmasa bende yatak degistirirdim
Çok zor.

Yaşıda genç horul horul horluyor
Şuan aşırı değil ama.ilerde tedavi olmasi şart
Benim eşimde kolay kolay ameliyat olmaz ama nebilim ileride nolur bilemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…