Çok teşekkürler içimi rahatlattınız :) İnşallah dediğiniz gibi pozitiftir çektiğim sıkıntıya değer. İnsanların çok konuştuğu bir şey olmadığı için pek bilgi de bulamamıştım şimdi kafamda biraz daha oturdu. Ben de tuzsuz yemeğe geçeyim iyi bir fikir. Siz çok iyi atlatmışsınız yine çok şükür. Hiç kolay bir süreç değilmiş. Hastane olayını da yarın doktoruma görüneyim bakayım gerileme yoksa duruma göre kabul edeceğim yatışı.Yatın mutlaka çok iyi biliyorum o ağrıyı. Giderek artıyor maalesef. Bebeklere bir zararı yok ohss nin. Yatırdıklarında da bebeklere zarar vermeyen ilaçlar yapıyorlar. Sıvı benim böbreklerime baskı yaptığı için böbrek yetmezliği başlamıştı. Albumin yaptılar yatarken. Sonra idrar çıkışı başladı. Onun dışında parol takıyorlardı serum olarak. Başka bir şey takmadılar hiç. Tamamen tuzsuz yemek yiyordum. Siz erkenden farkettiğiniz için korkulacak bir şey yok hiç merak etmeyin. Ama hastanede kalsanız daha iyi olur. Takip ederler en azından. Bebeğe zarar veren en ufak bir şey yapmazlar merak etmeyin. Büyük ihtimal gebesinizdir. Hepsi geçiyor hiç merak etmeyin
Demek ikiz bebekleriniz biraz girişken olacaklar. Halbuki gelmek istedikleri dünyayı bilseler sonuna kadar beklerler hiç acele etmezlerdi İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum yaparsınız Allah yardımcınız olsun maşallah