- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Dizayn edin bebek odasını bir kanepe bir beşik gidin mis gibi kanepenizde uyuyun bu sekilde 2 taraf da uyumuyor ve uykusuzluk sinir bozucu hayat meselesi değil eşle dip dibe uyumak sevgi saygı varsa bi süre ayrı da yatılır eşinizin tavri cok cirkin sanırım çok genç 20li yaşlar çünkü çok çocukça.İnşallah geçer çünkü yoruldum artık. O uyusun diye beklerken dayanamıyorum uykuya dalıyorum, nasıl 5 dk içinde uykuya dalabilşyorsun diyor, ben uykuya dalarken hemen dürtüyor eliyle dalmayayım diye.
Bebekler gibi uyumak deyimini gerçek sanıyor herhaldeBebeği hiç ağlamayacak sanıyor heralde bebek sürekli onunla uyuyacakmış öyle istiyor.
Ahlı vahlı yatmazdım, eşimden daha az uyanıyorum. Eşim benden fazla uyanır wc vs gitmek için. Zaten doğum yaptım artık.Eşiniz benim erkek versiyonum sanki ama ben empati kurabiliyorum
Bende niye hala beraber yattiginizi merak ettim
Esinizin uyku sorunu olmasa dahi uykusu bozulur sizinle yattikca
Zaten hamileligin son aylarinda anneler hic uyuyamiyoki 50 kere saga don sola don ahla vahla geciyo
Yanimdaki kisi tabiki uyuyamaz yani
Bence yataklari ayirmaniz isabetli olur donusumlu olarak yatagi kullanabilirsiniz
Eşim 30 yaşın üstündeDizayn edin bebek odasını bir kanepe bir beşik gidin mis gibi kanepenizde uyuyun bu sekilde 2 taraf da uyumuyor ve uykusuzluk sinir bozucu hayat meselesi değil eşle dip dibe uyumak sevgi saygı varsa bi süre ayrı da yatılır eşinizin tavri cok cirkin sanırım çok genç 20li yaşlar çünkü çok çocukça.
Siz de sogukluk getirmez bence rahata erersin.insan uyurken de rahat edemeyecekse.hem.de hamileyken ayni yastiga bas koymak icin tutturmanin anlami yokUyku konusunda hassas ama tedavi olmuyor. Uykudan hemen önce bir sürğ sigara içer, kafein alırsa uyuyamaz tabi. Hem gün boyu çay sigara içsin kendi keyfini düşünsün, hemde ondan önce uyudum diye sinirlenip söylenerek birde üstüne kapı çarparak beni uyandırsın. Benim suçum ne? Ben horlamamak için her şeyi deniyorum ama o uyku problemini çözmek için hiçbşr şey denemiyor. O zaman ömür boyu ayrı yatıp kardeş kardeş yaşayalım. Yatak ayırmak bşr yerden sonra soğukluk getiriyor açıkçası. Ben yatarken yatakda döndüm diye bile uyanıyor, en ufak birşey de uyanması da hiç ama hiç normal değil. Ben yatağı ayırsam bana kızar niye ayırıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?