- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.741
sağol canım hepimiz insallahİnşallah budefa güzel sonuçlar alırsın canım.
Canım hiç karamsarlığa kapılma rabbim yazdıysa zamanı gelince oluyorcanım sanki silik bir çizgi var gibi sen çatlatma ignesmi olmuştun yoksa aşılamamı. Bende bugun test yaptım bata son 4 silik bile çıkmadı bu ayda olmadı üzüldüm ve karamsırlığa kapılıyorum artık
Canımm bence var inşallah sağlıkla ilerler haberdar et bizi ekliyorum hamişleregecikmeyi bekliyorum bat'a 6 var geciktim mi gidicem
Ben de aynen cift cizgiyi görünce oluyo
tamam kuzum şuan idrarla takip ediyorum gözle görülür şekilde koyulaşma var kan sonucumda inşallah güzel çıkar güzel ilerler ya sağlıkla sıhhatle inşallahCanımm bence var inşallah sağlıkla ilerler haberdar et bizi ekliyorum hamişlere
anam hamilesin kiz yapma test artik..kızlar bana hamilesin artık test yapma deyinvar demi koyulaşma
he vallahi bi 50-60 gitmiştir yeminle. yok yapmicam doktora gitsem ne zaman keseyi görür kan vermeden gidim diyom. bi eltim kadar olamadım ya ne kan testi ne idrar 2bucuk aylıkken gittianam hamilesin kiz yapma test artik..
eczane zengin oldu... var canim var hadi hayirlisi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin .
Kac aydir deniyosun canım?bende yap
tım az önce benımde silik 13 yada 14 ü çift çizgi olur gibi oluyor. çifti görünce nasıl degerlendiriyorsun. ben çift çizgi ve ve peşindeki 2 gün peş peşe degerlendiriyorum
Oyy nasi korkmadi bisi olursa diye kiz. Valla benim bi guzel yukseldi beta. Bi baktim dis gebelik. Beklesem cortu ceker mefta olurdum. Masallah sabir yanihe vallahi bi 50-60 gitmiştir yeminle. yok yapmicam doktora gitsem ne zaman keseyi görür kan vermeden gidim diyom. bi eltim kadar olamadım ya ne kan testi ne idrar 2bucuk aylıkken gitti
oda onun sansına kuzum. Hatta test yapmadan bile duyurdu hamileyim diye şok oldum dedim hani 8 gün gecikmeli adet olsaydınOyy nasi korkmadi bisi olursa diye kiz. Valla benim bi guzel yukseldi beta. Bi baktim dis gebelik. Beklesem cortu ceker mefta olurdum. Masallah sabir yani
Bende 1 yillik evliyim hic korunmadik olmadi bende bi sorun gorulmedi 9. Ayda esim test verdi onda sperm azligi cikti simdi o artti budefa ileri hareketlilik düştü oyle yani ugrasiyoruz bakalim umarim Allah bizede nasip eder insallahşubattan beri korunmuyorum
Hayırlısı canın böğürtlen kürünü hiç duymamıstım be işe yarıyocanım benim de yeni bat 3 kasım bu ay böğürtlen kürüne başladım hayırlısı bakalımlimoncicegi41
aslında eksik yazmışım böğürtlen kökü kürü .böğürtlen kökünü kaynatıp içiyorsun cnm ben böğürtlen kökünü kaynatıp içtiğim ay hamile kalmıştım 4.5 yıl sonra oldu oğlum.Hayırlısı canın böğürtlen kürünü hiç duymamıstım be işe yarıyo
Ikıncı çizgi görünüyor bat ne zmaan günün geçti miKızlar test böyleEki Görüntüle 2197523
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?