- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.701
hakkında hayırlısı olsun cnm önceliklekızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.
ben çok istedim ilk hamileliğimde ikiz olsun ama oğlum doğunca birde ikizi olsa ne yapardım acaba dedim.çok gazlı bir bebekti ve hareketli maşallah.
şuanda ikinciyi düşünüyoruz ikiz olursa sevinirim hatta ailemde de ikiz var . .birşekilde büyüyorlar ve birbirleriyle oynuyorlar benim oğlum evde çok sıkılıyor arkadaş istiyor.
tabi riskleri de var erken doğum gibi.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.