- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 34
-
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.441
ama bazen hiç belirti olmayabiliyormuş.Ay hiç belirti yok bende. Ne regl belirtisi ne de hamilelik nasip artık cnm :)
ama bazen hiç belirti olmayabiliyormuş.
inşallah hepimiz sağlıkla güzel haberler alırız.Dediğin gibi olur inşallah :)
birde benim 24. ya da 25. gün lekelenmem başlar 27. günde adet sökülür dün 24. gündü birşey gelmedi bugünde henüz gelen giden yokAy hiç belirti yok bende. Ne regl belirtisi ne de hamilelik nasip artık cnm :)
Aynen ağrım bile yok iştebirde benim 24. ya da 25. gün lekelenmem başlar 27. günde adet sökülür dün 24. gündü birşey gelmedi bugünde henüz gelen giden yok
ay benimde 3 gün var yapıp yapmama arasında kararsız kaldım ama batı beklicem galiba hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
ay inşallah hamileyizdir kocama söylemeden buraya yazıcamAynen ağrım bile yok işte
Haydi hamile değilim de reglim nerede
Hayırlı olsun. Çok gzel. İki gün sonra değer iki katına çıkarsa sağlıklı gelişiyordur.
amin canım her aydan daha çok istiyorum bu ay bu haberi almayı :)Amiiin canim insallah seninde Pozitif cikar Allahin izniyle
İnşallah canımCok sagol caniim amin insallah cikar
Göğüs agrısı iyi bişey :)3 gün daha dişimi sıkcam canım birde hiç regli belirtimde yok sadece ara ara gögüs ağrısı oluyor
benimki de aynen öyle canım dokununca acıyo ara ara da sızlıyor birde sol gögsüm özellikle normale göre daha büyük gibiBi göğüs hassasiyeti yaşayan da bnm dokununa acı hissediyorum içten sızlıyor gibi bi de şış gibi hissediyorum
sadece o var zaten bel ağrım kasık ağrım yok birde dün akşam üstü alt karın bölgemde çok keskin bir acı hissettimGöğüs agrısı iyi bişey :)
Bence bi, tetst al.çıkar belki.28 eylülden önce yumurtlama olduysa kesin çıkar :)sadece o var zaten bel ağrım kasık ağrım yok birde dün akşam üstü alt karın bölgemde çok keskin bir acı hissettim
akşam iş çıkışı açık eczana bulursam alıyım sabah yaparım kuzum bekli çıkar :)Bence bi, tetst al.çıkar belki.28 eylülden önce yumurtlama olduysa kesin çıkar :)
Sanki sendede var gibime geliyor kasık ağrıları herzmanaji adet gibi değil ise inşaallah değildir biri da hamileler kervanına katıloyor demektir ben birda ne ağrılar çekiyorum sabahtan beri oyuyorlar kasığımı buda zor beya hep böyle mi olacakakşam iş çıkışı açık eczana bulursam alıyım sabah yaparım kuzum bekli çıkar :)
Ilk zamanlar normalSanki sendede var gibime geliyor kasık ağrıları herzmanaji adet gibi değil ise inşaallah değildir biri da hamileler kervanına katıloyor demektir ben birda ne ağrılar çekiyorum sabahtan beri oyuyorlar kasığımı buda zor beya hep böyle mi olacak
kuzum hiç kasık ağrım yokki sadece dün bir gergin gibiydi kasıklarım bugün oda yok sadece yumurtlamadan 5 yada 6 gün sonra bir kasık ağrısı yaşadım başkada olmadı dün akşam üstüde karnımın alt kısmında çok keskin bir acı oldu ama ağrı değil birdiğin sanki ğneler batıyor gibi 1 2 dakika sürdü geçtiSanki sendede var gibime geliyor kasık ağrıları herzmanaji adet gibi değil ise inşaallah değildir biri da hamileler kervanına katıloyor demektir ben birda ne ağrılar çekiyorum sabahtan beri oyuyorlar kasığımı buda zor beya hep böyle mi olacak
Normal.mi yandık ozamanIlk zamanlar normal