- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.401
Amin inşaallah canımAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına<3
Ayağımı sürüdüm gelin peşimdenAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına<3
tebrik ederim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.Kızlar tahlil yaptırdm sonucum 1000.0 çıktı
gunaydin canimGünaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
Tebrikler canım.Galiba ikiz.Hayırlısı olsun tabi.İnşallah onlarla ilgili hep güzel haberler alırsın.Kızlar tahlil yaptırdm sonucum 1000.0 çıktı
adetim gecmeden test yapmam ben olsamkızlar günaydınnnn bata son 3 gün ama zaman geçmiyor sanki yarın sabah test yapsam çıkarmı acaba
bende öyle düşünüyorum ama sabırsızlık işte :)adetim gecmeden test yapmam ben olsam
hayırlı olsun canım reglin kaç gün gecikti acabaCanlarim Simdi dr aradim 388 cikmis kanda sizce nasil 3-4 haftalik olmasi lazlm daha konusamaya
Gitmedim sizce var mi hamilelik
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinCanlarim Simdi dr aradim 388 cikmis kanda sizce nasil 3-4 haftalik olmasi lazlm daha konusamaya
Çatlatma iğnesi yaptırdın mı? Yumurtlama tarihin ne zaman?kızlar günaydınnnn bata son 3 gün ama zaman geçmiyor sanki yarın sabah test yapsam çıkarmı acaba
388 iyi bi değer var tabiki. ne zaman yaptırdın kan tahlilini?Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cok sagol caniim Darisi sana insallah amiiinhayırlı olsun canım reglin kaç gün gecikti acaba
Batı bekle bencekızlar günaydınnnn bata son 3 gün ama zaman geçmiyor sanki yarın sabah test yapsam çıkarmı acaba
Sagol canim bu sabah yaptirdim388 iyi bi değer var tabiki. ne zaman yaptırdın kan tahlilini?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun cnmCanlarim Simdi dr aradim 388 cikmis kanda sizce nasil 3-4 haftalik olmasi lazlm daha konusamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?