- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.421
Bat a son 3
Hiçbir şey hissetmiyorum
Hiçbir şey hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm
daha da test yapmaya korkuyorum.
3 test yaptım 3 ü de anında değil 5 dk içinde silik çıktı ikinci çizgi bat yarın bakalım
adet olacakmışım gibi bir his var içimde
3 gün daha bekleyim o zamanBatı bekle bence
ay benimde 3 gün var yapıp yapmama arasında kararsız kaldım ama batı beklicem galiba hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Cok sagol caniim Darisi sana insallah amiiin
Bugün gelmesi gerekiyor bata 4 gün
Kala
Pozitif cikti hep testler bugünde kan aldirdim 388 cikti
Hayırlı olsun. Çok gzel. İki gün sonra değer iki katına çıkarsa sağlıklı gelişiyordur.Sagol canim bu sabah yaptirdim
yok canım yaptırmadım tahmini yumurtlama günüm 28 eylülÇatlatma iğnesi yaptırdın mı? Yumurtlama tarihin ne zaman?
benimde son 3 gün sadece bugün göğüslerde bastırınca çok az bir acı hissediyorumBat a son 3
Hiçbir şey hissetmiyorum
ama anında çıkmıyor 5 dk sonra falan çıkıyor.Silik de olsa ikinci çizgi çıkıyorsa hamilesinde büyük ihtimal cnm
Çok güzel.sağlıcakla kucağına alırsın ins canımyok canım yaptırmadım tahmini yumurtlama günüm 28 eylül
daha gebelik varmı bilmiyorum canım bat cuma günüÇok güzel.sağlıcakla kucağına alırsın ins canım
Erken gebelik testleriyle çıkabilir bence :)ay benimde 3 gün var yapıp yapmama arasında kararsız kaldım ama batı beklicem galiba hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
batı bekleyin derim ben önce yaptım daha da stres oldum bekleyin derim bende3 gün daha bekleyim o zaman
ama anında çıkmıyor 5 dk sonra falan çıkıyor.
3 gün daha sıkıyım dişimi :)batı bekleyin derim ben önce yaptım daha da stres oldum bekleyin derim bende
benimde son 3 gün sadece bugün göğüslerde bastırınca çok az bir acı hissediyorum
aynen beklicem artık inşallah dediğin gibidir. Bat yarınOlsun cnm. Değilsen ikinci çizgi zaten çıkmıyor. Batı bekleyebilir sonra da kan testi yaptırırsın garanti olur
3 gün daha dişimi sıkcam canım birde hiç regli belirtimde yok sadece ara ara gögüs ağrısı oluyorErken gebelik testleriyle çıkabilir bence :)