- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.361
ne zamandır deniyosun canım senIns.olmazsin bende spiral vardi onu cikadim hemen hamile kalirsin dedi doktor olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zamandır deniyosun canım senIns.olmazsin bende spiral vardi onu cikadim hemen hamile kalirsin dedi doktor olmadi
Yabanci bir sitede gordum youtube yaz gorursun blood and uriner test yaz bende tutmadi adete 1 hafta kala ogreniliyormuso nedir ya kan la idrari mi karistirdin hic duymadim buda yenimi cikti
5 ay oldu sen ne zamandir deniyorsunne zamandır deniyosun canım sen
he anladim o test te farkliYabanci bir sitede gordum youtube yaz gorursun blood and uriner test yaz bende tutmadi adete 1 hafta kala ogreniliyormus
daha yeniymiş ben 1 yıldır deniyorum5 ay oldu sen ne zamandir deniyorsun
Ovulasyon testlerini denedin midaha yeniymiş ben 1 yıldır deniyorum
Ovulasyon testlerini denedin mi yas onemli ben 33daha yeniymiş ben 1 yıldır deniyorum
yok canım denemedim 24 yaşindayım 5 6 aylık evliyken hastane kontrollerine giitim herhangi bir sorun göremedi doktorOvulasyon testlerini denedin mi yas onemli ben 33
Olur stres etme hakkinda hayirlsi olsunyok canım denemedim 24 yaşindayım 5 6 aylık evliyken hastane kontrollerine giitim herhangi bir sorun göremedi doktor
amin yakın zamanda alırız güzel haberi inşallahOlu
Olur stres etme hakkinda hayirlsi olsun
hamilesin yani dimi. gzoun aydinKızlar tahlil yaptırdm sonucum 1000.0 çıktı
Canım şimdi paylaştm değeri bakhamilesin yani dimi. gzoun aydin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Görünce onuda denedim o da silik çıktıYabanci bir sitede gordum youtube yaz gorursun blood and uriner test yaz bende tutmadi adete 1 hafta kala ogreniliyormus
Gözün aydin canimKızlar tahlil yaptırdm sonucum 1000.0 çıktı
İnşaallah canım rabbim hakkında hayırlısını nasib etsinGözün aydin canim
Insaly Yarin Benimde cikar
ikizmi yoksa cok anlamam ama benEki Görüntüle 2196168 buda sonucum kızlar daha adetim yarın aslonda bu deger çok değilmi
Öğrenince onuda derim inşaallah canım bilmiyorumikizmi yoksa cok anlamam ama ben