- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.321
Arkadaşlar merhaba aranızda şark dere otunu bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekliyorum canımbeni de ekler misin canım 22 ekim bat ama umudum regl olmamak tabii
olabilir canım benm gecen ay hıc akıntım olmamıstı ama hamıle kaldım maalesef kimyasal oldu.Akıntı olmadan yumurtlama oluyr mu bu konu da supheliyim akintim hic yok kuruyum dun sadece acik sari akintim geldi cok az baska da yok
sonuc cıkınca yaz canım ya şoktayım inanben artik yumurtama dobemine ovulasyon testlerine inanmiyorum. kan testide ciksin bekliyorum . ama gorunurde hamile degilmisim.
kafam karisti. dr test ciksin oyle konusuruz dedi.
duymadım canım ne işe yarıyormuş.Arkadaşlar merhaba aranızda şark dere otunu bilen var mı
incir kürü regli gecıktırıyor mu?54.günde regl oldum. birdaha mı incir kürü! aman aman!
tamam canim sonuc cikmistirda kizla ilgilendimsonuc cıkınca yaz canım ya şoktayım inan
Bizim bir tanıdığa hocası gebelik için şark dere otu kullan sabahları demle bi bardak iç demiş herkes bilmez o otu demiş. Fırsat bulupta bi aktara gidip soramadım. nette de araştırıyorum öyle bir ot çıkmıyorduymadım canım ne işe yarıyormuş.
Heyecanlaa bekliyorum son 8 gunkızlar bat tarihine az kalanlar ne durumdasınız belirtileriniz varmı :)
inşallah gelmez kırmızılar canım benimde son 4 gün :)Heyecanlaa bekliyorum son 8 gun
işin enterasan tarafı ne adet ne gebelik belirtisi hiçbirşey yok bende kuzum adet olcakmıyım olmayacakmıyım anlamıyorum sadece kasık bölgemde bir gerginlik var o kadar oda bugün başladı bir de gögüslerim büyüdü gibi biraz ama ağrı acı yokbenimde son 3 gün ama hiç umudum yok. Resmen hazırlan ben geliyorum diyo
İnşallah olmazsın canım benim. Benim göğüsler şişti ve ayrıyor her ay olduğu gibi o yüzden umudum yok. Keşke kendimizi dinlemeden aklımıza getirmeden devam edebilsek her ay acabalarla zaman geçirmek sıkıyor artıkişin enterasan tarafı ne adet ne gebelik belirtisi hiçbirşey yok bende kuzum adet olcakmıyım olmayacakmıyım anlamıyorum sadece kasık bölgemde bir gerginlik var o kadar oda bugün başladı bir de gögüslerim büyüdü gibi biraz ama ağrı acı yok
inşallah olmayız canım bu ay bu haberi almayı çok istiyorum evlilik yıl dönümü için eşime süpriz yapmak istiyormİnşallah olmazsın canım benim. Benim göğüsler şişti ve ayrıyor her ay olduğu gibi o yüzden umudum yok. Keşke kendimizi dinlemeden aklımıza getirmeden devam edebilsek her ay acabalarla zaman geçirmek sıkıyor artık
15 ekim canım hep planlardım şöyle söylücem böyle söylücem diye ama böyle özel bir günde söylemek daha anlamlı olacakinşallah canım inşallah. Benimde çok planlarım var şunu yapıcam bunu yapıcam ama yok yapamıyorum malesef. yıl dönümünüz ne zaman
Keşke olsa ne planlarımız var. Rabbim bizimde kucağımızı doldursun bizimde gönlümüzün muradını versin inşallah. ne kadar zamndır düşünüyorsun15 ekim canım hep planlardım şöyle söylücem böyle söylücem diye ama böyle özel bir günde söylemek daha anlamlı olacak