- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.281
canlarrr yok mu yeni hamişlerrr bu arada bedn de adet olmadım hala. inş gene kımyasal gecırmem. tüp denemelerımız hep yarım kaldı bu ücüncü yine yarım kalırsa sınır olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende albi markayla hayalet gibi çizgi gördüm test bozuk değilse verebilirim müjdeyi canım.Başka markalardan deneyeyim de açıklığa kavuşsuncanlarrr yok mu yeni hamişlerrr bu arada bedn de adet olmadım hala. inş gene kımyasal gecırmem. tüp denemelerımız hep yarım kaldı bu ücüncü yine yarım kalırsa sınır olucam
İnşaAllah kuzum Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Pembeli o biraz sıkıntılı bir iki güne doktora gideceğim .adet oldugunda sıleyım kuzum iyisin değil mi? sakın ha üzülmek yok üzülmek ıyı gelmez. hıc merak etme bunun peşi sıra saglıklı gebelık olur
İnşaAllah bu sefer olur canımmmmcanlarrr yok mu yeni hamişlerrr bu arada bedn de adet olmadım hala. inş gene kımyasal gecırmem. tüp denemelerımız hep yarım kaldı bu ücüncü yine yarım kalırsa sınır olucam
İnşaAllah hamişsindir canım Ama al bi markaya pek güvenme .Bende albi markayla hayalet gibi çizgi gördüm test bozuk değilse verebilirim müjdeyi canım.Başka markalardan deneyeyim de açıklığa kavuşsun
Evet öyleymiş okudum bir kaç yorum ama 2, kere daha kullanmıştım hiç silik çıkmamıştı adet olmuştum zaten. neyse başka marka yaparım zaten tek nöbetçi buldum onda da bu marka vardıİnşaAllah hamişsindir canım Ama al bi markaya pek güvenme .
Aynı durumdayız canım. Ama markaya güvenemediğim için sabah tekrarlıycam testi. Inşallah sonucumuz dogrudurEvet öyleymiş okudum bir kaç yorum ama 2, kere daha kullanmıştım hiç silik çıkmamıştı adet olmuştum zaten. neyse başka marka yaparım zaten tek nöbetçi buldum onda da bu marka vardı
İnşallah gebesindir canımmcanlarrr yok mu yeni hamişlerrr bu arada bedn de adet olmadım hala. inş gene kımyasal gecırmem. tüp denemelerımız hep yarım kaldı bu ücüncü yine yarım kalırsa sınır olucam
inşallah canım allah gönlüne göre versinAynı durumdayız canım. Ama markaya güvenemediğim için sabah tekrarlıycam testi. Inşallah sonucumuz dogrudur
Ayyy kuzum inş hamilesindir testi tekrarladığında hemen ekliyim listeye gözünüz aydın olsun canım:)Bende albi markayla hayalet gibi çizgi gördüm test bozuk değilse verebilirim müjdeyi canım.Başka markalardan deneyeyim de açıklığa kavuşsun
Kuzum hamişlik belirtileride adetle aynı inş hamilesindir :) ben buna inanmak istiyorum:)Gunaydın kızlar Bwnım de 6 ekımdı hala olmadı test yapmak için carşamba yı beklıyorum ama adet belırtım yok sadece gogüs şişkinliği var onun dısında bel agrısı karın agrısı sişkinlik hissi yok ama yıne de kendımı umutlandırmak istemiyorum
Saglıkla devam edeceğini bilsem insallah diyeceğim :)) cok sagol canım benimİnşallah gebesindir canımm
Bende cok inanmak istıyorum ama adet belırtım de yok her zaman olanlardan bakalım carsamba haber verırım insallah canımKuzum hamişlik belirtileride adetle aynı inş hamilesindir :) ben buna inanmak istiyorum:)
kuzum tekrarladım şimdi,ben kan testi verince eklersinAyyy kuzum inş hamilesindir testi tekrarladığında hemen ekliyim listeye gözünüz aydın olsun canım:)
ya aslında sadece göğüslerde sertleşme vardı. İlk hamileliğim adet sonrası ilişkide olmuştu. Geçen cumartesi test yaptım hiç bişiy yoktu.
İnşallah mervoşumİnşaAllah bu sefer olur canımmmm
foto attt en güzrl çift çizgiyi görelim :)kuzum tekrarladım şimdi,ben kan testi verince eklersin
Heyecanka bekliyorumBende cok inanmak istıyorum ama adet belırtım de yok her zaman olanlardan bakalım carsamba haber verırım insallah canım
Tamam canım ne zaman kan vercenkuzum tekrarladım şimdi,ben kan testi verince eklersin