- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 34
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.301
tek kaçamak ilişkiydi. o ay kaçak olmadı başka. Eşimde nasıl olsa yumurtlama olmaz adet sonrası diye rahat davrandı. :) Dr a da söyledim hatta çok oluyor öyle dedi.adet sonrası ilişkide oldugunu nasıl anladın. yumurtlamanmı erken olmuş
Kan vermedim canım testi atmamıştım 1o dk sonra yine çizgi gördüm sabaha evden çıkarken yine baktım çizgi var ama ilk yaptığım anda çıkmadı.canım kan vermemıstın değilmi? kimyasal olmus olabilir. hayırlısı kuzum sakın uzulme . peşinden saglıklı gebelık gelır ınsallah
tek kaçamak ilişkiydi. o ay kaçak olmadı başka. Eşimde nasıl olsa yumurtlama olmaz adet sonrası diye rahat davrandı. :) Dr a da söyledim hatta çok oluyor öyle dedi.
:)İnşallah mervoşum
foto attt en güzrl çift çizgiyi görelim :)
Gördüm canım hayırlı olsun kan berince haber et
Canım yumurtlama döneminde olmalısın değerlendirBata 13 gün kaldı bklm ne olacak ....
Su anlık belirtilerim kasık ağrısı adet ağrısı gibi alt karın ağrısi ve bel ağrısı yaklaşık bi haftadr sabahları çok zor yataktan kalkiyorum halsizlik var
tamam kuzum haber ederimGördüm canım hayırlı olsun kan berince haber et
Canım anlattıkların kimyasal oldugunu düşündürüyorcuma günü yaptığım test de dün akşam yaptığım testte duruyor.
Dün akşamki 10 dk sonra falan silik çizgi çıktı. Sabah baktım çizgiyi gördüm. Ama olsaydı anında çıkması gerekmez miydi.
Sanırım bu ay hormonlar bilinçaltımızı ele geçirdi :)))
Akıntı olmadan yumurtlama oluyr mu bu konu da supheliyim akintim hic yok kuruyum dun sadece acik sari akintim geldi cok az baska da yokCanım yumurtlama döneminde olmalısın değerlendir
ben artik yumurtama dobemine ovulasyon testlerine inanmiyorum. kan testide ciksin bekliyorum . ama gorunurde hamile degilmisim.Canım yumurtlama döneminde olmalısın değerlendir
Ekliyorum canımselamlarrlimoncicegi41 canim benide eklermisin listeye 30 ekim bende
Tahmini yumurtlama gunum dundu zatrn takvime gore degerldndrdik bugun de degerlendiririz frsat olursa ama daha kac gun degerlendirirlebilor bilmiorumCanım yumurtlama döneminde olmalısın değerlendir
Ovukasyon testi kullanmiyorum cnm ben akintima agrilara gore hareket ediyorum genelde bu ay sadece yumurtlama akintisi adet bitiminden hemen sonra(27 eylul de yani) basladi 3 ekimde de yumurtladigimi düşünüyorumben artik yumurtama dobemine ovulasyon testlerine inanmiyorum. kan testide ciksin bekliyorum . ama gorunurde hamile degilmisim.
kafam karisti. dr test ciksin oyle konusuruz dedi.
inisAllahOvukasyon testi kullanmiyorum cnm ben akintima agrilara gore hareket ediyorum genelde bu ay sadece yumurtlama akintisi adet bitiminden hemen sonra(27 eylul de yani) basladi 3 ekimde de yumurtladigimi düşünüyorum
Hayırlısı hepimiz icin ins cnminisAllah
canım adetim 5 gün sürüyordu biz 6.günkü ilişkide gebelik oluştu. Tabi spermeler 72 saat yaşıyor birde yolculuk falan yapıyorlar :)ya benımde tam olarak kacıncı günü oldu birliktelik bende değerlendireyim bari
canım şimdi bir test daha yaptım. T çizgisi belli değildi bıraktım yemeğe gittim geldim. Gene T de çizgi silik bir çizgi kafam allak bullak oldu. Olabilir mi böyle bir şey. bat'ım 10 ekim o güne kadar adet olmazsam kan vericem artık.Canım anlattıkların kimyasal oldugunu düşündürüyor
Merhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
HAMİLELİĞE TERFİ EDENLER
Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ayağınızı sürüyünde bütün grup peşinizden gelsin :)))
- @gizemya
- @MevaRC
- @Mrvttttttt
- @Loveitred
- @Hoooneyy
- @Elanur4206
- @Melegimiz89
- @rainbow4607
- @Hayal1992
- @20_KELEBEK
- @Aytenazmi
EKİM ANNE ADAYLARI
ALTINIM 1 Ekim - @clarke34 2 Ekim
- @123hasret 2 Ekim
- @EslemKenan 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- @sakasak 5 Ekim
- @Gezi92 5 Ekim
- @pembepatiks 5 Ekim
- @Aykiz0 5 Ekim
- @ISTANBULLUGELINN 6 Ekim
limoncicegi41 7 Ekim - @Yazanhanim 7 Ekim
- @Scarlet16 7 Ekim
- @kardelen_08 8 Ekim
- @uniq12 8 Ekim
- @Edaa07 8 Ekim
- @breath07 8 Ekim
- @teacheralla 9 Ekim
- @sucukgelisimci 9 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @crnksgl 10 Ekim
- @sivas5858 11 Ekim
- @Caglass 11 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @Hatticeee32 13 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- E Eren61 15 Ekim
- @duruasya 16 Ekim
- @AleooVeraa 16 Ekim
- @gizemusa1227 17 Ekim
- @Anneyimbenanne35 17 Ekim
wiha02 18 Ekim - @mine8585 19 Ekim
- @Jklyyy 19 Ekim
- @kavin123 19 Ekim
- @mervekaan19 20 Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @bi prenses annesi 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @Kaybolmuscennet 23 Ekim
- @Busrayld 24 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @sebnemmn 26 Ekim
- @acem55 26 Ekim
- @Kontess08 28 Ekim
- @Aag91 28 Ekim
- @Sem0510 28 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @esmerim53 30 Ekim
- @gzmdncr33 31 Ekim ?
- @Disi geyik 1 Kasım
- @embytn 2 Kasım
- @embytn 2 Kasım
- @morcivertkedi 3 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?