- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.161
Yarın kan vericem sonra benide hamileler arasına ekleyebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söktürücü sakın kullanma bildiğin hormon veriyorlar sana biraz daha bekle birkaçgün hala olmazsan kandada görünmezse bal küri yap ben iki ay bekledm öyle olmadm kanda yok idrarda yok ama olmadm balkürü ile daha üçüncü gün adet oldum ama hormonlaromda dizelmişti birde testere dişli aslan oençesi kullandm öncesinde yaklasık bir ay kadar sonra bal ile hayıt içtim hayıtı da arada bi sanırım hamileyim yan kan vericem inşaallahKızlar bana bi yardımcı olur musunuz yaa bugün gecikmenin 4. Günü takvimim programına göre. Adetlerim çok duzenliydi hiç şaşmazdı ama ne kanda ne idrarda gebelik çıkmadı. biraz daha beklesem mi yoksa doktora gidip söktürücü falan mı alsam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim yardımın için canım inşallah hayırlı haberler verirsin yarin:)Söktürücü sakın kullanma bildiğin hormon veriyorlar sana biraz daha bekle birkaçgün hala olmazsan kandada görünmezse bal küri yap ben iki ay bekledm öyle olmadm kanda yok idrarda yok ama olmadm balkürü ile daha üçüncü gün adet oldum ama hormonlaromda dizelmişti birde testere dişli aslan oençesi kullandm öncesinde yaklasık bir ay kadar sonra bal ile hayıt içtim hayıtı da arada bi sanırım hamileyim yan kan vericem inşaallah
İnşaallah canım rabbim tüm isteyenlerinde muradına erdirsin inşaallahÇok teşekkür ederim yardımın için canım inşallah hayırlı haberler verirsin yarin:)
Tebrikler :))Eki Görüntüle 2195247 kozlar bakon hele
Sağolasın canım darisı isteyenlerin başınaTebrikler :))
ahahahah ayyy öldüm gülmekten canım afedersin kafa kalmadı bende :)Canım 28 kasım değil 28 ekim olacak :)
Aminn inşSağolasın canım darisı isteyenlerin başına
tabi canımtest gunun ne zaman bat olarak onu yazayımBen de 03/10/2018 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Beni de ekler misiniz listeye :)
bunuda şimdi gördüm :)Ben de 03/10/2018 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. BAT 19 Ekim. Beni de ekler misiniz listeye :)
Hayırdor canım aşıkmısınbunuda şimdi gördüm :)
hemen ekliyorum
canım gözünüz aydınnn. hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin ekliyorum hamıslere:)Eki Görüntüle 2195247 kozlar bakon hele
Dur hele yaron kan verecektim ama neyse birsey olursa silersin o listede olmak bile güzel zorla oldu ama güzel olducanım gözünüz aydınnn. hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin ekliyorum hamıslere:)
aşıkımmmm :)Hayırdor canım aşıkmısın
var o var bu kadar erkenden kendını belli etmıs daha nolsunDur hele yaron kan verecektim ama neyse birsey olursa silersin o listede olmak bile güzel zorla oldu ama güzel oldu
Rabbim hep böyle huzur icinde gülmeyi nasib etsin inşaallahaşı
aşıkımmmm :)
canımmm gözünüz aydınnn. listeye ekledim bilee :) hayırlı saglıklı bır evlat olsun. sag salım kucagınıza alın ınsallahEki Görüntüle 2195046
İşte bu ne kadar görünür bilmiyrm
Çok acelesi var canım yetişecek ya doğacak hemenvar o var bu kadar erkenden kendını belli etmıs daha nolsun
Acaba bukadar çabuk ç8kması ikizmi diye düşündürüyor beni ya olabilirmivar o var bu kadar erkenden kendını belli etmıs daha nolsun