- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.181
aminnn kuzucum hepimize inşallah en büyük zenginlik iç huzuru zatenRabbim hep böyle huzur icinde gülmeyi nasib etsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn kuzucum hepimize inşallah en büyük zenginlik iç huzuru zatenRabbim hep böyle huzur icinde gülmeyi nasib etsin inşaallah
olabilir tabi ailede var mı ikiz anne tarafında?Acaba bukadar çabuk ç8kması ikizmi diye düşündürüyor beni ya olabilirmi
Anne derken şahsi ben ikizim birse küçügümiz var ikiz ikizimin ilk hamileliğide ikizdi pıhtolasma sonucu kaybettik daha sayayım mı canımolabilir tabi ailede var mı ikiz anne tarafında?
ahahahah sayma saymaaa :) yeter fazlasıynan. inşallah gönlünden geçen olurAnne derken şahsi ben ikizim birse küçügümiz var ikiz ikizimin ilk hamileliğide ikizdi pıhtolasma sonucu kaybettik daha sayayım mı canım
Ben yandm yandm yandom ellerin memleketinde eylendim kaldm bu sarkı tam bana göreymiş yav senceahahahah sayma saymaaa :) yeter fazlasıynan. inşallah gönlünden geçen olur
sen nerdesin? ikizse yandın ama aynı zamanda tarıf edılmez bır mutluluk. yasın gencse yıne sorun değil.Ben yandm yandm yandom ellerin memleketinde eylendim kaldm bu sarkı tam bana göreymiş yav sence
Erzurumdayım memeleketim kdz ereğli yani zonguldak yaşım 31sen nerdesin? ikizse yandın ama aynı zamanda tarıf edılmez bır mutluluk. yasın gencse yıne sorun değil.
ooo daha gencsın. ikizlere bakmak zor gelmez. hakkında hayırlısı olsun canım. ailen orda degıl mı? nıye ellerın memleketınde kaldın kuzummErzurumdayım memeleketim kdz ereğli yani zonguldak yaşım 31
Canım eşim erzurumlu ama zonguldak ve orda doğma büyüme evlendim ayrilddm ordan erzurumda tan8dık hiç yok herkes memleketimde kaldıooo daha gencsın. ikizlere bakmak zor gelmez. hakkında hayırlısı olsun canım. ailen orda degıl mı? nıye ellerın memleketınde kaldın kuzumm
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla sıhhatli gelircanımmm gözünüz aydınnn. listeye ekledim bilee :) hayırlı saglıklı bır evlat olsun. sag salım kucagınıza alın ınsallah
Gözün aYdin canim cokK8zla rtest aldm yaptm çift çizgi ç8ktı resim uygulamadan yükleyemedim daha adetime 4 gün var hemde demekki lekelenmede tahlil yaptıraydm görinürdü
Cnm benimde yumurtlamam normal de 6 sinda gösteriyor ama 2 sinde catladi ovulasyon testi benimdemi 4 gün öncesinden belli olur senin gibiAcaba bukadar çabuk ç8kması ikizmi diye düşündürüyor beni ya olabilirmi
Sağolasın canım benim bende sizin haverinizi alınca çok sevinicem inşaallahGözün aYdin canim cok
Sevindim :)
İnşaallah öyle olacak çünkü şartlar öyle gösteriyor inşaallah hayırlı haberlerini al8rız hamileler çoğaldı baksana ekim ayı doğadada bereket ekim yapıldığı icin bayanlar icind eöyle olacak gibiCnm benimde yumurtlamam normal de 6 sinda gösteriyor ama 2 sinde catladi ovulasyon testi benimdemi 4 gün öncesinden belli olur senin gibi
Canım seni anlıyorum eskiyi anlatmak zorunda değiilsin eşinde rahatsız olabilirYarin eşimle beraber gidicem doktora ve o konuyu hiç mi hiç konuşmak istemiyorum onun yanında bilmiyorum ya offf çok bulanıyor kafam buraya yazmak da çok iyi geliyormuş iyi var yazılanları okudukca içimde umut yeşeriyor
Tebrikler canım şimdiden gözün aydınay canım çok teşekkürler.
Teşekkür ederim. CanımTebrikler canım şimdiden gözün aydın
Tamam canım :)