- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 34
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.141
10 ekim canım 5 gün var dahaBaya belirgin bence. Bat ne zamandı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 ekim canım 5 gün var dahaBaya belirgin bence. Bat ne zamandı?
Valla 5 gün olmasına rağmen bence iyi bile çıkmış. Erken falan yumurtlamış olabilirsin bence. Belirtin mi vardı da test yaptın ?10 ekim canım 5 gün var daha
ya aslında sadece göğüslerde sertleşme vardı. İlk hamileliğim adet sonrası ilişkide olmuştu. Geçen cumartesi test yaptım hiç bişiy yoktu.Valla 5 gün olmasına rağmen bence iyi bile çıkmış. Erken falan yumurtlamış olabilirsin bence. Belirtin mi vardı da test yaptın ?
Ama benim bir sorunum var ikinci evliliğim ilkinde de iki sene hiç korunmadim onda da olmamıştı bir kaç ay klomen kullandım zaten çok huzursuz bir evlilikti adam akıllı tedavi de olamadım
Haklısın o zaman canım tabi öncesini bilmediğimden böyle yorum yapmıştım. Allah gönlüne göre versin. Özel bi doktora gitmekle iyi etmişsin o zaman doğru şekilde yönlendirir inş. Ama doktora bunu anlat sen zaten 2 sene denemişsin daha neden bekle diyo ki belki eşine de sperm sayımı yaptırır extradanYarin eşimle beraber gidicem doktora ve o konuyu hiç mi hiç konuşmak istemiyorum onun yanında bilmiyorum ya offf çok bulanıyor kafam buraya yazmak da çok iyi geliyormuş iyi var yazılanları okudukca içimde umut yeşeriyor
Canim silikte olsa hamilelik belirtisidir idrarina gecmisse kaninda suan kesin bellidir cunku en son kana gecer ben olsam kan tahlili verirdim pazartesiEki Görüntüle 2195046
İşte bu ne kadar görünür bilmiyrm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin var gibi inisAllahEki Görüntüle 2195067
sanki burda daha belirgin.
P.tesi vereyim varsa zaten çıkar adete 2 gün kalmış olcak p.tesiCanim silikte olsa hamilelik belirtisidir idrarina gecmisse kaninda suan kesin bellidir cunku en son kana gecer ben olsam kan tahlili verirdim pazartesi
inşallah canım sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile inşallah vardır.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin var gibi inisAllah
Canim e randevudan sonuclarina bakabilirsin sisteme girdilerse
Bencede hamilelik var pazar günü bi test daha yaparsın çizgi daha koyu çıkar muhtemelen :) tebrikler şimdidenP.tesi vereyim varsa zaten çıkar adete 2 gün kalmış olcak p.tesi
ay canım çok teşekkürler.Bencede hamilelik var pazar günü bi test daha yaparsın çizgi daha koyu çıkar muhtemelen :) tebrikler şimdiden
Canim ikimizde ayni durumdayiz insallah vardir bende pazartesi gidicem doktoraEki Görüntüle 2195046
İşte bu ne kadar görünür bilmiyrm
Seninde mi silik çizgi çıktı ay inşallah vardır canımCanim ikimizde ayni durumdayiz insallah vardir bende pazartesi gidicem doktora
Canım 28 kasım değil 28 ekim olacak :)tamam canım degıstırıyorum
Evet canim iki gündür 6 test yaptim haha bi kac sayfa öncesinde testlerim var amaSeninde mi silik çizgi çıktı ay inşallah vardır canım
Ben de 03/10/2018 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Beni de ekler misiniz listeye :)Merhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
HAMİLELİĞE TERFİ EDENLER
Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ayağınızı sürüyünde bütün grup peşinizden gelsin :)))
- @gizemya
- @MevaRC
- @Mrvttttttt
- @Loveitred
- @Hoooneyy
- @Elanur4206
- @Melegimiz89
- @rainbow4607
- @Hayal1992
EKİM ANNE ADAYLARI
- @nurimomo 25 Eylül
- @Sbha 26 Eylül
- @Kurumus-Maskara 29 Eylül
- @Eda3883 29 Eylül
- @Bestblondie 1 Ekim
- @karanmasal 1 Ekim
- @ALTINIM 1 Ekim
- @clarke34 2 Ekim
- @123hasret 2 Ekim
- @EslemKenan 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- @sakasak 5 Ekim
- @Gezi92 5 Ekim
- @pembepatiks 5 Ekim
- @Aykiz0 5 Ekim
- ISTANBULLUGELINN 6 Ekim
- @embytn 6 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- @Yazanhanim 7 Ekim
- @Scarlet16 7 Ekim
- kardelen_08 8 Ekim
- @uniq12 8 Ekim
- @Edaa07 8 Ekim
- @Aytenazmi 8 Ekim
- @breath07 8 Ekim
- @teacheralla 9 Ekim
- @sucukgelisimci 9 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @crnksgl 10 Ekim
- 20_KELEBEK 10 Ekim
- @sivas5858 11 Ekim
- @Caglass 11 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- E Eren61 15 Ekim
- duruasya 16 Ekim
- @AleooVeraa 16 Ekim
- @gizemusa1227 17 Ekim
- @Anneyimbenanne35 17 Ekim
- @wiha02 18 Ekim
- @mine8585 19 Ekim
- @Jklyyy 19 Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @Kaybolmuscennet 23 Ekim
- @Busrayld 24 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @sebnemmn 26 Ekim
- @acem55 26 Ekim
- @Kontess08 28 Ekim
- M Muhendisella 28 Kasım
- @Sem0510 28 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @gzmdncr33 31 Ekim ?
- @Disi geyik 1 Kasım
- @morcivertkedi 3 Kasım
Bat 19 Ekim bu aradaBen de 03/10/2018 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Beni de ekler misiniz listeye :)
Ben de 03/10/2018 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. BAT 19 Ekim. Beni de ekler misiniz listeye :)Ben de 03/10/2018 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Beni de ekler misiniz listeye :)