- 28 Eylül 2018
- 620
- 266
- 32
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.081
yeni batın ne zaman canım ekleyeyim
Geçen ay 6si idi bu ay 4unde oldum diğer ay ne olur bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni batın ne zaman canım ekleyeyim
3 kasım yeni batyeni btını ekleyeyım canım
dr yok hala adet olmadimadet oldun mu doktora gıttın mi?
Canım benim hata üçünde birden olamaz tebrik ederim bence yarın hemen bi kan ver güzel haberini bekliyoruz bat be zamanKizlar saka gibi su an soktaylm daha bi kac saat önce negativ cikti dün diye yazdim, eve geldlm öylesine test yaptim silik cizgi cikti inanamadim yanlis yaptim sandim cünkü biraz idrar degdi sanki, yine yaptim yine cok az gölge cizgi cikti , güvenmedim ucuz test diye pahalisindan yaptim baska marka yine silik cikti inanamiyorum acaba dogru mu cok karmakarisik duygular icindeyim üc testde de silik cizgi cikmasi yanlis olabilir mi
canım o zaman 1 kasım dıyeyımGeçen ay 6si idi bu ay 4unde oldum diğer ay ne olur bilmiyorum
Canım benim hata üçünde birden olamaz tebrik ederim bence yarın hemen bi kan ver güzel haberini bekliyoruz bat be zaman
canım gözün aydın demiştim sana 4 kala cıkar dıyeee :))) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ekliyourm hamişlereKizlar saka gibi su an soktaylm daha bi kac saat önce negativ cikti dün diye yazdim, eve geldlm öylesine test yaptim silik cizgi cikti inanamadim yanlis yaptim sandim cünkü biraz idrar degdi sanki, yine yaptim yine cok az gölge cizgi cikti , güvenmedim ucuz test diye pahalisindan yaptim baska marka yine silik cikti inanamiyorum acaba dogru mu cok karmakarisik duygular icindeyim üc testde de silik cizgi cikmasi yanlis olabilir mi
canımm bı daha test yaptın mı? sen kesin hamilesin bu kadar gecıkme olur mu. doktorun da tey allam nerde kaldı. nerdeyse ona gıttıgınde bebegınn anne dıyecek :))dr yok hala adet olmadim
Cok sagol caniim valla ben inanamiyorum hala insallah dogrudur amiiiincanım gözün aydın demiştim sana 4 kala cıkar dıyeee :))) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ekliyourm hamişlere
bir tane yaptim daha yapmadim.canımm bı daha test yaptın mı? sen kesin hamilesin bu kadar gecıkme olur mu. doktorun da tey allam nerde kaldı. nerdeyse ona gıttıgınde bebegınn anne dıyecek :))
31 ekim :)canım yenı batını yazalım :) kasımın sonuna kadar yolu var.
canım benım sagollll aynı anda gelsınlerr :) bu guzel surecı bırlıkte yasayalım tatlım yaa ama bence hakkaten hamılesınbir tane yaptim daha yapmadim.
daha once hic bukadar gecikmedi aksine hic durmuyodu bitmiyodu:)
anlamadim bende pzrrts gidicem inisAllah. ben hamile oldugumu pek zannetmiyorum ama agzindan bal damliyo canimmm.
Allah benden once sana versin inisAllah seninde ignelerin sebep olsun Rabbim seni yavruna kavustursun Amin
canım benımm bu minikler daha dogmadan sabrı öğretiyor bize. rabbim hayırlı saglıklı evlat versın tez zamanda :) bu arada adetıne 5 gün varmıs henuz hafif bıle olsa cıkmaz. en erken 4 kala olur canım
inşallah canım allah saglıkla tamamına erdırsın :)Kuzum güzel mesajini daha Yeni gördüm gercekten cok cok Haklisin insallah ikimizinde vardir Rabbim yüzümüzü güldürür :)
Aminnnkuzumm karamsarlıga kapılmıssın. nolur üzme kendini. elbet olacak . inşallah cok beklemeden olsun
Canim bence hamilesinEki Görüntüle 2194954 Buda foto ikinci yaptigim pek belli degil fotoda ama ben görüyorum sizce ne
Canım adet olmadım daha ama gittim kan verdim test yapmıştım orda da belli olmaya başlayınca vardır dedim ama kan sonucum 1.4 çıktı . Vardır bunda da hayır .hoşgeldiinn bende bayılıyorum buranın enerjisine.:)))ekliyorum canm